Filtre

Weinig keusen in plaatsen waar je...

Weinig keus in plaatsen waar je overnachtingen wil doen cadeaukaart hebben een ellenlange cardnr en codenr Je kunt niet met je bankapp betalen beetje ouderwets toch

Makkelijk te boeken

Makkelijk te boeken, ook met bonnen.

Teleurgesteld

Foute informatie over naam verandering ticket. Zou 267 euro kosten, maar bij navraag elders bleek dat helemaal niet nodig te zijn die naamsverandering. Reis tijd terug geboekt,nog niet geweest (mei), nu is er actie dat je een magazine krijgt als je boekt. Krijg geen reactie op mail om ook dat magazine te ontvangen aangezien ik al geboekt had maar nog moet gaan vind ik het magazine wel interessant.

Betrouwbaar en goed

Goede ervaring met boeking bij weekendjeweg

Betrouwbare organisatei

Ik kreeg snel de bevestiging van mijn boeking. De omschrijving op de site klopte met de praktijk en er waren geen verborgen kosten.

Dacht leuke aanbieding gescoord te...

Dacht leuke aanbieding gescoord te hebben, werd het geannuleerd. En ook de terugbetaling liep niet goed

Snel en deskundig

Snel en deskundig

Prima snelle afhandeling.

Prima snelle afhandeling.

Niet aan te raden.

Hotel fletcher de kempen geboekt. Hotel is gedateerd maar wat erger is kamers niet schoon. Ondeskundig jong personeel. Ze deden hun best maar het ontbrak aan leiding.

Duidelijk

Duidelijk, makkelijk en snel te regelen

Echt goede en snelle service

Echt goede en snelle service. Ik had een hotel gereserveerd maar helemaal het verkeerde datum geboekt. Binnen 5 minuten na boeking gebeld en het werd gelijk allemaal geregeld en op juiste datum gezet.

Het gaat om Weekendje weg zelf

Het gaat om Weekendje weg zelf Alleen boekingen voor 3 personen Als alleenstaande vind ik iets meer betalen voor een kamer niet erg Maar 100% meer vind ik niet fair Dus geen klandizie meer van mij

Overnachting geboekt via de site

Overnachting geboekt via de site. Deze moest eerst bevestigd worden door het hotel voordat het officieel was. Volgende dag gebeld naar weekendjeweg.nl en moest zelf maar bellen naar het hotel of ze nog kamers beschikbaar hadden. Slechte service

Het is dat je een ster moet ingeven

Het is dat je een ster moet ingeven, geen enkele ster waardig. Wat een ongekend slecht bedrijf. Een nacht van der valk geboekt met zusjes en nichtjes. Bij aankomt bleek de cadeau kaart niet goed ingeboekt. Van der Valk heeft handmatig de kamer ingecheckt, wij hebben de kaart met een voorlopige boeking ingewisseld. De volgende ochtend kregen we een mail dat er geen kamer vrij was. De voorlopige boeking werd geannuleerd en we moesten alsnog de overnachting betalen ipv de cadeaukaart gebruiken. 4 x met weekendjeweg gebeld. Van der valk 3 x met weekendje weg gebeld. Geen resultaat. Wat een slecht en hopeloos bedrijf. Ongekend slecht!!!!!

Makkelijke aanbiedingen

Makkelijke aanbiedingen mocht er wat tussen komen ook fijn dat je kunt veranderen.

Baby als volwaardig persoon?�?

Een midweek weg kunnen boeken voor 5 personen inclusief baby in een 4pers vip huisje zonder enige problemen bij het reserveren. Later blijkt dat een baby word meegerekend als vol persoon en mocht ik niet in het al betaalde huisje. Ze wouden me afschepen met een voucher waar ik uiteraard niet mee akkoord ben gegaan dus na veel heen en weer gemail uiteindelijk mijn geld terug gekregen. Telefonisch word moeilijk gedaan om het persoonlijk op te lossen want alles gaat via de mail. Nu rechtstreeks bij centerparcs mijn midweek weten te boeken in een 4pers vip huisje zonder enige problemen. Was mijn eerste maar gelijk ook laatste keer dat ik iets boek via weekendje weg.

Afknapper!

