Super stiften!! Nieuw huis gekocht waar flink in was gerookt, voegen wc waren zo geel, niet schoon te poetsen. Echt van alles geprobeerd, HG, Sint Mark, Dasty, weet ik wat we nog meer hadden. En toen kwam deze stift binnen, wonder middel! Direct een andere kleurtje erbij besteld voor de voegen op de vloer voor een mooi contrast.

Fantastisch product, stiften ook makkelijk te wisselen. Verf dekt heel goed na één behandeling al. Alles optijd geleverd en netjes verpakt, zodat het mooi door de brievenbus kan. Reserve stiftjes er wel bij bestellen.

Ontzettend fijn product wat makkelijk toepasbaar is, het kost geen moeite enkel een beetje tijd. Niet willen afraffelen, even rustig mooie strakke lijnen trekken. Dekt direct. Onze voegen zijn als nieuw! Klein puntje; ik zou een extra punt voor de stift erbij bestellen, (of nog beter wordt dit bijgevoegd door leverancier) de punt pluist snel indien de voeg scherp en onregelmatig is (en anders 2x verzendkosten).

Werkt prima

De voegenstift werkt super en het eventuele gemorste op de tegels zijn in een wip weer schoon.en de bestelling was na 1 dag al binnen ook fijn.een echte aanrader zo'n stift en ook zoveel kleuren...super.

Zijn zeer blij deze nog extra te hebben bijbesteld. Zeer makkelijk te versteken.

Zo makkelijk en zo snel! Mijn douche is helemaal weer nieuw! Nooit bedacht dat het zo simpel was het! Top product! 🙂

Ontzettend tevreden met het eindresultaat. Van grijze voegen naar witte voegen. De badkamer ziet er een stuk mooier uit. Dankjewel voegenstift.nl

Ik ben erg tevreden over de voegenstift! De bestelling was de volgende dag binnen en het is makkelijk aan te brengen op de voegen! Het moet 6 uur drogen en ziet er daarna weer keurig uit. Kortom; Ik ben blij met deze aankoop...

De grijze voegenstift gebruikt voor de voegen in het toilet. Die waren sinds 1993 niet aangepakt. Het ziet er weer strak uit. Ik heb nog 2 andere kleuren in bestelling staan voor de badkamer. Lekker stiften!

Snel geleverd en goed geïnformeerd. Makkelijk in gebruik. Sommige plekken moet ik opnieuw doen, het dekt namelijk niet in 1 keer (minder beschadigde plekken worden wel in 1 keer gedekt). Is altijd afwachten hoe lang dit mooi blijft. We zullen het zien. Verder zeker goede service.

voegenstiften zijn heel erg goed, en de stiftjes zijn makkelijk te verwisselen en aan 2 kanten te gebruiken

Fantastische uitvinding om op simpele wijze de voegen op te frissen. Geen geknoei met allerlei, vaak chemische middelen maar eenvoudig de voegen fris te maken met deze stiften. Erg gemakkelijk en fijn in gebruik.

wat een prachtig resultaat geeft deze voegenstift. Heb deze gebruikt in mijn keuken en had echt vuile en vieze voegen. dankzij de voegenstift heb ik alles kunnen coveren.

Ik ben echt super-blij met het resultaat! Zonder hoge kosten en al te veel moeite, heb ik nu weer een badkamer die gezien mag worden, met stralend-witte voegen. Super-bedankt voor deze mogelijkheid.

Zeer makkelijk in gebruik. Je kunt er zeer netjes werk mee verrichten. Keukenvloer is als nieuw !

Top! Werkt super en makkelijk te verwijderden van de tegels.

Fijne kwastenset. Iedere maat aanwezig waardoor u steeds de juiste kwast voor elke voeg kan gebruiken.

Zeer goed middel. Ik heb zilvergrijs en wit gemengd. Zeer gemakkelijk aan te brengen en voortreffelijk resultaat. De verf wordt direct opgenomen in de voeg. restanten buiten de voeg zijn (ook later) prima te verwijderen. Verf dekt bij 1 laag.

Snelle levering. Vrijdag voor kerst besteld, de volgende dag geleverd! Voor alle zekerheid extra reservepunten besteld. Zeer makkelijk om te gebruiken en vervangen. Badkamer lijkt weer als nieuw. Nu de keuken nog!

Super spul.

Douche hebben we opnieuw betegeld. Omdat de nieuwe voegen een (net) iets andere kleur hebben dat het bestaande voegwerk heb ik alle voegen met een voegstift behandeld. Nu is het weer één geheel. Klus ging snel en makkelijk

Voegenverf gebruikt in badkamer en toilet het is zeer makkelijk te verwerken. Na twee keer het er op aangebracht te hebben is het eind resultaat goed te noemen. Het verwijderen van de overtollige verf is gemakkelijk zeker met een vochtig sponsje. Voegenverf is vele maal goedkoper dan alles op nieuw te voegen. Ik kan voegenverf aanraden als men de voegen een ander kleur wil geven en daar meen de behandelde ruimte wil op pimpen. Met andere worden voegenverf is top spul. Daar ik bij voegen stift voegenverf had besteld heb ik gelijk de set kwasten mee laten komen. Na ongeveer 2 1/2 blikje heb gebruikt dat was in mijn geval ongeveer 340 meten voeg die ik 2 maal heb geverfd is er van slijtage van het kwastje nog niks te merken. Dus na ruim 340 meten voegen maal 2 is de kwast nog in tot conditie. Alleen jammer dat je een hele set moet kopen heb slechts 1 kastje gebruikt.

Het idee is goed. De kleur is mooi. Handig voor de voegen. Helaas laat de kwaliteit van het puntje vd stift te wensen over. Was bij het eerste gebruik al stuk. Jammer.

Lingewei 41

4004 LK Tiel

Over Voegenstift

Voegenstift.nl: dé specialist in verf, nano-impregneermiddelen en reparatiekits voor voegen en kitranden Welkom bij Voegenstift.nl, uw vertrouwde adres voor hoogwaardige producten voor het verven, repareren en impregneren van voegen en kitranden in onder andere de badkamer, douche, keuken en woonkamer. Met een breed assortiment aan verf, impregneermiddelen en reparatiesets streven wij ernaar om aan al uw specifieke behoeften te voldoen. Wij zijn trots op de kwaliteit van onze producten. Binnen heel Europa staan deze bekend om hun duurzaamheid, effectiviteit en hoogwaardige afwerking. Tulipaint – een merk van vertrouwen Ons assortiment wordt gevormd door het gerenommeerde merk Tulipaint. Dit merk staat bekend om zijn uitstekende prestaties en consistente resultaten en heeft een sterke reputatie opgebouwd op het gebied van voegen- en kitverzorging.