Filtre

ik vindt weekendje weg niet best ,geen...

ik vindt weekendje weg niet best ,geen transparante prijzen zie je,je ziet bv 250 staan maar werkelijke kosten zijn vele malen hoger,of je moet vanuit frankrijk gaan vliegen!grote onzin dit

Laat geboekt

Laat geboekt, eerlijk is eerlijk. Maar er ging iets mis met de boeking en daarop werd niet echt gereageerd. Uiteindelijk kwamen we bij het hotel en bleek dat er geen plaats meer was. Onverrichter zake naar huis. De volgende dag niet meer terug gegaan, de lol was er volledig af. Noch de klantenservice, noch het hotel deed moeite om met een oplossing te komen

Volg de stappen

Het is een uitgebreide site. Is even een klein beetje lastig om precies te zien hoe het werkt als je je keuze hebt gemaakt, maar daarna verloopt het verder makkelijk.

Een week na onze reservering werd de...

Een week na onze reservering werd de boot uit de vaart genomen. De problemen waren vorig jaar al bekend. Waarom bieden julliedit dan toch nog aan?

Mooi hotel en goede service

Mooi hotel en goede service, goed geregeld door weekendje weg

Hotel Alkmaar

Fijn Hotel gratis parkeren vriendelijk personeel alleen jammer dat er geen balkon was. Erg Fijne Fietsen om te huren.

Meerdere cadeakaarten

Ik vind het niet goed als je meerdere cadeaukaarten hebt je ze niet bij een reservering kunt inwisselen.

Het ging allemaal vrij vlot en dat was...

Het ging allemaal vrij vlot en dat was wel vrij prettig het enige wat ik niet zo snap waar om er geen geboorte datum bij moest en de namen wie er ook mee gaat maar verder uitstekend

Het hotel is prima schoon goed bed...

Het hotel is prima schoon goed bed ontbijt super. Maar we hadden het avondeten er bij besteld weekendjeweg en als we gaan bereken wat het dan kost is dat teveel. Dus volgende keer alleen met ontbijt boeken en avond eten gewoon van de kaart bestellen.

heerlijk weekendje weg

bon was gemakkelijk te verzilveren, geen onaangename verborgen verrassingen

Aanrader

Mooie trip voor een goede prijs Correcte informatie en gemakkelijk online te boeken

De vriendelijke van het personeel mooie...

De vriendelijke van het personeel mooie hotelkamers en fijne baden een bad van 35 c

Ivm niet goed invullen van de coupons...

Ivm niet goed invullen van de coupons contact gezocht. Medewerker had alles snel bekeken en voor mij ingevuld omdat het bij mij niet duidelijk was. Goed en snel afgehandeld

Hoge parkeerkosten bij hotels...

Heel jammer dat als je naar bepaalde steden wilt dat er hele hoge prijzen bijkomen voor parkeren. Daardoor vallen al een heleboel hotels af helaas.

Relaxed.

Goed verzorgd en niet druk.

Leuke aanbieding makkelijk website!

Leuke aanbieding makkelijk website!

Jullie zijn **********

Jullie zijn **********

De mailwisseling met medewerker was...

De mailwisseling met medewerker was perfect. Ik vind echter de zoekopdracht op de site niet zo klantvriendelijk wat het zoeken naar de juiste bestemming lastiger is.

Top hotel goed bed en heerlijk eten

Top hotel goed bed en heerlijk eten

Weekendje Etten-Leur niet helemaal wat we hadden verwacht

We hadden iets geboekt voor rust, maar bij aankomst bleek dat er zaterdag 26 augustus een Popevent was op 200 meter afstand tot 24.00 uur dus daar waren we niet zo blij mee. Hadden we dit van te voren geweten hadden we zeker niet geboekt. Helaas hebben wij dit al eerder meegemaakt dus voor de toekomst zou het prettig zijn om de klanten te laten weten of er in de directe omgeving evenementen gepland zijn.

Hotel prima douche vies

Hotel en restaurant was prima, vriendelijk personeel en mooi terras. Mooie omgeving. Helaas maar kamer was niet schoon hebben het ook gemeld bij balie. Douche was duidelijk in lange tijd niet goed schoon gemaakt.

Perfecte begeleiding

Perfecte begeleiding

Door omstandigheden wou ik graag de...

Door omstandigheden wou ik graag de boeking een dag verzetten, dat hebben ze prima opgelost!

Netjes telefonisch verder geholpen

Netjes telefonisch verder geholpen

Het was een duidelijke aanbieding...

Het was een duidelijke aanbieding waarvan ik direct gebruik heb gemaakt

210 Prins Willem-Alexanderlaan

Apeldoorn 7311 SZ