Super makkelijk. En mooi resultaat.

Super makkelijk. En mooi resultaat. Even doorhebben hoe het makkelijkste de inkt blijft stromen. Want soms lijkt deze al op. Met een paar keer opnieuw de punt indrukken en even wachten stroomt de inkt weer verder. Is even doorhebben dat dit het beste werkt.

In 1 woord geweldig!!!

In 1 woord geweldig!!! Makkelijk en snel een mooie frisse vloer ik ben er super blij mee!!

Duur

Het product en de service zijn prima, snelheid bezorging ook. Alleen ik vind het product wel vrij duur.

Witte voegenverf

Het produkt dekt zelfs hele donkergrijze voegen. Het opbrengen ging wel goed met een dun kwastje, alleen het schoonmaken kostte toch meer tijd dan gedacht. Maar het resultaat mag er zijn, erg blij daarmee.

In één woord WAUW!!!

Wát een geweldig product! Mijn tegelvloer was ik al geruime tijd "zat" door de vieze voegen die ik maar niet schoon kreeg. Totdat mij jullie product werd aangeraden , een beetje sceptisch, maar toch. Voegenstift besteld en eraan begonnen. In één woord WAUW!!! Ik heb gewoon een compleet andere vloer!!! Eerst de bijkeuken gedaan, nu bezig om met de voegenverf de gehele benedenverdieping te doen. Het wordt zó mooi! Super makkelijk in gebruik. Niet twijfelen gewoon dóen, krijg je geen spijt van!!!!

Ik ben weer happy met mijn vloer.

In de badkamer heb ik zwarte tegels met een antraciet voeg die wat lelijk werd. Ik heb twee zwarte voegen stiften besteld en de voegen opnieuw ingekleurd. Dit gaat heel gemakkelijk en als advies geeft ik mee dat je daar waar je de tegel raakt dit het beste gelijk kan verwijderen. Het resultaat, in een woord prachtig. Het product heeft mijn verwachting overtroffen en ik ben weer happy met mijn vloer.

Kitstift

De kitranden zien er we er mooi fris wit uit.

Helemaal goed!!

Helemaal goed!! Heb hier niets aan toe te voegen. Anja

Handig

Ik vind het handig, makkelijk, goed te gebruiken. Het is echt een aanrader. Tip de punten altijd ectra bij bestellen. Geeft een goed resultaat. Ik ben erg blij mee.

Zeer tevreden!

Zeer tevreden! Mijn douche van 20 jaar oud ziet er weer helemaal fris uit.

voegen en siliconenkit weer mooi wit

de voegen zijn weer als nieuw geworden. Ook de siliconenkit verf werkt perfect.

Wat een ********ij. Reviews die n negatief zijn, komen niet op de site. De reviews die er wel op staan, hebben allen dezelfde zinsopbouw en taalgebruik. Nep dus.

Resultaat is goed

Resultaat is goed. Punt vd stift nog wat te dun voor mijn voegen. Een rechte, platte werkt, denk ik, gemakkelijker.

Fijn product, zeer aan te raden!

Fijn product, zeer aan te raden!

Kleur is niet goed

We hebben anthraciet/donkergrijs besteld. Kleur op de nieuwe voegen lijkt zilver .

Voegenstiften en reservepunten Kogel

Zowel voegenstiften als reservepunten besteld. De stiften werken erg fijn, de stiftpunten zijn makkelijk om te draaien en te vervangen en het eindresultaat is super! Ik ben er blij mee

Voegenmarker wit

super spul mooie voegen geworden

Fanatische voegenstift met reservepunten van kogel

Fanatische voegenstift en super dat deze punten los bij te kopen zijn. De voegen zijn erg ruw waardoor de punt snel slijt.

Tulipaint voegenverf

10 jaar geleden zijn de kleine zwarte tegels op mijn toilet en badkamer per abuis met wit voegsel gevoegd. Dit is steeds een doorn in mijn oog geweest, maar voegenverf bestond toen nog niet, of ik vond het niet. Nu heb ik alle witte voegen geverfd met voegenverf in antraciet kleur en het resultaat is echt fantastisch! Alsof ik nieuw sanitair heb. Gemakkelijk aan te brengen en zuinig in gebruik

Klein product met groot resultaat

Klein product met groot resultaat. Zeer tevreden.

Voegenstift

Prima alternatief voor het opnieuw voegen. Gemakkelijk zelf te doen en het is een stuk goedkoper. Wel goed opletten dat je niet te lang wacht met het verwijderen van de verf die op de tegels terecht komt Tevreden met het resultaat!

Siliconenkit rondom ramen geverfd

Wist niet dat het mogelijk was om de siliconenkit rondom de ramen te kunnen verven. Al jaren last van schimmel op de kit en verkleuring daarvan. Meteen eentje geschaafd en ben zeer tevreden met het resultaat. De verf dekt héél goed. Hopelijk blijft de kit ook schimmelvrij dankzij de antischimmel formule die in de verf zit.

Top product

Top product

Het resultaat is prachtig.

Altijd lastig om de juiste kleur te kiezen van een foto. Kies donkerder dan gewenst. De kleur is lichter dan op de foto. Het resultaat is prachtig. En aanbrengen lukt iedereen die n klein beetje tijd wilt investeren Elke dag spontaan n glimlach op je snoet bij het eindresultaat

Koper heeft geen omschrijving achtergelaten.

Lingewei 41

4004 LK Tiel

Over Voegenstift

Voegenstift.nl: dé specialist in verf, nano-impregneermiddelen en reparatiekits voor voegen en kitranden Welkom bij Voegenstift.nl, uw vertrouwde adres voor hoogwaardige producten voor het verven, repareren en impregneren van voegen en kitranden in onder andere de badkamer, douche, keuken en woonkamer. Met een breed assortiment aan verf, impregneermiddelen en reparatiesets streven wij ernaar om aan al uw specifieke behoeften te voldoen. Wij zijn trots op de kwaliteit van onze producten. Binnen heel Europa staan deze bekend om hun duurzaamheid, effectiviteit en hoogwaardige afwerking. Tulipaint – een merk van vertrouwen Ons assortiment wordt gevormd door het gerenommeerde merk Tulipaint. Dit merk staat bekend om zijn uitstekende prestaties en consistente resultaten en heeft een sterke reputatie opgebouwd op het gebied van voegen- en kitverzorging.