Filtre

Ons verblijf was een uitstekende deal!

Ons hotel was netjes, had goede voorzieningen en de gastvrijheid was uitstekend. Ligging direct aan centrum en bij spoorverbinding was ideaal. Voor deze prijs een heel mooie deal

Aanbiedingen vallen tegen zeker de...

Aanbiedingen vallen tegen zeker de prijs, van de last minits.

Reserveringskosten vrij?

Door persoonlijke omstandigheden hebben wij jenkrlr aren niet bij weekendjeweg kunnen boeken. In het verleden veel bij hun gedaan, was prima alt huis. Nu hebben wij vanaf het begin een reserverings nummer en daarmee zouden we altijd de reserverings kosten niet hoeven te betalen. Deze week met een cadeau bon geboekt. Het persoonlijke nummer kan je niet meer invullen, dus ook geen korting ip die kosten. Dat vinden wij erg jammer en dus liever geen boekingen meer bij weekendje weg

Alles was duidelijk en goed geregeld

Alles was duidelijk en goed geregeld. Vlotte communicatie.

Correct en snel

Snelle correcte afhandeling van de boeking.

Boekingskosten zijj veel te hoog.

Als ik bij booking.com boek is het goedkoper en betaal ik geen boekingskosten. Weekendje weg is voor mij een gesloten zaak.

Prima service en alles ok geregeld

Prima service en alles ok geregeld

Acceptabel, maar beter rechtstreeks boeken

Het aanbod is leuk, maar door de belachelijk hoge servicekosten kun je vaak beter zelf bij het hotelboeken of een korte Google search doen. Het is dat ik een cadeaukaart had, die wilde ik graag opmaken.

Allemaal extra kosten en duurdere...

Allemaal extra kosten en duurdere hotels!!

40 euro EXTRA kosten + hotels zijn VEEL DUURDER

Je betaalt 20 euro EXTRA aan administratie kosten voor hotels die allemaal VEEL GOEDKOPER zijn op BOOKING.COM. En het ergste is dat je nog EXTRA 20 euro WIJZIGINGSKOSTEN (los van het verschil) betaalt bij een wijziging. Geef aub niemand een cadeaubon van dit verschrikkelijke bedrijf!!!!!! En boek zelf ook niet!!

Ik moest mijn vakantie inboeken en ben...

Ik moest mijn vakantie inboeken en ben heel goed geholpen door de klantenservice

Iets gewonnen en dan wordt het gewoon...

Iets gewonnen en dan wordt het gewoon geannuleerd. Hotel voor 3� ,ook de advertentie was echt. Niet echt netjes.

Denk alsjeblieft na !!

Een arrangement van 7 nachten geboekt aan de Moezel..... Prachtig uitzicht op de Moezel maar voordat wij de kamer kregen, eerst 2 kamers afgewezen ivm naast de afzuiging van de keuken kamers gelegen aangeboden gekregen. Verder was alleen de junior suite beschikbaar tegen een meerprijs van 200 euro,die maar van ellende genomen. Toen pas begon de ellende echt. Het 3 gangen menu bestond uit 2 keuzes vis of vlees verder kon je naar achteren lopen en op een tafel soep en groenten rauwkost bietjes in dit geval 7 dagen lang. Met de pin betalen eigenlijk onmogelijk. Met 3 nachten aan wijnfeesten en aangemeerde schepen die de motoren aanhielden (ook in de nacht)zijn wij 1 nacht eerder naar huis gegaan. Zo verschrikkelijk jammer en zo ontzettend duur. O ja,ook de beloofde gratis OV ,wat overigens super fijn is voor die week kregen wij 3 dagen te laat. Lieve mensen,heb een aantal malen weekendjeweg.nl gebeld geen gehoor of eruit gegooid. Maar wil jullie hiervoor aandacht vragen.... Denk alsjeblieft na .....als je een arrangement boekt bij het Ellenzer Goldbaumchen aan de Moezel in Duitsland. Wij waren er van 01-08 t/m 07-08-2023.

Kunt niet overal cach betalen

Meerdal was super mooi huisje en schoon . Enige minpuntje vinden wij dat we niet overal cach konden betalen vooral bij het boeken van een bowlingbaan en in Aquamundo. Als je kinderen alleen kunnen gaan geef ik niet graag mijn pinpas mee . En de verlichting in de Maketdome was in de avond niet goed verlicht . Kregen als antwoord we moesten maar de zaklamp op de telefoon gebruiken.

voucher en boeking, duurder dan rechtstreeks...

Je betaald met een voucher en boeking via Weekendje Weg meer dan als je rechtstreeks boekt. Het is ook nog een aanzienlijk verschil ook Zal niet gauw iemand adviseren een Weekend Weg kaart aan te schaffen

Dikke tien ,voor klantgerichtheid.

Ik geef weekendjeweg.nl een dikke tien . Het hotel wat we geboekt hadden ,werd 3 dagen voor vertrek geannuleerd. Door het zoeken naar een goede oplossing,samen met Manon ,van weekendjeweg.nl hebben we een geweldige vervanging gevonden kwa hotel . Manon ,voelde mijn wensen volledig aan . En deed veel moeite om dat voor die datum te vinden . Kwa klantgerichtheid,super Manon . Het is een top weekend geworden .

Snelle reactie op aanvraag

Snelle reactie op aanvraag. Leuk en voordelig aanbod.

Nette en schone kamer

Nette en schone kamer. Vriendelijk personeel.

Top service. Ik had een reservatie gemaakt voor een hotel via weekendje weg maar ik kwam er na de betaling pas achter dat ik verkeerde datum had geselecteerd. Meteen gebeld want ze zijn telefonisch tot 21 uur bereikbaar. Ik werd vriendelijk te woord gestaan en zonder extra kosten mijn eerste reservatie geannuleerd en omgezet naar de voor ons juiste datum. Ik was natuurlijk super blij en content.

Top geregeld

Cadeau gegeven kaart aan mijn moeder is...

Cadeau gegeven kaart aan mijn moeder is door ziekte vergeten. Er achter gekomen dat de kaart zo'n twee weken verlopen is, maar instantie geeft gewoon niet thuis. Mooi verdienmodel! Bedenk me een volgende keer! Zeker geen weekendjeweg.nl meer. Het geld zou ten alle tijden beschikbaar moeten zijn/blijven.

Alles keurig geregeld.

Alles keurig geregeld. Duidelijke taal.

Genoeg keuze voor elke prijs

Genoeg keuze voor elke prijs

Goed geregeld

Goed geregeld

Goede service. Hulpvaardig, respectvol en ondanks drukte snel te woord gestaan. Correcte en prettige afhandeling.

210 Prins Willem-Alexanderlaan

Apeldoorn 7311 SZ