Het resultaat van kitstift is verbluffend

Werkt prima! Makkelijk aan te brengen en direct resultaat. De kitranden van het bad waren aardig vergeeld. Twee lagen kitstift erover en je ziet er niks meer van. De voor en na foto’s zijn verbluffend!

2 maanden later

Ik heb er even mee gewacht om een review te plaatsen. Maar na 2 maanden alle gebroken badkamervoegen gerepareerd te hebben mag ik wel zeggen dat we wel verbaasd zijn met het resultaat. De gerepareerde stukken laten niet los en vallen niet eens op dat ze gevuld zijn. Top product! Om alles in één keer op te knappen hadden we ook voegenstiften besteld. Ook dit product is een wonder! Alle verkleurde voegen ogen nu als nieuw.

Uitstekende producten en service

Echt super service! Snel geleverd en zelfs op zondagochtend kon ik chatten. Alles op en top geregeld en de voegen en kitranden in onze badkamer zijn stralend schoon.

Super ! Het resultaat lijkt of we nieuwe voegen hebben

Er is niks teveel gezegd over de werking van de stift. Super !!!. Gebruikt het lijkt of we nieuwe tegels en opnieuw gevoegd hebben. Een echte aanrader

Voegenstift wit met 3mm reservepunten gebruikt

Het werkt geweldig. De voegen zijn als nieuw. Een echte aanrader.

Voegenreparatie wit

Zeer makkelijk en snel voegen repareren. De bijgesloten handleiding is ook super duidelijk. Voegen in de woonkamer zien er weer goed uit.

Makkelijk in gebruik en direct resultaat

Helemaal top. Makkelijk in gebruik en direct resultaat. Echt iedereen kan het met deze voegenstift.

WOW wat een product

xSuper te vreden met dit product. Ik vertel ook aan iedereen hoe mijn badkamer er nu uit ziet dank zij dit product. Al met al heb ik op een budget mijn badkamer een frisse look gegeven. Ik ga dit ook doen met mijn keukentegels. Had de verf voor groter oppervlakte en de stift nu besteld om bij te werken waar ik niet voldoende had geverfd.

Echt een aanrader !!

Super fijn om te gebruiken ! Echt een aanrader !!

Top product!

Doet wat het moet doen, eenvoudig te gebruiken en alle kleuren beschikbaar. Top product!

voegenopvuller

scheuren in de voegen gerepareerd. fijn product

Fantastisch product

Fantastisch product. Ik heb witte voegen donkergrijs gemaakt bij een donkergrijze tegel. Het resultaat is prachtig. Ik heb een nieuwe badkamer! De stift werkt heel prettig.

Permanent resultaat !

Ik gebruikte in mijn oude huis de voegenstift om snel en vlekloos sanitaire ruimte en keuken weer als nieuw te krijgen. We hebben daar jaren gewoond en het resultaat bleef als nieuw. Na verhuizing, weer een opknapper, heb ik als eerste de oude voegen aangepakt met voegenstift ik heb er alle vertrouwen in dat het stralend resultaat ook weer jaren goed blijft !

Snel, makkelijk en het resultaat is verbluffend

Badkamervoegen gerepareerd met jullie voegenreparatie product. Het resultaat is verbluffend.

Kitstift

Het produkrlt doet wat de leverancier belooft. Met 2 linkerhanden kon ik zelfs de douche weer schimmelvrij en een nieuw aanzicht geven. Even kitstift wit er op en daarna een kleur naar wens met voegenstift en klaar is kees.

WONDER VOEGENSTIFT

Tja wat zal ik zeggen.....we hebben "nieuwe" tegels....het is prachtig...

Voegen worden wel frisser met voegenstift

Voegen worden indd weer een stuk frisser. Alleen 60 meter red je er nooit mee.....

Makkelijk

Verschil tussen grove voeg en gladde oppervlakken makkelijk te gebruiken

Voegen repareren

Zeer duidelijke gebruiksaanwijzing en gemakkelijk toepassen. Gaatjes in de voegen weg in 5 minuten!

Aanrader

Werkt uitstekend, een aanrader!!

Voegenstiften in witte kleur

Prima kwaliteit en het werkt perfect!

Correcte afhandeling.

Correcte afhandeling.

Voegenstiften zijn uitstekend

Deze stiften voldoen echt aan de beschrijving. Het is wel de bedoeling om niet te hard te duwen bij het inkleuren en langzaam te werk te gaan bij voegen die iets of wat ruw zijn. Ik ben een goede ervaring rijker geworden. Luc

Nog steeds niet ontvangen

Ik heb de bestelling niet binnen gehad. Hij zou maandag al zijn verstuurd. Raar.

Met voegenreparatie en voegenstift zien de voegen er weer prachtig en mooi wit uit

De voegenreparatie is handig te verwerken, ik ben een vrouw en het is mij zelfs gelukt. Ik zou wel de volgende keer niet alles tegelijk klaar maken maar in twee keer doen. Want als je niet zo snel bent en dat is zo als je het nog nooit gedaan hebt. dan word het wat harder. Maar het is uiteindelijk prima gelukt. De voegen zien er weer prachtig uit en mooi wit.

Lingewei 41

4004 LK Tiel

Over Voegenstift

Voegenstift.nl: dé specialist in verf, nano-impregneermiddelen en reparatiekits voor voegen en kitranden Welkom bij Voegenstift.nl, uw vertrouwde adres voor hoogwaardige producten voor het verven, repareren en impregneren van voegen en kitranden in onder andere de badkamer, douche, keuken en woonkamer. Met een breed assortiment aan verf, impregneermiddelen en reparatiesets streven wij ernaar om aan al uw specifieke behoeften te voldoen. Wij zijn trots op de kwaliteit van onze producten. Binnen heel Europa staan deze bekend om hun duurzaamheid, effectiviteit en hoogwaardige afwerking. Tulipaint – een merk van vertrouwen Ons assortiment wordt gevormd door het gerenommeerde merk Tulipaint. Dit merk staat bekend om zijn uitstekende prestaties en consistente resultaten en heeft een sterke reputatie opgebouwd op het gebied van voegen- en kitverzorging.