Wij hadden het er eigenlijk al over om de voegen eruit te krappen en opnieuw te laten doen omdat het zo hopeloos was, maar met de voegenstift is het resultaat werkelijk als nieuw! Het kost geen enkele moeite, je moet alleen oppassen dat je niet te hard op de stift drukt ivbm het vroegtijdig slijten van de punt. Top product!

Voegenverf gemakkelijk te verwerken. Kan nog te weinig zeggen hoe goed het blijft zitten.

Erg mooi geworden. werkt makkelijk. erg blij mee... meteen nog extra besteld levering binnen 24 uur. top.

Voegenstiften werken perfect. Gore beige voegen nu in kleur van de tegels.

De voegenstift werkt prima. Hoe lang de voegen zo blijven na het gebruik van de stift kan ik nog niet beoordelen maar na het opbrengen zien de voegen er heel mooi uit. Grote teleurstelling is dat ik na 2 vragen gesteld te hebben aan de klantenservice ik geen antwoord/feed back heb ontvangen. Ondanks dat toch nog 2 stiften besteld.

Voegenstift werkt geweldig ! Super kwaliteit en snelle levering. Daar kan je niet tegenaan slijpen en opnieuw voegen.

Super spul. Werkt perfect en blijft zitten. Heb voegenstiften in de badkamer gebruikt. Zelfs in natte ruimtes top product. Een echte aanrader. M.v.g: Inneke

De tegelvloer, 30 jaar oud, is enorm opgeknapt met Tulipaint voegenverf. De woonkamervloer ziet er weer netjes uit nu de vergeelde voegen weg zijn.

Ik ben zeer tevreden over de voegenstift. Mijn keuken lijkt als nieuw en is erg opgefrist. Ik ben heel blij dat ik de stift heb aangeschaft en ga ook op andere plaatsen in mijn huis de stift gebruiken ! Top !

Voegenstiften snel geleverd, via de brievenbus. werkt prima met oogverblindend resultaat zodat de badkamer er weer fris en schoon uitziet.

Wat handig!! Super gewoon de voegen waren in een mum wit! Ik had er al heel wat poetsuurtjes opzitten en niets hielp. Nu was het zo wit.

Tulipaint voegenatift / voegenmarker 5mm: Geweldig product, dit heeft mij heel veel moeite en onnodig werk gescheelt in me badkamer. Had ik maar eerder achter dit product gekomen. Ben nu ermee bezig en krijg gelijk zin om de rest van de voegen in het toilet en de keuken ook weer een nieuwe look te gaan geven.

Voegenstift doet wat wordt beloofd.

Handig dat het in een stift zit. Ik kon daarmee ook bij de voegen achter de badkamerradiator komen.

Voegenverf gebruikt in de badkamer waar de voegen er niet meer fris uitzagen. Makkelijk en snel in gebruik. Verf op de tegels is makkelijk te verwijderen met vochtige doek. Badkamer ziet er nu een stuk frisser en schoner uit!

Zo blij mee! Wilde onze badkamer een nieuwe look geven..lowbudget.. Gelukt!! Heb alle licht grijze voegen van de mozaïek tegeltjes met de stift zwart geverfd! Wat een verschil! Precies het resultaat wat we voor ogen hadden!

Super snelle levering. Werkt echt!! Tussendoor wel vaak schudden en de punt opnieuw indrukken maar het resultaat is geweldig!

Wat zijn de voegen weer lekker opgeknapt en zo lekker makkelijk! Super!

Nadat onze plavuizen vloer was gevoegd schrokken we omdat de voeg veel te licht was. Gelukkig bracht de voegenverf van Voegenstift.nl de oplossing

Makkelijk aan te brengen en een mooi resultaat. Heb inmiddels vloeren in douche en toilet gedaan en muurtegels in douche, toilet en keuken.

Werkt prima! Voegen waren poreus maar verf trekt er mooi in; wel wat extra nodig dan natuurlijk.

Ik kan het gewoon niet geloven. Wat een resultaat met de Tulipaint Voegenstiften.

Stift dekt goed en is makkelijk aan te brengen. Voegenstift.nl was erg behulpzaam bij het oplossen van een probleem waar ik tegen aan liep!

Zeer blij met mijn herboren badkamer. Blij met beide stiftpunten 3 en 5 mm.

Normaliter schrijf ik nooit een review… Maar deze verdient echt wel de moeite om een review te schrijven. De voegen in de woonkamer, keuken en badkamer waren erg verouderd en verkleurd. Ik heb veel geld uitgegeven voor HG producten om ze weer schoon te krijgen maar helaas… Ook op internet veel producten en tips gelezen maar geen een was zo overtuigend als jullie voegenstiften. Meteen één Tulipaint voegenstift besteld om uit te testen. Zeer snel werd de voegenstift geleverd en meteen aan de slag gegaan. Bij de eerste voeg geverfd te hebben dacht ik WAAAUW!!! Nu zijn we 2 maanden verder en de voegen lijken nog steeds nieuw en wit ondanks veel schoonmaken door 2 honden die ik thuis heb. Met vriendelijke groet, Moniek van Ommen

Lingewei 41

4004 LK Tiel

Over Voegenstift

Voegenstift.nl: dé specialist in verf, nano-impregneermiddelen en reparatiekits voor voegen en kitranden Welkom bij Voegenstift.nl, uw vertrouwde adres voor hoogwaardige producten voor het verven, repareren en impregneren van voegen en kitranden in onder andere de badkamer, douche, keuken en woonkamer. Met een breed assortiment aan verf, impregneermiddelen en reparatiesets streven wij ernaar om aan al uw specifieke behoeften te voldoen. Wij zijn trots op de kwaliteit van onze producten. Binnen heel Europa staan deze bekend om hun duurzaamheid, effectiviteit en hoogwaardige afwerking. Tulipaint – een merk van vertrouwen Ons assortiment wordt gevormd door het gerenommeerde merk Tulipaint. Dit merk staat bekend om zijn uitstekende prestaties en consistente resultaten en heeft een sterke reputatie opgebouwd op het gebied van voegen- en kitverzorging.