De voegenstift doet goed zijn werk... hopelijk blijft het lang goed "zitten".

Geweldige uitkomst om lelijke voegen in no time weer helemaal nieuw te maken! Met een stift van Voegenstift.nl vernieuwd u uw voegen in een tel.

gewoonweg geweldig, mijn wc vloer is weer als nieuw en zo gemakkelijk te gebruiken .een kind kan de was doen bij wijzen van spreken..ik zal ook zeker mondelinge reclame maken. m.vr.gr. marianne coonen.

Werkt makkelijk en simpel. Reservepunten waren bij mij wel nodig.

Super fijne stift, om je badkamer er weer beter uit te laten zien!

Snelle levering, voegenstift doet ook wat er omschreven wordt!

Dit product raad ik iedereen aan. Zelfs op gebroken zwarte plinten is de scheur onzichtbaar. Zijn geld waard !

Ik vind t een fantastisch product! Heel gemakkelijk aan te brengen en t resultaat is heel mooi. Ik ben er heel blij mee!

Ik ben zo blij. De badkamervoegen gedaan, en wauw. Een goedkopere , goede oplossing voor een wat oudere badkamer.

Snelle levering. En stift werkt erg prettig. Snel mooi resultaat.

Wat een geweldig product. Bestelling en levering was snel en een goed chat contact met klantenservice was erg handig vanwege enkele vragen die ik nog had. Vandaag de grijze voeg verf toegepast. Zeer handig aan te brengen en de overtollige verf is zeer makkelijk te verwijderen. Resultaat is prachtig. Ook de kleine kwastjes zou ik gebruiken. Het product is prijzig maar het effect is groots.

Erg makkelijk en snel. Super resultaat.

Goede dekking, voegenverf is makkelijk op te brengen. Wat op de tegels komt is makkelijk te verwijderen.

Makkelijk in gebruik en blijft goed zitten!

Een ideale, rustgevende uitvinding. Je kan lekker aan het stiften gaan, gerust een pauze inlassen en daarna weer verder gaan waar je was gebleven. Gewoon de dop erop en daarna weer beginnen. Super resultaat, een schone, nette badkamer in ons geval. TIP Het zou wel handig zijn om bij het bestellen een soort Let Op te zetten, met de tip extra punten te bestellen. Ik had nml. 4 stiften en allemaal gebruikt met de punt aan twee kanten en toen kon ik niet meer verder terwijl de pen nog lang niet leeg was. Daarom extra punten (3 zakjes van 5 stuks) besteld en gelukkig werden die de volgende dag al geleverd, en kon ik weer verder gaan. Een super resultaat, ik zou het dan ook iedereen aanraden!! Voegenstift.nl bedankt voor deze uitvinding en snelle service!!

Wat een vooruitgang, ziet er weer als nieuw uit.

WOW!!! Letterlijk voegen opfrissen in een handomdraai. Duur maar dan heb je ook wat. Hiervoor heb ik andere merken uitgeprobeerd om mijn voegen te verven. Maar die van Tulipaint steekt met kop en schouders boven alle andere merken. Ik schrijf bijna nooit een review maar dit keer is zeker de moeite waard.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Het product op zich is goed. Alleen de kleur past niet bij onze tegels. Persoonlijk vind ik de kleur wat ouderwets maar dat neemt niet weg dat het product op zich goed is. Helaas hebben wij de stift niet gebruikt omdat bij het proefstukken al duidelijk was dat de kleur niet goed was voor ons.

Fijn product, de voegen waren donker gekleurd en zijn nu weer als nieuw. Zeker een aanrader.

Ik was even mijn mailbox aan het opruimen en zag dat jullie 4 maanden terug een reviewverzoek hadden gestuurd maar deze was in mijn spambox beland. Het voordeel hiervan is dat ik nu een review kan plaatsen over badkamervoegen die al 4 maanden geverfd zijn. Zowel wanden als vloervoegen zijn met de Tulipaint voegenstiften geverfd. Wij zijn thuis met z’n vieren en zegt genoeg over hoe vaak de badkamer dagelijks gebruikt wordt. Maar toch zien de voegen er nog steeds als nieuw uit. Top product en zou iedereen aanraden die verkleurde of vieze voegen heeft die niet meer schoon te krijgen is! Ga zo door Voegenstift.nl 😊

Snel, makkelijk uit te voeren en super resultaat! Onze oude marmervloer is weer als nieuw!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Het was eenmalig.

Heel gemakkelijk te gebruiken, een nieuwe frisse uitstraling, blijft lang goed. Al vorig jaar eens gebruikt voor badkamer en garage.

In de avond besteld. De volgende dag kwam post.nl al aangesneld. Voegenstift.nl maakt waar wat ze op de site beloven. Alles zo snel in huis. Niet te geloven. Voor ons dus een dikke tien. Zeer zeker aan anderen aan te bevelen bovendien

De voegen van onze badkamer waren aardig vies geworden en we kregen ze ook niet meer schoon met andere schoonmaakmiddelen. De Tulipaint voegenstift aangeschaft na positieve reviews op het internet en de voegen zien er nu weer als nieuw uit. Het aanbrengen is zo gedaan en je bent daarna ook niet uren bezig om de tegels schoon te maken. We hadden wel een paar stiften nodig om de hele badkamer te doen, maar het was het meer dan waard.

Lingewei 41

4004 LK Tiel

Over Voegenstift

Voegenstift.nl: dé specialist in verf, nano-impregneermiddelen en reparatiekits voor voegen en kitranden Welkom bij Voegenstift.nl, uw vertrouwde adres voor hoogwaardige producten voor het verven, repareren en impregneren van voegen en kitranden in onder andere de badkamer, douche, keuken en woonkamer. Met een breed assortiment aan verf, impregneermiddelen en reparatiesets streven wij ernaar om aan al uw specifieke behoeften te voldoen. Wij zijn trots op de kwaliteit van onze producten. Binnen heel Europa staan deze bekend om hun duurzaamheid, effectiviteit en hoogwaardige afwerking. Tulipaint – een merk van vertrouwen Ons assortiment wordt gevormd door het gerenommeerde merk Tulipaint. Dit merk staat bekend om zijn uitstekende prestaties en consistente resultaten en heeft een sterke reputatie opgebouwd op het gebied van voegen- en kitverzorging.