Filtre

een boeking via weekendjeweg is veel...

een boeking via weekendjeweg is veel duurder dan rechtstreeks bij hetzelfde hotel boeken

Goed geregeld

Goed geregeld, enig minpuntje is dat bij reservering het zwarte icoontje moet worden aangeklikt ipv de gele van weekendje weg . Moest nog worden aangepastb

Overzichtelijke website.

Overzichtelijke website. Leuke aanbiedingen.

Goed hotel op de Veluwe

Goed hotel op de Veluwe, hotel de beyaerd een aanrader, mooi kamers en schoon, goed ontbijt en diner is a la carte, heel goed

Aangenaam hotel

Super kamer, super ontbijt, super personeel, we hebben het heerlijk gehad

It�s simpel !

Makkelijk, overzichtelijk via de site te boeken.

Viel allemaal niet mee

Viel allemaal niet mee, na betaling via ideal geen boeking bevestiging ontvangen, 2 dagen later naar u gemaild, nog later door u: de bevestiging is verzonden.... Niet aan mij, bij aankomst in het hotel ook niet aan hen... Dus vetraging en schaamte dat de betaling niet kon worden bevestigd

Fantastische 2 nachten gehad in een...

Fantastische 2 nachten gehad in een mystery hotel! Alles boven verwachting. Boeking verliep heel soepel, alles goed geregeld

Had een reservering maakt

Had een reservering maakt. Maar keer 2dagen later te horen dat het niet meer mogelijk was... topweekendje dus! Geen andere servering kunnen maken.. erg jammer dat je wel kunt boeken + betalen. En 6 dagen later krijg je geld weer terug! En geen compensatie of iets anders tegenmoet.. jammer weekendjeweg.nl

Waardeloos

Waardeloos. Eerder heb ik (met moeite) een weekendje weg geboekt met deze bon. Ik heb nog een saldo over van �44,00. Dit kan ik weggooien omdat er �19,95 reserveringskosten worden gerekend en hotelovernachtingen elders goedkoper worden aangeboden. Makkelijk verdient door weekendjeweg.nl.

Kamer netjes;maar ouderwets!!

Kamer netjes;maar ouderwets!!

Weekendje Zutphen geboekt maar na twee...

Weekendje Zutphen geboekt maar na twee dagen door weekendje weg geannuleerd wegens volledige bezetting.

Snelle en goede dienstverlening

Snelle en goede dienstverlening, wacht echter nog steeds op de voucher voor het verschil

We hadden ons vergist met de boeking

We had den ons vergist met de boeking, maar werden heel prettig geholpen met het omwoelen.

Annulering

Kreeg 2 dagen van te voren een email dat mijn reservering geannuleerd werd. Ik had minimaal een telefoontje verwacht. Email had ik nooit gezien. Dus ik stond bij het hotel om vervolgens weggestuurd te worden. Daarna extra kosten moeten maken om nog ergens anders te overnachten. Antwoord: dan had ik nog steeds een telefoontje verwacht omdat de originele reservering al binnen een paar dagen was. Daarna moest ik gewoon een uur rijden om ergens anders te slapen. Want er was niks in de buurt. En moest ik bij betalen voor de 2de nacht.

Het is lastig om familiekamers te...

Het is lastig om familiekamers te boeken via weekendjeweg.nl. Is mij ook niet gelukt, terwijl 't hotel bij aankomst aangaf dat er wel familie kamers beschikbaar waren. Ook wordt er reclame gemaakt voor kinderkorting, maar staat nergens duidelijk vermeld hoe in te vullen. Deze 2 punten kunnen beter vermeld worden hoe te boeken. Nu is het erg verwarrend. Al met al erg jammer, want had me een hoop gescheelt aan kosten.

Omzetten van boeking

Erg attent Ik heb mijn boeking om moeten zetten en dit was geen probleem

Het maken van een reservering Isabel...

Het maken van een reservering Isabel gedaan.

Heel klantvriendelijk

Heel klantvriendelijk. We hadden een weekend Parijs geboekt voor ons huwelijk. Helaas door familie omstandigheden moesten we het verplaatsen. Dat is door Weekendjeweg medewerkster direct geregeld. We gaan dus binnenkort alsnog op huwelijksreis. Bedankt!

Mooie aanbieding voor een prima prijs!

Mooie aanbieding voor een mystery hotel geboekt, superslim met het hotel dat het geworden is. Moeten nog gaan maar veel zin in.

Prima service bij omboeken

Prima service bij omboeken naar andere datum. Alleen kosten aan de hoge kant.

Slechte ervaring met Weekendjeweg.nl

Hele slechte ervaring! Onze bevestigde boeking van Weekendjeweg was tot onze verbazing niet bekend bij het hotel in Antwerpen. Het tonen van de bevestigingen aan de receptie heeft niet geholpen, onze aankomst was niet bekend. Weekndjeweg.nl heb ik gebeld om dit te herstellen of aan hotel de boeking en betaling door te geven. Of iets anders voor ons te regelen, we stonden immers daar en konden niet meer terug. Na verschillende belpogingen kreeg ik iemand aan de lijn om ons probleem te melden. Dame die ik heb gesproken kon niets kon doen zonder toestemming van supervisors. Tot mijn grote verbazing waren supervisors in het weekend niet bereikbaar. Ik kreeg alleen te horen dat ze begrip had voor onze situatie , jammer vond dat het zo ging maar helaas niets kon betekenen. Enige actie die ze kon doen was een mail naar supervisors en hopen dat ze die nog die avond zouden lezen. Dus zaten we op zaterdagavond in een vreemd land zonder slaapplek en zonder toezegging dat iets voor ons geregeld zou worden. Bij Weekendjeweg hebben ze in het weekend geen calamiteitnummer, geen oplossing, geen andere slaapplek. Dame aan de lijn kon onze boeking in haar systeem wel zien maar kon het niet met hotel communiceren. Ze toonde telkens begrip voor de situatie maar meer dan dat deed ze niet of bood ook geen andere oplossingen. Ik kon niet geloven dat deze organisatie ons zo heeft laten vallen. Het is nu zondag, we zijn inmiddels terug naar NL en er is geen contact met ons opgenomen. Ik ben ontzettend teleurgesteld in het handelen van weekendjeweg en vanuit deze ervaring raad ik het sterk af om zaken met ze te doen.

Overzichtelijk en aantrekkelijke prijzen

Overzichtelijk en aantrekkelijke prijzen

Super we hebben ons vergist bij dr...

Super we hebben ons vergist bij dr boeking en werden dierect door de telefoniste geholpen en alles werd professioneel aan gevuld en recht gezet dank daar voor supper we kijken er naar uit eens een weekentje aan een zeer voordelige prijs alvast bedankt

Heerlijk weekend gehad,maar het hotel...

Heerlijk weekend gehad,maar het hotel is duidelijk aan renovatie toe.

210 Prins Willem-Alexanderlaan

Apeldoorn 7311 SZ