Heb veel meegemaakt met hotels en boekingssites maar WW spant zeker de kroon. Hier een hotel geboekt voor Hemelvaart, na definitieve (?) boekingsbevestiging bericht dat er geen beschikbaarheid was voor deze datum. Of we wilden annuleren of meerprijs betalen voor duurdere kamer (grapje zeker?). Uiteindelijk na veel klagen bleek er niets mogelijk qua service of gratis upgrade (waar die servicekosten van 20eu voor zijn mag Joost weten), dan maar de meerprijs. En ja hoor, deze was er toch ineens ook niet! En dit lag zogenaamd aan het feit dat ik rond middernacht had geboekt, maar ik mag anno 2022 toch wel van een site als WW verwachten dat je data up to date zijn met het hotel of dat je op z�n minst wacht met een definitieve bevestiging? Kom op zeg. Lees paar keer terug hieronder in de reacties van WW dat ze service zo hoog in het vaandel hebben, nou denk dat ie zo hoog staat dat ze er niet meer bij kunnen. Inmiddels overal klachten ingediend, we gaan beleven of ze nog met iets komen. Ik zal het mijn ergste vijand in ieder geval niet aandoen zo�n bon.
Een kadobon van 120 euro gekregen. We willen bij van der Valk in Apeldoorn boeken. Via weekendjeweg kost dat ons 403 euro voor 1 nacht. En dan 2 1 persoonskamers. Een 2 persoonskamer was niet te boeken. Terwijl er nog 13 vrij waren te boeken bij van der Valk. Rechtstreeks bij van der Valk kost 1 2 persoonskamer 155 euro!! Verschil van 248 euro!! Jullie bon is dus niets waard. Met bon kost het ons dan 283 euro .Vind dit pure ********ij! Het is nu 6 dagen later en ik zie tot mijn grote verbazing dat er niet meer geboekt kan worden bij desbetreffend hotel. Maar een reactie geven op mijn review is er niet bij!!
20,- reserveringskosten en kamers 15,- duurder dan bij hotel zelf.. Kadobon gekregen van 50,- die uiteindelijk dus nog maar 15,- euro waard is. Dat is toch makkelijk geld verdienen he Weekendjeweg.nl! Oplichting mensen, koop nooit dit soort bonnen want je maakt iemand blij met een dooie mus! Dit zou verboden moeten worden.
Wij hebben een cadeaubon van weekendjeweg ontvangen twv � 200.-. Normaal gesproken kan je voor dat bedrag 2 overnachtingen boeken. Maar bij hun kan je niets vinden onder � 100.- per nacht, daarnaast moet er ook nog � 19.95 reserveringskosten worden betaald. Wij dachten: dan boeken we maar 1 nacht bij een wat duurder hotel. Dat werd bij de Kastanjefabriek in Eibergen. Je kan via weekendjeweg geen type kamer uitkiezen, maar op de site van het hotel is de duurste kamer � 190.-. Inclusief reserveringskosten was dat � 209.95. Dus we betaalde zelf iets bij. Aangekomen bij het hotel bleek dat wij een standaard kamer kregen twv � 99.-. Wij stonden in het systeem dat wij via booking.com hadden geboekt en � 164.- hadden betaald. Het hotel wist niet eens dat ze op de site stonden bij weekendjeweg... ik snap dat zij ook iets willen verdienen, maar � 210.- betalen voor een kamer die normaal � 99.- kost. Inmiddels 2x gemaild met weekendjeweg, maar die reageren niet eens. Schandalig!!
Wat een verschrikkelijke partij. Ze bieden op hun website hotelovernachtingen aan die vele malen duurder zijn dan precies dezelfde overnachting bij het hotel zelf. Als je hierover contact met ze opneemt dan geven ze het excuus dat dit nou eenmaal de prijzen zijn die zij doorkrijgen van 1 of andere beddenbank. Wij hebben 2 cadeaukaarten gekregen met een totale waarde van 169 euro en hier hebben wij welgeteld 1 hotelovernachting excl. ontbijt voor kunnen boeken. Ik zou echt helemaal niemand aanraden om hier ooit iets te boeken en al helemaal niet om iemand een weekendjeweg.nl cadeaukaart te geven.
Ik vond een recent verlopen gift card. Zonde van de 50 euro die de kaart waard was, dacht ik. Tegenwoordig verlopen cadeaukaarten meestal niet meer. Ik vroeg weekendjeweg.nl om de kaart te verlengen maar dat doen ze niet. Dat geld steken ze dus lekker in hun eigen zakken. Helaas pindakaas maar voor mij een negatieve en ambtelijke ervaring. Ik zal nooit bij weekendjeweg.nl meer wat boeken en ik raad het mijn bekenden ook niet aan.
