Filtre

Leuke boeking gedaan.

Mooi Hotel in een prachtige omgeving

Mooi Hotel in een prachtige omgeving

Prima hotel en kamer

Prima hotel en kamer. Vriendelijk personeel en een geweldig lekker ontbijt!!

Zeer plesant.

Het ging spoedig was duidelijk en de afhandeling was netjes

Snel geboekt,

Snel geboekt, Overzichtelijk, duidelijk. Tevreden Nu de reiservaring afwachten :))

Genoten

Mooie hotel Mooie kamers Lekker eten

Teleurstellend

Heel vervelend dat de waardebon na een bepaalde tijd verloopt. Keuze hotels niet geweldig. Onaangenaam verrast bij hotel door energietoeslag.

Heerlijke beleving

Info klopte met verblijf

Alles snel en goed geregeld

Alles snel en goed geregeld

Prima.

Prima alleen card probleem maar opgelost

Alles met gemak te reserveren en boeken.

Alles met gemak te reserveren en boeken.

Alles is heel overzichtelijk, je weet precies waar je aan toe bent

Snelle correcte afhandeling van boeking

Snelle correcte afhandeling van boeking

goede ervaring met weekendje weg

het is steeds een goede ervaring omdat het leuke deals zijn voor vakanties en stedentrips.

altijd fijn boeken en overzichtelijk

altijd fijn boeken en overzichtelijk

heel gezellig hotel Markstad en restaurant de Ooievaar

we hebben 9 jan. onze bestemming gewijzigd. we hadden omboek garantie en was hier erg blij mee. Schagen hotel Marktstad ipv Antwerpen. Tryp Hyndham.

Eenvoudig en betrouwbaar

Ik waardeer hoe eenvoudig alles te vinden was. Geen Amerikaanse toestanden met veel knipperende en histerische aanbiedingen. Daarnaast ruim de tijd om erover nog na te denken. Ook vond ik het fijn dat ik een bericht kreeg wanneer men de rekening zal innen.

Snelle

Snelle, duidelijke en eerlijke service.

Nooit meer boeken via Weekendjeweg

Wat niet. Werkelijk alles ging slecht. Ben zelden zo slecht geholpen. Ik wilde simpelweg mijn hotel annuleren maar daarvoor heb ik ongeveer 25x moeten bellen met Weekendjeweg.nl , het hoofdkantoor, het hotel zelf. Werkelijk belachelijk. Het is de eerste en laatste keer dat ik ooit iets via Weekendjeweg zal boeken en kan het niemand aanbevelen om wel te doen.

Belachelijke organisatie

Belachelijke organisatie. Ik heb 3 cadeaucards van Weekendjeweg.nl gekregen van mijn werkgever, ten waarde van �150 per stuk voor een weekend naar Porto of Malaga. Blijkt dat je maar een cadeaukaart per reservering mag inzetten. Dat wordt dus een nachtje kamperen op de Veluwe in plaats van een weekend naar de zuiderzon. Of ik moet zelf alsnog �300 bijbetalen. Trap er niet in en koop geen cadeaucards, en uberhaupt geen reizen van deze organisatie. Het is echt te bizar voor woorden, dit is pure oplichting. Kan je beter met TUI wat boeken dan weet je zeker dat het goed zit. Zou eigenlijk 0 sterren willen geven maar helaas kan dat niet

Het hotel was ijskoud

Het hotel was ijskoud, de ramen waren zeik nat van het vocht, rooster kon niet open. Douchen met de douche slang en douche gordijn tegen je aan geplakt is absoluut not done!!!!

Amrath du casque koud en oud

We verbleven in amrath du casque voor 248 euro per nacht. Prijs kwaliteit staat totaal niet in verhouding. Veel te duur voor hetgeen je krijgt. Kamertemperatuur 17 graden. We konden zelf een kachel halen bij de receptie om de kamer warm te krijgen.

Kwaliteit kwantiteit verhouding is...

Kwaliteit kwantiteit verhouding is helemaal top bij thermaalbad arcen mooie schone kamer , warme zwembaden , ontijbijt , vriendelijke receptie. Kortom een mooie dag gehad

snel en gemakkelijk boeken

snel en gemakkelijk boeken

Klantenservice

Vooral de klantenservice waren behukozaam en ter zake kundig

210 Prins Willem-Alexanderlaan

Apeldoorn 7311 SZ