Verschrikkelijke service
Woensdagavond geboekt voor een avond weg op zaterdag via de site. Gros betaald met een cadeaubon, moesten nog 27 euro bijbetalen. Donderdagmiddag pas bevestiging van geboekte kamer gekregen en de extra 27 euro betaald, hierna een boekingsbevestiging gekregen. Een aantal uur hierna kregen we ineens een mail dat er een fout op de site had gestaan, dat de kamer eigenlijk duurder was dus dat we 40 euro extra moesten bijbetalen. Weekendjeweg was toen niet meer per telefoon te bereiken, dus de ochtend erna meteen gebeld voor opheldering. Persoon aan de telefoon kon ons niks vertellen hierover, we moesten maar op de mail reageren en afwachten. Uiteindelijk nog 3x moeten bellen voordat we eindelijk reactie kregen, terwijl het over een boeking voor de dag erna ging. Vervolgens te horen gekregen dat we de 40 euro maar bij moesten betalen, het was een fout van Weekendjeweg dat het verkeerd op de site stond maar ze zouden onze boeking annuleren als we niet betaalden. Belachelijk dat dit kan, dat je er niet van uit kan gaan dat de prijs op de site correct is en dat je dan als klant moet opdraaien voor een fout van het bedrijf. Belachelijk slecht bereikbaar en uiteindelijk hebben we zelf de oplossing voorgesteld: een �standaard� kamer ipv een deluxe, zodat we niet hoefde bij te betalen, hier was Weekendjeweg zelf nog niet opgekomen. Na contact met het hotel zelf bleken er nog meer dan voldoende kamers beschikbaar, dus ook dit was geen probleem. Uiteindelijk de hele vrijdag bezig geweest met regelen en in spanning gezeten omdat we de dag erna al zouden gaan en geen duidelijkheid hadden over of we uberhaupt een slaapplek hadden. Meer dan 1,5 uur aan de telefoon gezeten in totaal. Verschrikkelijke organisatie, zal iedereen afraden hier te boeken.