Badkamer weer als nieuw

Een heel goed product. Makkelijk aan te brengen, en de voegen worden mooi wit. Onze badkamer ziet er weer als nieuw uit! Echt een aanrader!

• Service N.v.t.

Zeker aan te raden

De oude verkleurde voegen zijn bijzonder goed opgeknapt Zeker een aanrader om verkleurde voegen op te frissen, of zelfs voegen anders in te kleuren.

Gelijk netjes

Super product! De stiften zijn erg makkelijk in gebruik. Gewoon mouwen omhoog en de voegen kleuren! Het resultaat is fantastisch. De muur kijkt binnen no-time weer netjes..

• Gebruikte producten: Tulipaint Voegenstift 5mm, Tulipaint Ontvetter

Het werk zeker waard

Zéér tevreden met het resultaat, het is effe werk maar dan heb je echt wat . Kan het zeker aanraden voor mensen die net als ik hun douche willen opknappen zonder veel geld te besteden aan nieuwe tegels. Groetjes Martin

Niet ontvangen

Heb nog niks ontvangen... ook geen track en trace

Top product

Werkt erg handig en perfect resultaat

Helemaal perfect!

Bestellen gaat gemakkelijk en vlot bezorgd en het verwerken gaat gemakkelijk en een fantastisch resultaat, een echte upgrade van de badkamer

Geweldig!

Ongelooflijk goed product, mijn vloer lijkt als nieuw...zeer efficiënt...dank u wel!

• Gebruikte producten: Tulipaint Voegenverf

Werkt simpel en effectief

Eenvoudig aan te brengen en er komt genoeg verf uit. Voegen zijn weer als nieuw!

• Gebruikte producten: Tulipaint Voegenstift 5mm, Tulipaint Kitstift

Goed resultaat

Top lekker snel je voegen opfrissen Heb ook de voegenpennen gebruikt is wat moeilijker aan te brengen dan een voegen pen PSgisteren weer 2 voegenstiften besteld.

• Gebruikte producten: Tulipaint Voegenstift 5mm, Tulipaint Kitstift
  • Service

Kleur viel net wat anders uit maar werkt goed!

Prima product. Ik had als kleur: donkergrijs/antraciet besteld maar deze kleur is te donker. Daarom bestel ik vandaag opnieuw maar dan de kleur: grijs. Bedankt voor de snelle levering.

Snel en mooi resultaat!

Heel snel een mooie upgrade van de badkamer! Makkelijk aan te brengen, uitschieters veeg je makkelijk van de tegels af. Hopelijk blijft het lang mooi zitten!

Blij mee

Snel geleverd en een goed werkend product blij mee.

• Service

Goed gelukt en nog leuk om te doen ook

Werkt erg goed en makkelijk aan te brengen!

• Service

Werking afhankelijk van de voeg

Ik heb de stiften gebruikt, maar ben niet onverdeeld enthousiast over het resultaat. Dit komt doordat de voeg er niet overal even diep in ligt en niet altijd even glad is afgewerkt. Opzich zou het systeem goed moeten werken als de voeg er 'goed in ligt'.

• Service

Werkt heel fijn maar zilvergrijs is lichter dan je verwacht.

Kleur is iets lichter dan verwacht. Het valt bij ons echt heel erg wit uit. Behalve dat was het heel makkelijk te verwerken en konden we echt heel veel doen met 1 stift. Het is nu een paar dagen geleden en het ziet er echt heerlijk fris uit. Nu nog even afwachten hoe lang het er mooi uit blijft zien! Maar het is heel makkelijk om ook weer een stukje bij te kleuren.

Goed resultaat

Ben net klaar met het behandelen van de voegen in mijn douchecabine. Prachtig resultaat en zo makkelijk in gebruik. Top!

• Gebruikte producten: Tulipaint Voegenstift 5mm, Tulipaint Reservepunten Beitel 3mm

Super product. Werkt uitstekend

• Service

Weer helemaal fris en strak!

Na een lekkage moest een deel van onze voegen opnieuw gedaan. Het verschil tussen de frisse, nieuwe voegen en de oude, groezelige voegen werd opeens pijnlijk zichtbaar! We hebben nu alle voegen antraciet gemaakt en dat ging super! Voor de hele badkamer heb ik wel een dagdeel uitgetrokken, met zijn tweeën, want het moet -zeker met zo’n donkere kleur- natuurlijk wel netjes gebeuren. Het moment waarop je met een vochtig doekje er langs gaat is belangrijk: te snel en de voet is nog te nat en dan smeer je het uit (is makkelijk weer schoon te krijgen, maar als je dat bij iedere tegel hebt, ben je wel even bezig. Dus: al met al: fijn product!

• Gebruikte producten: Tulipaint Voegenstift 5mm, Tulipaint Reservepunten Kogel 5mm, Tulipaint Reservepunten Beitel 3mm, Tulipaint Ontvetter
  • Service

Zeer tevreden, werkt echt goed

Makkelijk aan te brengen, mooi resultaat! Ideaal product!

Top resultaat

Top product! Badkamer vloer lijkt nieuw!

Een aanrader!

top product een echte aanrader werk perfect

Netjes opgeknapt

Makkelijk in gebruik en de voegen zien er weer mooi en schoon uit

Mooie oplossing

Prima oplossing om de oude voegen weer netjes te maken. Ben erg tevreden. Voegen zijn weer als nieuw!

Werkt prettig

Werkte fijn! Goede dikte, verf kwam er goed uit, netjes resultaat. Ik heb het pas recent aangebracht dus ik kan nog niet zo veel zeggen over het resultaat op lange termijn.

Lingewei 41

4004 LK Tiel

Over Voegenstift

Voegenstift.nl: dé specialist in verf, nano-impregneermiddelen en reparatiekits voor voegen en kitranden Welkom bij Voegenstift.nl, uw vertrouwde adres voor hoogwaardige producten voor het verven, repareren en impregneren van voegen en kitranden in onder andere de badkamer, douche, keuken en woonkamer. Met een breed assortiment aan verf, impregneermiddelen en reparatiesets streven wij ernaar om aan al uw specifieke behoeften te voldoen. Wij zijn trots op de kwaliteit van onze producten. Binnen heel Europa staan deze bekend om hun duurzaamheid, effectiviteit en hoogwaardige afwerking. Tulipaint – een merk van vertrouwen Ons assortiment wordt gevormd door het gerenommeerde merk Tulipaint. Dit merk staat bekend om zijn uitstekende prestaties en consistente resultaten en heeft een sterke reputatie opgebouwd op het gebied van voegen- en kitverzorging.