Voegenstift Donkergrijs - Antraciet
Ik had hoge verwachtingen van de voegenstiften van voegenstift.nl, maar helaas is het een flinke tegenvaller. Eerst een grijze voegenstift besteld, die op de website perfect leek voor onze badkamertegels. In werkelijkheid was de kleur veel te licht, totaal niet zoals afgebeeld. Dus een nieuwe bestelling geplaatst voor donker antraciet. Wat een ramp: deze slaat compleet blauw uit! Het heeft de hele uitstraling van onze badkamer verpest.
Na contact met de klantenservice kreeg ik een reactie die vooral voelde als een standaardverhaaltje: "Meng de kleuren maar, bijvoorbeeld met zwart, dan komt het goed." Serieus? Ik koop een voegenstift om direct de juiste kleur te krijgen, niet om zelf te gaan knutselen met verfpotjes of meerdere stiften. Ze gaven de schuld aan de tint van mijn tegels, maar dat is toch hun verantwoordelijkheid om duidelijk te communiceren? Nergens op de website staat dat je kleuren moet mengen om een fatsoenlijk resultaat te krijgen.
Wat ook wringt, is hun verzoek om een review te schrijven voor kans op cashback, maar met de "tip" om eerst contact op te nemen bij problemen voordat je iets negatiefs plaatst. Dat voelt als een verkapte poging om slechte reviews te vermijden. Ik heb netjes gemaild met mijn klacht, maar de geboden "oplossing" was praktisch onbruikbaar en loste niets op.
Kortom: de producten doen niet wat ze beloven, de kleuren kloppen voor geen meter en de klantenservice schuift de verantwoordelijkheid af. Ik zou hier niet opnieuw bestellen en raad anderen aan om goed na te denken voordat ze iets kopen. Bespaar jezelf de frustratie en kijk elders voor een betrouwbare voegenstift.