Voegen in de badkamer zijn al meer dan 13 jaar oud. Ik heb alles eraan gedaan maar ik krijg ze niet meer schoon. Voor sfeertje heb ik zwarte voegenstiften bij jullie besteld. De bestelling kwam volgende dag binnen (mijn complimenten daarvoor!). Zoals jullie nu op de foto kunnen zien zien de voegen er een stuk beter uit. Echt een aanrader!

Niet te geloven hoe het allemaal snel en makkelijk kan tegenwoordig. Ik besteed elke maand uren lang aan voegen schoon maken. Binnen no-time zagen de voegen in de badkamer er weer als nieuw uit. Ook de service is geweldig! De bestelde voegenstiften waren de volgende dag binnen.

Vandaag aan de slag gegaan met de ontvangen Tulipaint voegenstiften. Zeer snel waren we klaar met het inkleuren van de voegen in de badkamer. We hebben nu 1 stift over. Zojuist via de chat (op zondag) contact gehad met de chatmedewerker en hij stond ons graag te woord. We gaan morgen de stift terugsturen. Hartelijk dank voor de goede service en uiteraard voor de goede voegenstiften.

Tulipaint Voegenstift, Geweldig resultaat en geweldige service! Hartelijk dank!

Hele goede stiften om voegen ermee te verven en fantastische service

perfecte voegsel verf. kleur past perfect bij mijn tegels. ook service is goed. werd netjes binnen 24 uur geleverd. oja, voor iedereen die deze review leest: koop ook de kwasten die ze verkopen. zeer handig

Al vele bestellingen gedaan bij Voegenstift.nl. Altijd spullen op tijd ontvangen. Tulipaint voegenstiften en voegenverf komen de beloftes wel na: 100% permanent en waterdicht.

Prima voegen verf en service. Er wordt goed meegedacht.

Potverdikkeme, wat een goeie stift zeg! Resultaat is beter dan mijn verwachtigen. Geld is zeker waard en service is toppie. Aanrader? Jazeker!

ik wou graag nog lichtere lichtgrijze voegenverf hebben. Klantenservice had me geadviseerd om wit en lichtgrijze voegenverf te mengen. Beide kleuren gekocht en gemengd. Voegen zien er nu geweldig uit. Precies de kleur die ik altijd wou. Oplossing was een beetje duur maar heb wel super mooie voegen nu die perfect bij de tegels passen.

Ik heb gisteren en vandaag de voegen van onze badkamervloer ingekleurd met antraciet voegenstift. Het is prachtig geworden. Aanvankelijk lukte het niet goed, omdat ik de stift niet indrukte voordat ik een voeg behandelde. Moet je goed op letten, anders komt er te weinig inkt uit de stift en slijt de punt onnodig snel. Wat ik deed: op het 'kruispunt' van de voegen de pen indrukken en dan de stift in 1 rustige beweging door de voeg heen trekken. Dan werkt het perfect. Al met al een heel leuk klusje met prachtig resultaat: nieuwe vloer voor je gevoel

De chat op jullie website die mij eergisteren om 23:30 te woord stond wilt ik als eerst bedanken. Heel goed advies gekregen. Vandaag heb ik de voegenstiften binnen gekregen. Meteen aangebracht en wat zien de voegen in keuken nu er geweldig uit. Heel blij mee. Nogmaals bedankt voor de goede service!

Vandaag hebben we weer voor de zoveelste keer klant blij gemaakt met voegen verven. Klanten die niet blij zijn met hun voegenkleur of klanten die vieze voegen hebben en nooit meer schoon krijgen gebruiken we jullie Tulipaint voegenstiften en voegenverf. Service is prima en altijd volgende dag ontvangen.

In een jaar tijd moest ik helaas twee keer verhuizen. De voegsel van de beide badkamers heb ik met jullie voegverf gedaan. Zeer goede ervaring.

Prima voegenverf. Zeker aanrader!

In een woord geweldig! Met de voegenstiften heb ik alle voegen in badkamer en keuken geverfd. Wel jammer dat mijn bestelling 1 dagje te laat aankwam.

Voegebverf uitgeprobeerd bij mijn werkgever wc vloer. Resultaat is zeer goed. Werkgever en personeel is verbaasd van het resultaat.

Superservice! Heel snel en efficiënt dit bedrijf. Ik had mij in de kleur van onze voegen vergist. Ik kon nog net snel mailen om te vragen of ik de kleur nog kon omruilen. Heel fijn!

Hoi Jeffrey, zoals beloofd schrijf ik even mijn ervaring hier. 7 maanden geleden had ik mijn voegen van keuken en badkamer met grijze voegenstiften geverfd. Ik moet wel eerlijk toegeven dat ik het niet had verwacht dat de geverfde voegen zolang goed zouden blijven, vooral in de badkamer niet. Maar tot mijn verbazing zien ze er nog steeds uit alsof ik ze gisteren heb geverfd. De grijze kleur is nog steeds uitstekend. Zeker een aanrader!

Wat een goede voegenatiften. Jarenlang vieze voegen in de badkamer die nooit schoon konden krijgen totdat ik op internet ging kijken. Ik zag veel positieve recensesies op jullie site. Meteen besteld en binnen enkele dagen heb ik ze ontvangen. Vogen in de badkamer lijken nu helemaal nieuw. Bijzonder blij mee.

Werkt heel eenvoudig, je kunt het met de stift mooi strak aanbrengen en dekt erg goed. Vergeelde witte voegen zijn weer strak wit. Super!

Al 3 maanden zijn onze voegen in de woonkamer, keuken en badkamer geverfd met jullie voegenstiften en voegenverf. De voegen zien er nog steeds hartstikke goed uit. Hulde!

Om eerlijk te zijn had ik het niet verwacht dat de voegenstiften zo goed zouden zijn. In paar minuten tijd werden de verkleurde voegen weer hartstikke wit. Echt een aanrader voor iedereen die de voegen weer wit wilt krijgen. Gr, Rick

Goede communicatie! Per ongeluk een verkeerd artikel (standaard wit) besteld. Gelijk een mail gestuurd en een paar minuten daarna kreeg ik mail terug dat de kleur in het systeem is aangepast.

Ik was eerst wat sceptisch, maar wat een super spul! Mijn voegen zien er weer als nieuw uit! En mijn badkamer is er helemaal van opgefrist.

Lingewei 41

4004 LK Tiel

Over Voegenstift

Voegenstift.nl: dé specialist in verf, nano-impregneermiddelen en reparatiekits voor voegen en kitranden Welkom bij Voegenstift.nl, uw vertrouwde adres voor hoogwaardige producten voor het verven, repareren en impregneren van voegen en kitranden in onder andere de badkamer, douche, keuken en woonkamer. Met een breed assortiment aan verf, impregneermiddelen en reparatiesets streven wij ernaar om aan al uw specifieke behoeften te voldoen. Wij zijn trots op de kwaliteit van onze producten. Binnen heel Europa staan deze bekend om hun duurzaamheid, effectiviteit en hoogwaardige afwerking. Tulipaint – een merk van vertrouwen Ons assortiment wordt gevormd door het gerenommeerde merk Tulipaint. Dit merk staat bekend om zijn uitstekende prestaties en consistente resultaten en heeft een sterke reputatie opgebouwd op het gebied van voegen- en kitverzorging.