Top resultaat !

Een stift gebruikt voor de gehele douchecabine en met een geweldig resultaat top !

Mooi resultaat !

Mooi resultaat !

Wat een geweldige uitvinding

Wat een geweldige uitvinding !Wij hebben onze badkamer deels verbouwd en wilden de tegelvloer daarop aanpassen maar om nou alle voegen uit te krabben is wel een intensieve klus dus zoeken naar een andere oplossing. Die leek gevonden met de voegenstift en niets is minder waar. Heel eenvoudig en snel aan te brengen en het resutaat is verbluffend, echt een aanrader !

Werkt niet meer na drie voegen te kleuren

ha ja nog niet gebruikt jullie zijn te snel snel rob

VOEGENSTIFT

Deze stift VOEGT echt iets toe!

Stift werkt prima. De vloer ziet er als nieuw uit. Gemakkelijk aan te brengen

Geweldig product.

Geweldig product. Je tovert in een aantal uren tijd een compleet nieuwe badkamer.

1x voegenstift

Een goede aankoop en de aankoop kon gelukkig door de "gewone" postbode geleverd worden.

Zéér tevreden

Ik ben zéér tevreden over de 3 voegenstiften, die ik op voegenstift.nl heb gekocht. Mijn voegen lijken wel als nieuw, aangezien ze door de vorige bewoner nooit schoongemaakt werden. Ik dacht het wordt een hele klus, maar het valt reuze mee. Kortom: Deze voegenstiften doen zijn werk en ze zijn ook nog betaalbaar. Ik ben dik tevreden.

Zeker een aanrader

Wij vonden onze voegen te licht en wilde deze donkerder we hebben contact gehad met een medewerker en we zijn heel erg goed geholpen en we zijn heel goed geadviseerd in wat de mogelijk heden waren in de kleur die bij onze tegels past en hoeveel we nodig hadden werd voor ons uitgerekend Wij hebben nu een mooie voeg en zijn erg tevreden en het was erg makkelijk in gebruik.

Verkeerde kleur ontvangen!!!

Ik bestel een zwarte voegenstift en krijg een witte aan!!!

Tulipaint voegenverf wit

Ik heb de verf uitgetest op tegellijm, dat onze 'geweldige' loodgieter had gebruikt als voegmiddel. En het werkt! Het houdt en is echt waterdicht. Het is wel tegellijm op cementbasis. Ja, de voegen verf is ook geschikt voor tegellijm. Dank jullie wel! Ik heb nu wel witte voegen!

Voegenmarker

Doet wat het moet doen. Handig in gebruik. Het is de prijs zeker waard.

Erg blij met het resultaat.

Ik had eerst donkergrijs gekocht voor mijn donker antraciete badkamervloer, maar was lichter dan mijn tegels. De zwarte was perfect, ziet er uit als nieuw! Erg blij met het resultaat.

3MM beitel reservepunten

Erg handig de dunne punt! Zo werkt de voegenstift nog beter!

Zwarte voegenstift

Een topproduct tegen een Redelijke prijs. Werkt prefect.

Beitelpunt

Beitelpunt perfekt in een smalle voeg te gebruiken. Wel opletten dat ze niet omkeerbaar zijn! Dat wil zeggen dat ze slechts aan 1 zijde een beitelpunt hebben. De andere zijde is gewoon stomp

Handig in gebruik Goede dekking

Handig in gebruik Goede dekking

Kitstift

Beste oplossing! En zo gemakkelijk om te gebruiken. Onze badkamer lijkt weer nieuw. Ik kende het niet maar kan het nu iedereen aanraden

Topproduct

Een topproduct en zuinig in gebruik. De voegen van ons aanrechtblad zijn weer als nieuw, een wereld van verschil. We zijn bijzonder blij met het eindresultaat!

Ik ben voor 200% tevreden

Zwarte voegen stift besteld voor de badkamer. Dacht dat ik het net niet zou redden met de stift, wel dus!!! Zelfs mijn toilet op de begane grond nog gedaan en nog steeds niet op!! Voegen zien er als nieuw uit Ik ben voor 200% tevreden

Niet tevreden

Mijn douche met de voegen stift getekend, zag er mooi uit! Alleen helaas na 1 keer douchen zag ik dat de kleur van de voegen stift al weer afnam, het vervaagd. Dus niet tevreden over dit product!

prima stift, alleen achteraf gezien was voegenverf een goedkopere keuze geweest.

Voegenstift

Super stift! Dekt goed, verf naast de voeg is goed weg te halen. Eindresultaat is fantastisch!!

Zalig product

Ik zocht al zo lang naar een middel om mijn douchevoegen terug proper te krijgen. De voegenverf heeft het helemaal waar gemaakt. Super gemakkelijk aan te brengen. Je hoeft niet binnen de lijntjes te kleuren en kan de overtollige verf gemakkelijk weg krijgen. Ik had voldoende met 1 laag om de witte voegen als nieuw te krijgen en met 2 lagen waren de grijze voegen wit. En we konden snel terug douchen. Zalig product.

Lingewei 41

4004 LK Tiel

Over Voegenstift

Voegenstift.nl: dé specialist in verf, nano-impregneermiddelen en reparatiekits voor voegen en kitranden Welkom bij Voegenstift.nl, uw vertrouwde adres voor hoogwaardige producten voor het verven, repareren en impregneren van voegen en kitranden in onder andere de badkamer, douche, keuken en woonkamer. Met een breed assortiment aan verf, impregneermiddelen en reparatiesets streven wij ernaar om aan al uw specifieke behoeften te voldoen. Wij zijn trots op de kwaliteit van onze producten. Binnen heel Europa staan deze bekend om hun duurzaamheid, effectiviteit en hoogwaardige afwerking. Tulipaint – een merk van vertrouwen Ons assortiment wordt gevormd door het gerenommeerde merk Tulipaint. Dit merk staat bekend om zijn uitstekende prestaties en consistente resultaten en heeft een sterke reputatie opgebouwd op het gebied van voegen- en kitverzorging.