Voegenverf is net zo goed als voegenstift. Maar persoonlijk vind ik stiften makkelijker werken.

Dik tevreden!!

Had wel goede resultaat verwacht door de lovende reviews hier maar het eindresultaat steekt er nog met kop en schouders boven de verwachtingen. Dik tevreden!!

Werkt perfect en dekt goed

Werkt perfect en dekt goed alleen het stiftpunt slijt bij mij wel snel af door te grove voegen. Ik bestel zo extra reservepunten.

Voegenstift Lichtgrijs

Mooie lichtgrijze kleur. Voegen zien er weer nieuw uit. Voegenstift is heel makkelijk aan te brengen.

Fijne site, makkelijk bestellen en levering netjes en op tijd. En de stift werkt ook nog prima. Badkamer weer op orde

Een fijn product maar de punt van de stift splijt vrij snel. Hierdoor kan je geen strakke lijnen meer maken en zal je de randjes op de tegels zelf alsnog moeten weghalen. Ik heb wel gezien dat ze op de website reserve punten verkopen. Ik raad iedereen daarom ook aan om er minstens één bij te bestellen als je in één keer nette lijnen wilt trekken. Verder goed product, dekt in één keer (van donkergrijze, vieze voegen naar lichtgrijs).

Geweldig product. Bij renovatie van onze keuken hadden we gekozen voor zandkleurige wandtegels. Helaas waren de voegen een onregelmatige en kille kleur grijs. De beige voegenstift heeft gezorgd voor een zachte en warme uitstraling. Het aanbrengen ging zeer snel en makkelijk. Bovendien is het erg leuk om te doen!

Ondanks de oude, ruwe tegelvoegen, hebben de 3mm punten het fantastisch uit gehouden. Ik heb er nog over !. Ik was sceptisch maar onterecht. En het eindresultaat is mooi.

Super snel, super makkelijk en erg tevreden

Top uitvinding. Werkt prima, voegen zien er weer uit al nieuw! Makkelijk in gebruik, iedereen kan het!

Topproduct! Dankzij deze stift ziet onze 30 jaar oude keukenvloer er weer als nieuw uit. Stift geeft heel geleidelijk verf en paste precies tussen de voeg, geen geknoei dus. Droogt snel en ook nog eens milieuvriendelijk.

De vloer en wand voegen voor een klant met jullie voegenstiften behandeld. Zeker een aanrader. Ik ga het onthouden voor de volgende keer als de voegkleur weer anders uitvalt na het inwassen.

Wauw, echt een prachtig resultaat! Snel en makkelijk voegen verven.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Er kwam nauwelijks verf uit de stift, waardoor je elke 5 cm moet schudden en heel hard moet drukken. Zo ben je dagen bezig met 1 muurtje. Geen fijn product.

Ik ben echt blij met het resultaat van de voegen. Echt een aanrader. Top product.

Super fijn nieuwe kapsalon veel gedaan maar dit is uniek maakt ruimte weer als nieuw

Topproduct!! Zeer makkelijk te verwerken en een verbluffend resultaat.

Super resultaat op onze voegen in de keuken. Kon niet beter!

BAM! Van super super super verkleurde voegen in ons café naar splinternieuwe voegen. De vloer en toiletten zien er weer verzorgd en nieuw uit.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Vrijdag besteld en EINDELIJK woensdag pas binnen... Ben NIET tevreden! Wat nu?

Echt geweldig! Het is makkelijk in gebruik, je bent er niet al te lang mee bezig en het ziet er weer uit als nieuw! Zeker een aanrader!

WOW!! Voegen van donker grijs naar wit geverfd. Had weinig hoop maar voegenstift heeft het gedaan!

Perfect! Goedkope en snelle oplossing voor lelijke voegen. We konden niet geloven dat het ook nog goed voor de voegen was!

Werkt super makkelijk en erg mooi resultaat :)

Normaliter plaats ik nooit een review maar voor de gekochte voegenstift doe ik het graag op eerste Paasdag zelfs. Onze voegen in de badkamer en keuken zagen door de jaren heen niet meer uit. Iedereen kent het verkleuringen die nooit meer weggaan. Zelfs HG producten hadden bij mij niet gewerkt (niet voldoende iig). Met voegenstift zonder moeite (letterlijk in een handomdraai) de voegen weer wit als nieuw gekregen. Echt ideaal en makkelijk! Had ik maar eerder geweten dat er zoiets bestond. Fijne Paasdagen!

Lingewei 41

4004 LK Tiel

Over Voegenstift

Voegenstift.nl: dé specialist in verf, nano-impregneermiddelen en reparatiekits voor voegen en kitranden Welkom bij Voegenstift.nl, uw vertrouwde adres voor hoogwaardige producten voor het verven, repareren en impregneren van voegen en kitranden in onder andere de badkamer, douche, keuken en woonkamer. Met een breed assortiment aan verf, impregneermiddelen en reparatiesets streven wij ernaar om aan al uw specifieke behoeften te voldoen. Wij zijn trots op de kwaliteit van onze producten. Binnen heel Europa staan deze bekend om hun duurzaamheid, effectiviteit en hoogwaardige afwerking. Tulipaint – een merk van vertrouwen Ons assortiment wordt gevormd door het gerenommeerde merk Tulipaint. Dit merk staat bekend om zijn uitstekende prestaties en consistente resultaten en heeft een sterke reputatie opgebouwd op het gebied van voegen- en kitverzorging.