Filtre

Mooie aanbiedingen

Mooie aanbiedingen, regelmatig gebruik van gemaakt.

Voor het eerst met weekendjeweg met...

Voor het eerst met weekendjeweg met cadeaubon geboekt dit lukte,alleen de kortingscode van de ing lukte niet direct gemaild of dit als nog kon maar dat ging niet erg jammer de kortings code was UQ89YJ8AG8 helaas was men niet flexibel hopelijk kunt u nog wat voor ons betekenen. P.Bruins

Geen nette manier van afhandelen

Pakketreis naar Marokko geboekt. De vlucht ( verzorgd door Ryan air) werd geannuleerd en door Ryan air zelf verplaatst naar een dag later. Indien die vlucht niet schikte, had je de mogelijkheid om de vlucht kosteloos om te zetten naar een andere vlucht zo stond te lezen in de voorwaarden van Ryan air. Helaas bleek dat niet het geval. Ik kreeg een factuur van weekendje weg van �100 extra. Geen nette manier van afhandelen.

**********.

We kwamen er na het kijken op de hotelsite achter dat we ruim 200 euro teveel hadden betaald dan eigenlijk zou hoeven. Contact opgenomen met de klanten service en omdat ze "via meerdere mensen werken, konden ze er niks aan doen en waren de prijzen zoals ze ze aanboden" heb 20 euro gekregen uit "coulance" maar verder verbeteren ze zichzelf niet. Dus heb je geld teveel, boek via hun site. Ben je zuinig? Zeker overslaan deze **********.

Leuk gezellig weekendje weg .

Leuk gezellig weekendje weg .. Voor een leuk prijsje

De aangesloten hotels zijn over het algemeen de duurdere hotels

De aangesloten hotels zijn over het algemeen best erg dure. Ik heb andere hotels gezien waar ik echt goedkoper uit ben. Alleen omdat ik de bon had heb ik die niet genomen. Ook waren de parkeerkosten bij het hotel 16 � per dag. Dat mag dan ook wel gemeld worden, want als je dus meerdere dagen gaat loopt dat best erg op. N.a.v mijn nu 2e ervaring heb ik mijn kennissen ook verzocht geen weekendjeweg.nl bonnen meer te geven

Oringer Marke

Het was er super mooi Lekker eten en plezierige mensen Enige minpunt was de zeer warme kamer

Hallo

Hallo Kon de bon niet verzilveren bij fletcher zutphen. Wat onze eerste keus was Wel lukte het bij victoria hoenderloo . Vr gr.fam Postma Harkema.

wij hebben 380 euro betaald bij deze...

wij hebben 380 euro betaald bij deze website. als we via hotel gedaan hadden waren we 214 kwijt. dit is gewoon een grote ****

Ik vind het jammer dat je maar 1...

Ik vind het jammer dat je maar 1 waardebon van weekendjeweg kan verzilveren per keer. Geld is geld toch?

Alles prima gegaan.

Alles prima gegaan.

Niets bijzonders...

Niets bijzonders...

Leuke aanbiedingen voor arrangementen.

Leuke aanbiedingen voor arrangementen. Alleen jammer dat het niet mogelijk is om zo'n arrangement voor 1 persoon te boeken.

Weekendjeweg is teleurstellend duur

Weekendjeweg is teleurstellend duur. We hebben veel hotels bekeken en WW met diverse andere aanbieders vergeleken, maar je kunt veel beter boeken via boeking.com of hotels.com. Daar krijg je nog credits of een gratis nachtje. Het concept van WW is natuurlijk net even anders. Je krijgt het cadeau, de overnachting is voor de ontvanger gratis. Gekregen geld. Maar dan nog. Als oma je verblijdt met een bon van 50 euro, word je wel geconfronteerd met veel geld zelf bijleggen. Vaak zonder ontbijt, plus 19,95 reserveringskosten. De kaart die je als cadeau krijgt, heeft een superlange code en een pincode die je moet open krassen, die vervolgens niet goed leesbaar is enz. Al met al geen fijne ervaring met WW.

Boeking werd zonder pardon geannuleerd...

Boeking werd zonder pardon geannuleerd omdat de prijs niet zou kloppen (door een systeemfout). Totaal geen excuses, alternatief of tegemoetkoming werd er aangeboden. Alleen de vraag op welk banknummer het aanvullende bedrag kon worden teruggestort. De cadeaukaart werd dan digitaal weer opgewaardeerd. Mijn vraag om alles dan terug te storten kon niet worden gehonoreerd.

********ij

********ij

Prima weekendje weg geboekt en goed geholpen.

Prima weekendje weg geboekt en op basis van wensen zijn we netjes teruggebeld om ons te informeren. Ik vind de weekendjes overigens wel duurder dan wanneer ik ze rechtstreeks zou boeken. Dat vind ik heel gek.

Snel

Snel, mooie aanbieding

Heb je een leuke boeking gedaan krijg...

Heb je een leuke boeking gedaan krijg je na 2 weken bericht dat het niet door kan gaan en dat ze een alternatief hebben voor ons. Een erbarmelijk slecht hotel aan de autobaan met ontzettend slechte recensies. Heel erg slecht!!!!

Reservering niet doorgezet

Bij aankomst in het hotel bleek dat weekendjeweg de reservering niet had doorgezet. De receptioniste vertelde dat het hotel helemaal vol zat, daar sta je dan... Wel betaald maar geen kamer. Gelukkig snapte het hotel mijn probleem wel en heeft een goede oplossing geboden. Weekendjeweg heeft tot op heden nog niets verder van zich laten horen.

Veel gedoe rond de boeking

Veel gedoe rond de boeking, reservering, betaling en de uiteindelijke oplossing.

Ietwat teleurstellend

We hadden een arrangement geboekt, dat niet beschikbaar bleek te zijn. Dat op zich vind ik heel vervelend. Er werd een alternatief aangeboden, maar alleen middels een link naar de pagina, geen uitleg wat dit alternatief inhield. De meerkosten kwamen zonder meer voor onze rekening. Ook dat vonden we raar. Uiteindelijk hebben we deze boeking helemaal geannuleerd

Via nr 1 cadeaukaart gereserveerd bij...

Via nr 1 cadeaukaart gereserveerd bij weekendje weg Erg duidelijk en makkelijke site om te reserveren

Een lang weekend geboekt

Een lang weekend geboekt, en een paar dagen later al in het hotel. Mooi hotel, goede service en vriendelijk personeel. We zouden het zo weer doen.

Prima hotel zeer vriendelijk personeel

Prima hotel zeer vriendelijk personeel, mooie ruime kamer mooie badkamer goed bed en alles erg schoon Goed ontbeten

210 Prins Willem-Alexanderlaan

Apeldoorn 7311 SZ