Prima oplossing maar...

de voegenstift helpt prima bij het wit maken van de voegen in de douche. Een probleem is, dat de inkt niet gemakkelijk doorloopt in het wattenstaafje. Daardoor heb ik de neiging hard te drukken. Daardoor slijt het wattenstaafje erg snel (al na een half uur gebruik) en kan ik het niet meer gebruiken, terwijl de vloeistof nog niet op is...

Goede en snelle levering

Goede en snelle levering

Werkt echt goed en het resultaat is fantastisch!

Werkt echt goed!! Denk niet dat hoeveel voeg je ermee kan doen helemaal klopt, maar het resultaat is fantastisch!

Voldeed volledig aan de verwachtingen

Voldeed volledig aan de verwachtingen. De badkamer is weer zo goed als nieuw.

Beste ontdekking van dit jaar

Geweldig ! Enorm simpel en handig om aan te brengen . Kind kan de was doen ! Jammer dat ik niet wist dat de voegenpen eerder bestond , had me een hoop poets werk gescheeld ! Heb echt van alles geprobeerd om de voegen mooi schoon te krijgen , niks hielp! Dank u dank u dank u ! Mijn vloer heeft een metamorfose gekregen !

Voegenverf is een super product

De kwasten waren superhandig in gebruik, maar ik ben vooral heel erg tevreden over de voegenverf die ik gebruikte om de voegen van de steentjes in de badkamer terug mooi wit te krijgen. Het is een super product, een echte aanrader.

Ik ben er tevreden mee

Ik ben er tevreden mee. Ik had zwarte voegen en heb ze nu wit gemaakt. Jammer genoeg moet ik er wel twee keer overheen om echt een mooi wit resultaat te krijgen. Mijn nieuwe bestelling is dus geplaatst.

Zeer tevreden!

Zeer tevreden! Mijn voegen waren gedaan met een afgrijselijke geel-beige achtige kleur. Staken enorm af op mijn spierwitte metro-tegeltjes. Met de witte voegenverf heb ik nu eindelijk het resultaat dat ik wou hebben. Heel gemakkelijk in gebruik, beetje gesmost is zo terug opgekuist.

Top voegenverf en superhandige kwastjes!

Superhandige kwastjes! Er zit altijd wel een formaatje tussen dat je kan gebruiken. Zeker een aanrader om mee te bestellen met voegenverf!

DIKKE 10

Prima oplossing voor de vuile voegen. Wel goed opletten dat je stift indrukt zoals beschreven. Maar dan heel praktisch in gebruik. De douche ziet er weer keurig uit.

Echt blij met het resultaat

Kitstift werkt erg goed, nadeel voor mij was dat de kitrand dikker is dan de punt dus je ziet steeds stift aanzet. Denk met nog een keer erover heen gaan dat het dan minder zal zijn. Maar ben echt blij met het resultaat

Prima product

Prima product, bij een bus verf adviseer ik wel om de kwasten bij te bestellen, dat werkt heel soepel. Restjes verf verwijderen met een vochtige doek gaat goed, bij een tegel met "structuur" oppervlak heeft dit wel extra aandacht nodig.

Badkamer voegen zien er weer geweldig uit

Buitengewoon goede service! Echt ongekend, iets wat ik zeer waardeer. Daarnaast levert het product ook nog wat het stelt. Makkelijk en goed, mijn badkamer ziet er weer geweldig uit. Bedankt!

Voegenmarker

Werken perfect

Zeer tevreden tot nu toe

Makkelijk in gebruik, dekt goed. De stiftpunt werd bij mij snel rafelig, maar kan zijn dat ik te hard gedrukt heb. Hoe lang het mooi blijft is afwachten want het zit er net een paar dagen op

Badkamer is weer helemaal opgefrist

De beitel 3mm reservepunten zijn ideaal ik heb metrotegels met kleine voeg daar zijn deze punten echt geschikt voor. En dat bovenop de tevredenheid van de voegenstift zelf de badkamer is weer helemaal opgefrist. Ruud Brouwer

In no time nieuwe voegen

Voegenstift, hoe ideaal! In no time perfect en goed dekkend gefixt! Geen nieuwe badkamer meer nodig!

Zover uitstekend product

Supersnelle service! En een proefstukje op de muur lijkt veelbelovend te zijn. Dank dank.

Redelijk goed

werkte redelijk goed. Met druk uitoefenen op de stift bleef de punt van de stift niet hard

De kitstift

Top product!

Gebruik is makkelijk en het eind resultaat is netjes

Gebruik is makkelijk. Moest de meeste voegen toch wel 2 a 3 x doen dus extra stiften bestellen maar het eind resultaat is netjes. Het scheelt denk ik ook heel erg of de cement fijn of grof is.

Super!!!!!!!!

Super super super Erg fijn mooie kleur en zeker genoeg Het lijkt een klein potje maar je schrikt van de hoeveelheid die je er mee kan doen. Ka nu mijn wc ook maar doen. En wat een fijne kwasten set. Heel handig in gebruik en super fijn geen haartjes die achter blijven.

Super mooi resultaat met voegenstift

Super stift heel gemakkelijk mooi resultaat

Prima spul werkt geweldig en snelle levering

Prima spul werkt geweldig en snelle levering

Uitstekende producten

Zeer handige borstels voor alle type voegen. Voegenverf is uitstekend!

Lingewei 41

4004 LK Tiel

Over Voegenstift

Voegenstift.nl: dé specialist in verf, nano-impregneermiddelen en reparatiekits voor voegen en kitranden Welkom bij Voegenstift.nl, uw vertrouwde adres voor hoogwaardige producten voor het verven, repareren en impregneren van voegen en kitranden in onder andere de badkamer, douche, keuken en woonkamer. Met een breed assortiment aan verf, impregneermiddelen en reparatiesets streven wij ernaar om aan al uw specifieke behoeften te voldoen. Wij zijn trots op de kwaliteit van onze producten. Binnen heel Europa staan deze bekend om hun duurzaamheid, effectiviteit en hoogwaardige afwerking. Tulipaint – een merk van vertrouwen Ons assortiment wordt gevormd door het gerenommeerde merk Tulipaint. Dit merk staat bekend om zijn uitstekende prestaties en consistente resultaten en heeft een sterke reputatie opgebouwd op het gebied van voegen- en kitverzorging.