De voegenmarker spoelt niet uit! Dat is bijzonder aan deze voegenmarker!

Fantastische service! Ik had per ongeluk de verkeerde kleur besteld maar ik kon deze gelijk omruilen voor de juiste kleur.

Wat een superoplossing en prachtig resultaat. Ben enorm tevreden. Scheelt bakken met geld voor een nieuwe betegelde badkamer!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Handig in gebruik, er valt redelijk netjes en simpel te werken met deze 3 mm punten. De 3 mm punten lijken echter niet aan twee kanten te gebruiken, de andere zijde heeft geen punt waardoor je daarmee geen mooie dunne lijnen kunt trekken zonder de tegel randen te raken. Wij hebben de badkamer vloertegel voegen (excl. oppervlakte bad en separate douche ) met de punten gestift en hiervoor 3 stiftpunten moeten gebruiken. Dat kan wat beter. Ze slijten wel snel. Kleurdekking van de voegenstift is prima.

Prima gelukt met de grijze stiften. Vergeelde witte voegen (van het roken) grijs gemaakt zodat ze ook niet meer kunnen vergelen. Weet het, stoppen met roken is beter.

De voegenstift is me prima bevallen.Heel eenvoudig in gebruik en met een heel mooi resultaat ! Ik was ook verbaasd hoeveel meters voegen ik met 1 stift kon doen. Kortom: echt een aanrader en zijn geld echt waard.

stift van 3mm werkt perfect in smallen voeg

De badkamer ziet er weer als nieuw uit, wat een frisse uitstraling! Zo simpel en makkelijk. Superblij mee 🙂

super om mee te werken.

2 sterren: slechter dan verwacht

Het product leek bij ontvangst wel heel klein tov de prijs, maar bleek bij verwerking de verwachting wel helemaal waar te maken. Goed product wat doet wat het belooft. Of het op de lange termijn blijft zitten, moeten we afwachten. Zeer ontevreden over de levering. Zou dinsdag komen, toen donderdag en het werd uiteindelijk vrijdag middag. Ik begrijp dat er ook kerstboodschappen zijn, maar deze verf was eigenlijk voor donderdag nodig geweest voor een huurwoning waar de huurder vrijdag in kwam. Nu stonden we nog te verven toen de huurder al voor de sleutel kwam. En dan moet je vragen dat die de douche 24 uur niet gebruikt na een dag verhuizen.

Super handig!! Voor een vrouw die niet alle kwastjes, verf etc. wil aanschaffen.. wauw 1 stift en het is klaar.

Prima voegenstiften

Van zwarte voegen naar wit in 2 keer.

Goede service nadat post het liet afweten

Prima product! Bij mij werkte het prima

Ideaal dat je reserve punten bij je stift kan bestellen! Verwisselen gaat makkelijk met een keukenpapiertje erom heen. Mijn badkamer ziet er weer als nieuw uit!

Wij wilden van de kleur creme naar antraciet voor de badkamervloer. De stift is keurig op tijd geleverd. Alles netjes schoon gemaakt , en met de stift de voegen opnieuw gekleurd. Dit allemaal in een keer. Ik heb wel extra stiftjes direct bij besteld, omdat ik een ruige voeg had. Geweldig, ik raad iedereen die van kleur wil veranderen deze stift aan.

Prima stiften,vind alleen lastig om kleur te bepalen. Mvg.liesbeth Broekkamp

Het is een fijne voegenstift en binnen no time waren de voegen weer wit! Heb de hele badkamer en toilet ermee kunnen behandelen!

Betrouwbaar bedrijf snelle levering. Zeer tevreden een aanrader.

DE oplossing als je weer mooie stralende voegen wilt! Niet twijfelen, gewoon kopen en dan kom je er snel achter dat dit het beste is om weer naar mooie tegels te kijken.

Prima materiaal

Kleur iets anders maar perfect dekkend. Zeer handig in gebruik!

Is makkeljk aan te brengen en fijn dat je uit veel kleuren kunt kiezen ik ben heel tevreden ook goed verpakt

Super product. Makkelijk in gebruik. Goede en snelle service. Bedankt. Alvast fijne gezellige feestdagen Met vriendelijke groet Jolien vd veldt

Lingewei 41

4004 LK Tiel

Over Voegenstift

Voegenstift.nl: dé specialist in verf, nano-impregneermiddelen en reparatiekits voor voegen en kitranden Welkom bij Voegenstift.nl, uw vertrouwde adres voor hoogwaardige producten voor het verven, repareren en impregneren van voegen en kitranden in onder andere de badkamer, douche, keuken en woonkamer. Met een breed assortiment aan verf, impregneermiddelen en reparatiesets streven wij ernaar om aan al uw specifieke behoeften te voldoen. Wij zijn trots op de kwaliteit van onze producten. Binnen heel Europa staan deze bekend om hun duurzaamheid, effectiviteit en hoogwaardige afwerking. Tulipaint – een merk van vertrouwen Ons assortiment wordt gevormd door het gerenommeerde merk Tulipaint. Dit merk staat bekend om zijn uitstekende prestaties en consistente resultaten en heeft een sterke reputatie opgebouwd op het gebied van voegen- en kitverzorging.