Een paar daagjes weg geboekt naar de Utrechtse Heuvelrug echter 1 dag voor vertrek testte ik positief op Corona. Toen geprobeerd Weekendje weg telefonisch te bereiken. De 1e keer meteen iemand aan de lijn die mij doorverbond met een collega. 3 kwartier in de wacht met nog 1 wachtende voor mij. Even later nog een keer geprobeerd. weer 3 kwartier in de wacht met de mededeling dat de eerst volgende beschikbare lijn voor mij was, komt er opeens een bandje tussendoor dat de wachttijd meer dan 10 minuten bedraagt en dat de verbinding wordt verbroken. Ik krijg het gevoel dat ik besodemieterd ben, wat een slechte service!! Mailtje gemaakt met de klacht en wat te doen.
Aangekomen in het hotel , ontvangen door de zeer gastvrije dochter van de eigenaren(want die waren zelf een week naar frankrijk) even een kleine uitleg en we gaan naar de kamer. Daar aangekomen ziet alles er zeer netjes en vooral belangrijk SCHOON! Helaas begon de wasbak te lekken en te ruiken ( voor ons geen groot probleem maar wel vervelend natuurlijk) Oh ja ! Een klein ding wat we miste: een prullenbak ! Kleine ding in de badkamer zat snel vol! Sochtends lekker ontbijtje met zeer veel keus ! Was erg lekker en goed ! Voor ons waren er maar 2 minpunten, namelijk: Het is er zeer zeer gehorig ! Voor ons een beetje te. Puntje 2 is dat het erg kleine kamers zijn . Een beetje te klein voor ons ! Helaas. Maar voor de rest was het prima. We zullen geen 2e keer komen vanwege de toch wel vervelende minpuntjes maar wensen jullie al het goeds en doen jullie de warme groetjes uit Roden! Bedankt voor alle goede zorgen!
Geweldig mijn man heeft een hartinfarct gehad,kan het weekendje weg niet verzetten of annuleren, erg vriendelijk personeel.
Wat een teleurstelling. Een bon van � 60.00 ontvangen van mijn kinderen. Blijkt dat er voor elke boeking � 19.95 wordt gerekend dit voor dezelfde hotels die op booking.com of op andere websites gratis te boeken zijn. De jongens dachten ons blij te maken met een overnachting maar 1/3e van het bedrag verdampt door de reserveringskosten. Heb hierover een mail gestuurd naar weekendjeweg.nl maar ook daar wordt niet op gereageerd. Voor ons dus nooit meer.
Ondanks de wereldwijde pandemie en de bijbehorende risico's vindt weekendjeweg het niet nodig om de geldigheidsduur van de kaarten te verlengen. Ook wanneer je contact opneemt met de klantenservice wordt er doodleuk gezegd dat je voldoende gelegenheid hebt gehad om de kaart te gebruiken en ze het niet langer nodig vinden om de geldigheidsduur van de kaart te verlengen. Zij hebben het geld al lekker in hun zak, dus kan hun het schelen!! Daarbij rekenen ze ook nog eens zeer hoge kosten voor de reservering. Gewoon lekker zelf een overnachting kado doen ipv dit, echt zonde!!
Ik koop of geef nooit meer iemand een weekendje weg bon wat een **********! 20� reserveringskosten!!! Waarvoor? Dan 130� betaald voor een kamer in een hotel die bij booking.com dus 86� is en geen reserverings kosten. Voor mij geen weekendje weg bon meer de keuze aan hotels is ook maar beperkt. Beter gewoon zelf iets boeken
In februari 2020 heb ik een bon gekregen voor �150 bij weekendjeweg. De afgelopen 2 jaar heb ik hier alleen geen gebruik van kunnen maken, door angst voor het coronavirus, door de vele sluitingen, en uiteindelijk zelf ook geveld door corona, met lange gezondheids- en vermoeidheidsklachten als nasleep. Nu wilde ik vorige week gebruik maken van mijn bon, bleek deze afgelopen februari te zijn verlopen. Hoewel ik maar 4 weken te laat ben met de bon inleveren, kan ik er geen gebruik meer van maken. Ook een coulance regeling, waarbij de bon bijvoorbeeld minder waard is, met in ruil een langere geldigheidsduur was niet mogelijk om te bespreken met de klantenservice. En dit allemaal terwijl de BVCNL (Branchevereniging Cadeaukaarten Nederland) waar weekendjeweg bij aangeloten zit, op heeft geroepen tot coulance van de cadeaukaartenorganisaties. Ik snap er niets van dat de branchvereniging waar ze aangesloten bij zijn, geen enkel gesprek wil voeren over de geldigheidstermijn. Ook snap ik niet hoe de �150 euro opeens verdwenen is. GEEN KAART KOPEN TIJDENS CRISES BIJ DEZE ORGANISATIE! Geef voortaan een envelope met het bedrag, dat blijft tenminste geld waard.
