Lichtgrijze voegenstift

Super makkelijk te gebruiken met een heel mooi resultaat.

Top spul!

De voegen in de badkamer, keuken en toilet zien er als nieuw uit. En heel makkelijk aan te brengen, aldus deze amateur klusser ;)

Voor nu dik tevreden

Snel en makkelijk aan te brengen. Goed resultaat. Of het resultaat blijvend goed is kan ik nog niet beoordelen. Voor nu dik tevreden.

Superoplossing

Het is een superoplossing voor vieze en/of verkleurde voegen. Redelijk makkelijk aan te brengen met de kwastjes van voegenstift.nl. De voegen zijn weer als nieuw! Topproduct!

Nog steeds niet geleverd

Slechte beoordeling omdat mijn bestelling van 22/7 op 27/9 nog steeds niet geleverd is. Ondanks alle beloftes!

Makkelijk, dekt goed en uitstekend resultaat

Plat op mijn buik met de lichtgrijze voegenstift alle (verkleurde) voegen ingetekend. Eigenlijk best een leuk ontspannend werkje. Stift werkt gemakkelijk, dekt goed en het resultaat mag er zijn. De volgende dag ook maar een witte stift besteld om de wanden bij te werken.

Snelle levering en goede service.

Snelle levering en goede service.

Voegenmarker

Precies wat ik nodig had, helemaal Top badkamer weer als nieuw echt een aanrader

Nog beter dan verwacht!

Geweldig spul! Nog beter dan verwacht. Mooie nieuwe voegen

Aanrader

Het is ongelooflijk, maar het werk echt!! Het is makkelijk met de kleine kwartjes die je erbij kunt kopen aan te brengen. Het verbruik is ook weinig en overtollige verf is makkelijk van de tegel af te halen. Mocht het nog een keer nodig zijn dan zal ik het zeker weer kopen!!!

Heel tevreden met de Tulipaint voegenstift lichtgrijs

Werkt super goed en makkelijk! Mijn toilet en badkamer zien er heel anders uit!

Super oplossing

Super oplossing om voegen weer mooi en schoon te laten ogen. Relatief simpel aan te brengen. Alleen jammer dat de voegenstift niet daadwerkelijk binnen 48 uur was bezorgd.

Werk heel goed voor smalle voegen

Werk heel goed voor smalle voegen. Gebruikt in de douches, 40 meter met 1 stift.

Voegenverf

Prima verf. Ik weet niet of het in de toekomst voldoet aan wat er op de verpakking staat , schimmelvrij e.d. maar de kleur is prima en het aanbrengen gaat gewéldig. Ook de levering ging super vlot.

Snel en gratis geleverd en handig makkelijk te gebruiken product. Ben er blij mee.

Prima product

Heel makkelijk in gebruik , maar wat op de website ook al wordt aangegeven bij ruwe voegen zou ik meteen reserve punten bijbestellen want die gaan dan gauw stuk , voor de rest prima product , dekt goed en snelle levering

Niet tevreden

Door de vele lovende reviews waar voegenstift reclame mee maakt heb ik 2 voegenstiften besteld. Echter bij het gebruik van de stift viel de toevoer van de verf naar de stift punt tegen ondanks het op en neer drukken van de punt. Ik heb de stift zodanig gehouden dat de verf de zwaartekracht kon volgen. Het ruwe oppervlak hielp de stift ook niet mee om lekker mee te werken. Omdat ik kleine tegels van 15x15 cm heb vond ik het niet te doen om de hele tijd de punt van de stift iedere keer weer in te drukken om verf te krijgen uit de stift. De positieve reviews kan ik niet onderschrijven ik vind de stiften niet waarmaken wat ze moeten doen nl met gemak van de stift de verf op de voegen aan brengen. Je bent sneller klaar met een kwastje en verfpot! Ik geef een negatieve beoordeling zonder een enkele ster!

Tevreden met eindresultaat

2 stiften besteld, de eerste stift was al snel puntloos.. maar dat ligt ook deels aan de voegen niet even glad waren. Maar tevreden met eindresultaat!

Geweldig product!

Geweldig product voegen zijn prachtig van kleur.

Helemaal tevreden

Ongelofelijk, wat een resultaat!!! Voegen mooi antraciet geworden, klant helemaal tevreden. Anders was het voegen eruit slijpen geworden.

Tulipaint Kitstift

Pracht product, ben erg tevreden. Jammer dat ‘t maar in1 kleur is verkrijgen.

Ging prima!

Ging prima! We hadden een zwarte besteld. Vonden we toch erg heftig. Nu een witte besteld.

Werkt super en echt heel makkelijk!

Werkt super en echt heel makkelijk!

Zwarte voegen weer lichtgrijs

De voegen van de tegelvloer beneden waren zwart geworden waardoor de voegen helemaal op je af kwamen, na gebruikt van de voegenstift lichtgrijs/zilvergrijs heb ik weer een mooie rustige vloer. Ik sta versteld van het verschil

De voegenstift is werkelijk fantastisch!

De voegenstift is werkelijk fantastisch! Dat weet ik omdat de vorige stift voor mij geweldig goed werk geleverd heeft. Omdat ik met deze stift net niet alle voegen kon behandelen, heb ik een nieuwe besteld. Woensdag kreeg ik bericht dat de stift verzonden was en binnen 24 uur in mijn bezit zou zijn. Niet dus. Ik hoop iedere dag dat hij in de brievenbus ligt. Ik ga ervan uit dat dit nalatigheid van Post.nl is, maar het is wel vervelend. Misschien kunt u hier iets aan doen. Vriendelijke groet, Paula Reijmerink

Lingewei 41

4004 LK Tiel

Over Voegenstift

Voegenstift.nl: dé specialist in verf, nano-impregneermiddelen en reparatiekits voor voegen en kitranden Welkom bij Voegenstift.nl, uw vertrouwde adres voor hoogwaardige producten voor het verven, repareren en impregneren van voegen en kitranden in onder andere de badkamer, douche, keuken en woonkamer. Met een breed assortiment aan verf, impregneermiddelen en reparatiesets streven wij ernaar om aan al uw specifieke behoeften te voldoen. Wij zijn trots op de kwaliteit van onze producten. Binnen heel Europa staan deze bekend om hun duurzaamheid, effectiviteit en hoogwaardige afwerking. Tulipaint – een merk van vertrouwen Ons assortiment wordt gevormd door het gerenommeerde merk Tulipaint. Dit merk staat bekend om zijn uitstekende prestaties en consistente resultaten en heeft een sterke reputatie opgebouwd op het gebied van voegen- en kitverzorging.