Filtre

Te kijken wat er vrij is voor vakantie of een dagje weg

Om te kijken wanner er wat vrij is voor vakantie of een weekendje weg

Slechte communicatie

Het is dat ik zelf het hotel belde voor een vraag, maar deze had geen reservering doorgekregen van weekendjeweg. Terwijl wij wel een bevestiging hadden ontvangen en betaald. Gelukkig was het hotel heel behulpzaam en hadden ze nog kamers vrij.

Duur, beter zelf boeken

Duur, niet goedkoper dan wanneer jezelf boekt. Had een kadobon gekregen, maar anders zou ik er geen gebruik van maken

Slechte service

Informatie op de aanbieding klopte niet, hierdoor meer prijs moeten betalen terwijl de fout bij hun lag.

Het was erg duidelijk wat ons te...

Het was erg duidelijk wat ons te wachten stond. De vragen die we hadden werden ook netjes beantwoord. Erg open en eerlijk

Super !!!!!!

Super !!!!!!

Reis boeken ging eenvoudig

Reis boeken ging eenvoudig, goede info, snelle afhandeling, tijdige reminders. Kortom, gewoon zoals je dat graag ziet als klant.

Online boeken

De boeking online was uitstekend ook de cadeau kaarten werden prima geregeld

Duidelijke die en voor iedereen...

Duidelijke die en voor iedereen toegankelijk

Hotel

Omboeken bij Hotel+

Heel fijn hotel voor een weekendje er tussen uit

Heel mooi hotel, vriendelijk personeel, fijne ligging midden in het centrum. Diner in het restaurant was erg smaakvol en zeker een aanrader. Wijnarrangement bij het diner erg mooi afgestemd op het eten en met goede uitleg!

Relaxt en vertrouwd in rust genieten

Gewoon goed, zonder extra's. Lekker gewoon. En met de honden!!

Prima; snel en eenvoudig te boeken

Heerlijk Weekendje weg

Vooral veel aanbiedingen, zowel in binnen- als in buitenland en daarbij normale prijzen.

Snelle reactie op vragen

Bij vragen (per mail) en bij contact (telefonisch), vriendelijk, adequaat en snel geholpen.

We zijn niet zo tevreden over de plek van het mysterie hotel

We zijn tevreden over de manier hoe het boeken is gegaan. Minder tevreden over het hotel. We hebben gekozen voor een mysterie hotel, we kwamen in een nh hotel in den haag terecht. Dit is een hotel van 19 hoog midden tussen andere torens in. We keken uit op een kantoorpand. Wel was de kamer goed. Ook het ontbijt was goed. Dit was niet ons idee van er lekker even tussen uit.

Weekendjeweg komt afspraken niet na

Geboekte arrangement wordt eenzijdig gewijzigd door Weekendjeweg onder de melding dat het verkeerd op de website van de leverancier staat en dat we maar genoegen moeten nemen met latere aanvang, waardoor we een halve dag minder van ons arrangement kunnen genieten. Zeer onprofessioneel en klantonvriendelijk en de klacht is nog steeds niet naar tevredenheid afgehandeld.

Blub

Ik had 3 cadeaubonnen van weekendje...

Ik had 3 cadeaubonnen van weekendje weg. Elk van �50. Bleek dat je per boeking maar 1 bon kan verzilveren. Slechte zaak vind ik

De service was wat je ook kon...

De service was wat je ook kon verwachten erg mooi hotel zoals beschreven stond in de brochure.. Boek et zeker weer

Aanbiedingen moeten concurrender zijn

Aanbiedingen moeten concurrender zijn. Als je een voucher van hen heb kan je deze immers alleen maar bij hen verzilveren verhoogd met 19.50 vergoeding voor hen.

Gewoon kas geld

beste mensen, In feite ben je beter af met gewoon geld in het handje. Daar kun je altijd en overal mee terecht. Groet K.T.

Hotel Zenit Malaga echt top

Wij zijn een lang weekend naar Malaga geweest. Hotel Zenit Malaga. Echt een tophotel. Super vriendelijk personeel en een topontbijt. Het lopen naar het centrum is ongeveer 15 minuten maar door een winkelstraat en klein parkje dus geen probleem. Ook de hulp bij het boeken van weekendjeweg was prima. Erg vriendelijk en behulpzaam. Ook wij hadden veel cadeaukaarten (vier bonnen) van weekendjeweg ontvangen en deze hebben wij gewoon in een keer kunnen gebruiken voor de reservering. Wel invullen voordat je de betaalknop drukt. Zelfs de kortingscode van de nieuwsbrief konden wij gebruiken. Echt een topervaring.

Betaling loopt raar

Als je betaald hebt via ideal loopt het programma niet door en lijkt het net alsof je nog niet betaald hebt. Via je betaal app zie je wel dat er betaald is en de bevestiging komt binnen via de mail. Het boek programma sluit je dan maar.

Alles was duidelijk en makkelijk te...

Alles was duidelijk en makkelijk te regelen.

210 Prins Willem-Alexanderlaan

Apeldoorn 7311 SZ