NOOIT meer een cadeau bon van weekendjeweg, wat een hoge reserveringskosten en wat er nog bij komt, tip ga rechtstreeks bij het hotel boeken, schilt je een hoop geld.
Ongelooflijk alles bij elkaar ook 19,95 sevice kosten hu? oplichting,rechtstreeks hotel boeken 2 personen was veel goedkoper,en veel eenvoudiger, ondanks bon 50 euro, was ik rechtstreeks veel goedkoper uit. Antwoord op sevice kosten, ze doen zo hun best, lol .
Ik heb een bon gekregen, vindt het ondankbaar om deze niet te gebruiken. Maar zonder deze bon en niet via weekendjeweg.nl ben ik goedkoper uit. Waar ik normaal per kamer betaal gaat het nu per persoon, en dan nog de absurde boekingskosten. Wat zonde om hier geld aan te spenderen als cadeau.
Als je een godsgruwelijke hekel aan iemand geef je deze bon. 1,5x de prijs betalen tov rechtstreekse boeking en �20 voor zogenaamde service in je zak steken. Echt crimineel. @Merel als jij iemand een overnachting bij vd Valk cadeau wilt doen. Koop je dan een vd Valk bon of een weekendje weg bon?
Wij hebben ook een bon gekregen van 75�, daar gaat dus al 19,95� reserveringskosten vanaf. Terwijl als je rechtstreeks boekt dit niet kwijt bent en vaak nog goedkoper. Heel misleidend. Geef daarom nooit een bon van weekendje weg. Vind het een beetje ********ij!
Voor ons huwelijk hebben we een bon gekregen van weekendjeweg twv �50. Hartstikke leuk vinden we dat totdat we een hotel wilde gaan boeken. Je krijgt dus geen bon van �50 maar eigenlijk een korting van �30 aangezien er altijd �19,95 boekingskosten betaald moeten worden. Dat hoeft nooit als je rechtstreeks boekt. Dus �20 euro gaat er al vanaf. Ik vind het pure misleiding en vooral sneu voor degene die de bon geeft en daar hard voor niet werken. Ik krijg een korting van �30 en jullie krijgen eigenlijk het kadootje van �20. Ik heb gebeld en toen werd hier direct excuses voor aangeboden maar ook gezegd dat dat de voorwaarden zijn. In mijn optiek moet je dan ook geen excuses aanbieden want als dat gemeende excuses zijn dan zorg je dat daar iets aan gedaan wordt. Sorry maar ik vind t echt waardeloos.
als je een weekend weg wil met veel onzin dan ben je op het juiste addres..... je mag daadwerkelijk niks boeken... 2dagen noemen ze dat, dat is 1 nachtje slapen. maar als je 3 dagen wil overnachten krijg je bijna geen enkel aanbod mits je 200 euro wil bij betalen op een bon van 150 euro die ik heb gekregen...... werkelijk waar schandalig!!!
Let op, de eerste 19,95 verdwijnt in de zakken van deze boefjes. Ook zijn de prijzen vaak hoger dan de marktprijs. Voorbeeld 189,95 via weekendjeweg.nl, 125 Euro bij 20 vergelijkbare aanbieders, 109 Euro rechtstreeks. Verschil 80 Euro voor dezelfde kamer in hetzelfde hotel op dezelfde dag. Pure oplichtingspraktijken door weekendje weg.nl.
Manier van afrekenen is niet handig, allemaal extra gedoe. Eerst online zogenaamd afrekenen met je kaart, dan weer betalen in het hotel en dan daarna de factuur weer moeten toesturen voor uitbetaling.
Heb 6 kaarten ter waarde van 215,- nu blijkt dat je maar 1 kaart per keer kan invoeren. Ik ga toch geen 6 keer weg en dik bijbetalen, Ik wil dit in 1 keer besteden. Voel me gewoon opgelicht. Mensen let hierop
Ik wilde maar 1 ster geven maar omdat weekendjeweg zo hun best deed om me te helpen geef ik er 3. De pincode was zo moeilijk om open te krassen dat het niet meer leesbaar was. Daardoor was de sessie verlopen en moest alles weer opnieuw ingevuld worden. Ik kreeg keurig een nieuwe code per mail. Hiervoor dank. Hopelijk veranderen jullie dat nog. Helaas zat de bevestiging in de spambox ik zag het te laat waardoor de aanbieding en kadobon van 75 eur verloren ging. Daar kon niemand wat aan doen. Dus geen goedkopere vakantie kunnen boeken. Toen opnieuw geboekt maar voor de volle prijs. Erg jammer. Voor mij nooit meer kado bon, ik boek liever direct bij park. Is soms zelfs goedkoper.
Jullie zijn veel duurder/onvoordeliger dan wanneer je rechtstreeks bij het horel boekt!!
210 Prins Willem-Alexanderlaan
Apeldoorn 7311 SZ