Super aanbiedingen

Zeer aan te bevelen

Goede ervaring

Wij hebben goede ervaringen. Boeking is snel gemaakt en de prijs is ook fijn.

Werkt gemakkelijk

Op zich makkelijk boeken , nu afwachten of de lokatie ook is wat er staat beschreven.

Alles was heel duidelijk

Ik kon alles goed bekijken en makkelijk zoeken doordat je goede zoekopdrachten kon maken

Heel duidelijk en gemakkelijk

Heel makkelijkere duidelijke site. Fijn om te boeken

Zeer goede ervaring

Hele goeie service

Wij zijn bijzonder goed geholpen met omboeken van de datum voor een hotel.

Boeken ging heel makkelijk

Ik zag dit hotel via facebook. En omdat ik het Hemelvaartweekend ook gewoon 2 nachten kon boeken dit maar direct gedaan

Leuk gevarieerd aanbod !

Div cadeaukaarten gehad voor m’n 65 e verjaardag , nu verzilverd voor een leuk weekendje Duitsland !!

Super deal !

Was helemaal weg van de accommodatie en de deal is super goed ! Boeken gaat makkelijk , zijn al meerdere keren met weekendjeweg op pad geweest!

Aanbiedingen zijn geweldig en altijd raak

Weekendjeweg is nooit een teleurstelling en je krijgt waar voor je geld en niet duur, zeker niet met die fantastische aanbiedingen.

Zeer prettige ervaring

Door sterfgeval ons geboekte weekend moeten afzeggen, echter Weekendje weg heeft geregeld dat wij het weekend erop alsnog kunnen gaan. Dit was geregeld binnen 15 minuten, super service dus dikke pluim.

Had een foutje gemaakt .1 apje en was gelijk opgelost

Prima website

Prima website. Het zou het wel makkelijker maken als je ook op de kaart kan zoeken naar hotels. Hotels zijn soms bij andere aanbieders goedkoper. Het boeken ging gemakkelijk. Ook kon ik nog een tegoedbon indienen.

redelijk goed

Boeken ging redelijk makkelijk, wat wel beetje jammer was is dat tijdens winkelen vaak op zoek gaat , dan hotel vind en pas echte aantal stappen kom je er achter dat geen mogelijkheid weer was, dat had in eerder stap prettiger geweest

Geen duidelijke informatie, pas nadat je geboekt hebt

4 sterren hotel geboekt, pas in de definitieve bevestiging blijkt dat zwembad en whirlpool gesloten zijn. Staat helemaal nergens vermeld. Als ik 4 sterren hotel boek, boek ik ook voor een beetje rust en ontspanning. Dit was ik tot nu toe niet gewend van weekendjeweg.nl

Heel veel aanbod dat ook nog een snel geboekt kan worden

Ik vond behoorlijk snel een heel leuke trip, waar ik ook nog eens mijn cadeaubon voor in kon wisselen!

Prins Willem-Alexanderlaan 210

7311 SZ Apeldoorn

088 033 15 55

Over Weekendjeweg.nl

Wij zijn Weekendjeweg.nl, dé specialist in onvergetelijke korte vakanties. Ons enthousiaste team is dag in, dag uit op zoek naar de mooiste hotels en vakantieparken voor elke doelgroep en elk budget. Of je nu op zoek bent naar een romantisch nachtje weg, een bruisende stedentrip of een ontspannen verblijf midden in de natuur; Weekendjeweg.nl helpt je aan de perfecte ontsnapping aan de dagelijkse hectiek. Op onze website vind je een uitgebreide en zorgvuldig geselecteerde keuze aan accommodaties in binnen- en buitenland. Van heerlijk uitwaaien aan de Nederlandse kust tot struinen door sfeervolle straatjes in België of Duitsland: met Weekendjeweg.nl ben je er even helemaal tussenuit. Het fijne gevoel begint bij ons al direct tijdens de voorpret op onze gebruiksvriendelijke website, waar je makkelijk en snel jouw ideale verblijf vindt en boekt. We brengen twee belangrijke werelden met passie samen: onze reislustige gasten enerzijds en fantastische hoteliers en vakantieparkbeheerders anderzijds. Als schakel daartussen zorgen we voor de best mogelijke match en een uitstekende service. Kwaliteit, volop reisinspiratie en een persoonlijke benadering staan voor ons blijvend op de eerste plaats. Daarom hechten we bijzonder veel waarde aan de mening van onze boekers. Jouw feedback, opbouwende kritiek en reviews helpen ons namelijk enorm om onze website en dienstverlening te blijven verbeteren. We kunnen onze service pas nóg leuker en makkelijker maken als we weten hoe jij het zoeken en boeken bij ons hebt ervaren. Groeien doe je immers samen, dus we horen heel graag van je!