Ik had een weekendjeweg kaart kado gekregen van mijn zoon in 2019. Door allerlei omstandigheden waaronder corona was het niet mogelijk geweest om hiervan gebruik te maken en de kaart verdween in de kast. Medio 2022 kwam deze bij een opruimaktie weer tevoorschijn maar ook toen was er nog geen ruimte. Begin 2023 kwam die er wel maar toen bleek bij controle dat de kaart verlopen was. Hierover contact opgenomen per telefoon met weekendjeweg maar mij werd verteld dit schriftelijk te doen. Omdat ik ook met een andere kaart dit probleem had gehad waarbij die firma meteen bereid was de kaart te verlengen ging ik ervan uit dat ook bij weekendjeweg, na uitleg van omstandigheden, deze flexibiliteit getoond zou worden. Helaas bleek dat niet het geval!. Ze vonden het wel jammer dat deze kaart waarvoor � 75,- betaald was, door omstandigheden geen gebruik van gemaakt kon worden. Gezien de reactie die ik krijg van Weekendjeweg is me duidelijk dat degene die ik eerder gemaild heb geen contact heeft gehad met degene die een reactie heeft gegeven op mijn review. De omstandigheden die ik in mijn review namelijk genoemd heb betreffen een langdurig medisch traject met al z'n beslommeringen. Dit had ik in de mail wel genoemd.

Het is allemaal goed gegaan,

Het is allemaal goed gegaan, Nu het verblijf nog!!!!

Booking kon niet doorgaan en veel te veel gedoe daarna

Booking kon niet doorgaan door geen beschikbaarheid bij hotel. Toen optie gekozen om geld volledig terug te krijgen gestort, conform eigen voorstel weekendjeweg.nl. Vervolgens toch cadeaubonnen teruggestuurd gekregen. En daarna veels te veel belletjes en mailtjes nodig gehad om dit recht te zetten, met zeer onvriendelijk en kortzichtige reacties. Kortom: echt waardeloos hoe met me werd omgegaan. Uiteindelijk gelukkig wel opgelost. Daarnaast aanbod vaak een stuk duurder dan normaal. Zonder verbetering zou ik dit iedereen afraden.

Verschrikkelijke service

Woensdagavond geboekt voor een avond weg op zaterdag via de site. Gros betaald met een cadeaubon, moesten nog 27 euro bijbetalen. Donderdagmiddag pas bevestiging van geboekte kamer gekregen en de extra 27 euro betaald, hierna een boekingsbevestiging gekregen. Een aantal uur hierna kregen we ineens een mail dat er een fout op de site had gestaan, dat de kamer eigenlijk duurder was dus dat we 40 euro extra moesten bijbetalen. Weekendjeweg was toen niet meer per telefoon te bereiken, dus de ochtend erna meteen gebeld voor opheldering. Persoon aan de telefoon kon ons niks vertellen hierover, we moesten maar op de mail reageren en afwachten. Uiteindelijk nog 3x moeten bellen voordat we eindelijk reactie kregen, terwijl het over een boeking voor de dag erna ging. Vervolgens te horen gekregen dat we de 40 euro maar bij moesten betalen, het was een fout van Weekendjeweg dat het verkeerd op de site stond maar ze zouden onze boeking annuleren als we niet betaalden. Belachelijk dat dit kan, dat je er niet van uit kan gaan dat de prijs op de site correct is en dat je dan als klant moet opdraaien voor een fout van het bedrijf. Belachelijk slecht bereikbaar en uiteindelijk hebben we zelf de oplossing voorgesteld: een �standaard� kamer ipv een deluxe, zodat we niet hoefde bij te betalen, hier was Weekendjeweg zelf nog niet opgekomen. Na contact met het hotel zelf bleken er nog meer dan voldoende kamers beschikbaar, dus ook dit was geen probleem. Uiteindelijk de hele vrijdag bezig geweest met regelen en in spanning gezeten omdat we de dag erna al zouden gaan en geen duidelijkheid hadden over of we uberhaupt een slaapplek hadden. Meer dan 1,5 uur aan de telefoon gezeten in totaal. Verschrikkelijke organisatie, zal iedereen afraden hier te boeken.

De snelheid waarmee geboekt kon worden!

De snelheid waarmee geboekt kon worden!

Verlenging?

Ik heb u de vraag gesteld of verlenging mogelijk is. Uzou hiernaar informeren maar ik heb vervolgens al lang niets meer vernomen.

Netjes te woord gestaan

Goede service aan de telefoon waar ik wel even op moest wachten om iemand aan de lijn te krijgen, maar voor de rest netjes, vakkundig en snelle handeling geven mij het gevoel dat weekendjeweg.nl een goed bedrijf is waar ik nog vaker een boeking zal doen

Super vriendelijke mensen en het was tip top in orde

210 Prins Willem-Alexanderlaan

Apeldoorn 7311 SZ