Kitstift Crèmewit

Super blij mee! Frist de badkamer of zonder dat alles opnieuw gekit hoeft te worden!

Voegenstift Zwart

Super fijn deze stift. Makkelijk in gebruik en alles frist enorm op!

Voegenstift Lichtgrijs

Afgelopen week deze stift gebruikt in onze keuken. Eerst de voegen goed ontvet met een keukenontvetter en laten drogen en daarna met deze stift er overheen geweest. Werkt super! Is gemakkelijk en snel en de keuken ziet er weer een stuk strakker uit. Ik ben er blij mee!

Voegenstift Zwart

Prachtig product.

top

Voegenstift Zwart, Reservepunten Beitel 3mm

Super stift, is makkelijk aan te brengen en hecht goed aan de voeg wel eerst even de voeg schoon en vet vrij maken. Levering ook super snel eind van de middag besteld volgende dag al in huis

Voegenstift Grijs

The marker is of high quality, after you give it enough drying time it doesn't disappear, not even after water.

Voegenstift Donkergrijs - Antraciet, Voegenreparatie Donkergrijs - Antraciet

Gebruikt voor de voegen van de douchevloer . Nu na ongeveer 7 jaar opnieuw besteld om bij te werken . Heel tevreden .

Voegenstift Wit

Super product ! Werkt gemakkelijk en fijn. Mijn tegelvloer bij het toilet lijkt weer als nieuw

Voegenstift Crèmewit

werkt goed en super handig

Voegenstift Donkergrijs - Antraciet, Ontvetter

Gemakkelijk in gebruik, goede dekking, aangebracht in 3 lagen.

Voegenreparatie Crème

Ontvangen tijd zal het leren of het produkt goed is.

Voegenbeschermer Nanostift

Ik heb de Voegenbeschermer Nanostift gebruikt in mijn badkamer en ben aangenaam verrast. De stift ligt prettig in de hand en maakt het aanbrengen heel nauwkeurig, zonder geknoei. Na het drogen zijn de voegen volledig transparant gebleven, maar wel duidelijk beter beschermd tegen vocht, schimmel en vuil. Schoonmaken gaat nu veel makkelijker. Een praktisch en effectief product voor wie zijn voegen netjes wil houden.

Voegenverf Donkergrijs - Antraciet

Ik heb een potje verf besteld. Het werd heel snel geleverd. Het product werkt geweldig, Makkelijk aan te brengen en mijn badkamer knap er enorm van op . Echt superblij mee.

Voegenstift Wit

Top notch product. Happy about the results. They are of the finest grade.

Voegenstift Beige

Ik had bij het afvoegen van mijn Japandi-stijl tegels helaas de verkeerde voegkleur gekozen, waardoor het geheel niet mooi tot zijn recht kwam. Dankzij de voegstift in de kleur beige van voegenstift.nl heb ik dit eenvoudig kunnen corrigeren. Het resultaat is verbluffend: de tegels en voegen vormen nu een rustig, harmonieus geheel dat perfect past bij de minimalistische Japandi-look. De stift was makkelijk in gebruik, de dekking uitstekend en het gaf direct een frisse uitstraling. Ik ben ontzettend blij dat ik hiermee mijn badkamer weer helemaal naar wens heb kunnen maken. Een aanrader voor iedereen die snel en effectief de uitstraling van zijn tegelwerk wil verbeteren!

Voegenstift Bruin, Voegenbeschermer Nanostift

geweldig spul ben er blij mee

Voegenstift Wit, Reservepunten Kogel 5mm

Werkt echt top. Smerige bruine voegen zijn nu in een oogwenk weer stralend wit. Onze toiletruimte is weer fris en als nieuw! Stiftje beschadigd wel snel door ruwe voegen dus wat extra stiftjes erbij bestellen.

Voegenstift Wit

Het product doet wat het belooft. En prachtig resultaat!

Voegenstift Wit, Reservepunten Beitel 3mm, Ontvetter

Dekt goed, voegen zijn meteen weer echt wit. Blijkbaar waren mijn originele voegen meer creme dus ik ga mijn tweede bestelde stift ruilen voor cremewit. Ik had de 3mm punt vanwege onze smalle voeg. Werkt heel fijn. De ontvetter heb ik nog niet gebruikt.

Voegenbeschermer Nano

We hebben onze woonkamer en keuken voegen gedaan met dit product, 48 uur laten uitharden voor beste resultaat, Zojuist uitgetest en het water blijft er inderdaad op liggen. Wij gaan dit ook straks in onze badkamer gebruiken. Jammer dat ik geen foto kan toevoegen, ik raad het product aan!

Voegenstift Wit

Voor de tweede keer deze stift besteld omdat die mij goed bevalt. De voegen zijn snel droog, stift is waterbestendig en de voegen blijven lang mooi schoon! De stift moet je niet alleen maar schudden maar soms ook af en toe de stift zachtjes op papier drukken. De kop van stift wordt hierdoor weer wat vloeibaarder. Je merkt dat er weer genoeg op de voegen komt. Eigenlijk moet je dat regelmatig doen tijdens het kleuren van de voegen.

Voegenstift Wit

Werkt zeer goed en gemakkelijk aan te brengen, mooi resultaat.

Voegenreparatie Zilvergrijs

Kleiner dan verwacht. Ik moet er nog mee aan de slag.

Voegenstift Lichtgrijs

zeer gemakkelijk te gebruiken voor het repareren van kleine voegproblemen ,betrouwbaar en waterbestendig

Lingewei 41

4004 LK Tiel