Filtre

leuke hotels

leuke hotels, echter was mijn cadeaubon 250�, de hotel rekening 240, behoor ik 10� over te houden, toch?... neem ik iets uit de minibar daar.

Leuke site

Weekendje weg is een leuke site om een op een overzichtelijke manier een leuke plek te vinden voor een paar dagen weg.

Let op!! Bij Weekendjeweg geen annuleringsverzekering!!

Let op!! Je kunt wanneer je boekt via Weekendjeweg/bungalows.nl geen annuleringsverzekering afsluiten!! Dit is toch wel erg vreemd, en zeker in deze tijd. Wij kwamen er net op tijd achter en binnen 24 uur na boeking kun je sowieso altijd annuleren. Wanneer je te laat annuleert betaal je gewoon het volle bedrag. Verder werden we goed te woord gestaan en werd onze gebruikte kortingscode netjes omgezet in een nieuwe. Daarom alsnog 3 sterren.

Hotel reserveren met de kadokaart was zeer eenvoudig...

Hotel reserveren met de kadokaart was eenvoudig. De website van Weekendjeweg,nl werkt hiervoor uitstekend.

Prima weekend gehad

Prima weekend gehad, eenvoudige reservering gewest, voor herhaling vatbaar

bestellen goed, aanbod beperkt

Het bestellen ging redelijk soepel, maar het aanbod is beperkt; waarom in het ene hotel wel comfort kamer maar geen luxe suite?

Graag een duidelijkere terugkoppeling van de betaalstatus

De site werkt op zich prima, maar de betaling verloopt onduidelijk. We kregen geen duidelijke terugkoppeling of de creditcard betaling wel of niet gelukt was.

Prima site geen goede prijzen maar had...

Prima site geen goede prijzen maar had een cadeaubon.

Eenvoudig en snel te regelen

Eenvoudig en snel te regelen

Organisatie problemen

De. Boeking was niet goed doorgegeven, op de dag waren jullie niet bereikbaar, de tekst op de review oproep klopte niet, de boeking was lastig te doen met hond, de extra kosten stonden niet goed vermeld. Via andere aanbieders was dit hotel veel goedkoper te boeken in dezelfde kamer.

De eerste keer op deze manier...

De eerste keer op deze manier gereserveerd en het verliep makkelijk en eenvoudig.

Wij hebben een familiekamers geboekt...

Wij hebben een familiekamers geboekt met 2 kinderen 11-12. Nu is het een beetje verwarrend door een zinnetje op jullie site. Daar staat dat het t/m 11 een bed bij kan en op hun eigen site staat dat er 2 bedden bij gezet kunnen worden. Maar verder allemaal heel duidelijk.

Duidelijke site

Duidelijke site waar je snel geboekt hebt Afwikkeling snel en goed werkend. Goede ervaring en geen aanmerkingen.

Prima site

Prima site, het is alleen wat lastig wanneer je de mobiele site gebruikt. Als je dan een selectie hebt gemaakt tussen bijvoorbeeld een regio met hotels, sprigt de pagina weer (even) naar boven als je een stap terug gaat. Soms moet je dus weer handmatig naar beneden scrollen tot je weer bent waar je was.

Alles is duidelijk.

Alles is duidelijk.

Handig en snel geregeld.

Handig en snel geregeld.

Prima ??

Na m'n reservering met een voorkeur note, werd ik direct terug gebeld. De extra note is besproken en direct opgelost... Prima service en vriendelijk geholpen.

Klantentevredenheid????

Ik ben echt heel.pissig en teleurgesteld. Nadat wij door Corona drie keer verplicht een weekendje moesten verzetten zouden wij dit weekend eindelijk te ere van het 50 jarig huwelijk van mijn schoonouders eindelijk naar Port Zelande gaan. Echter half september had mijn schoonvader een ongelukkige val waarbij hij zijn hak brak. Heel fijn als je schoonvader tijdelijk in een rolstoel zit waardoor een huisje met een wenteltrap niet te doen is, en niemand wil meewerken met verzetten van een geboekt weekend. Kortom 450 euro weggegooid, zuurverdiend geld en geen enkele medewerking. Weekendje weg zegt dat het niet van het park mag en CenterParcs zegt dat Weekendjeweg de eigenaar is van de boeking en dat zij bepalen. Het zal voor jullie jaaromzet niets doen maar ik boek niet meer via jullie.

Erg tevreden!!!

Nadat we een wat vervelende ervaring hadden en dit ook deelde, heeft weekendje weg contact met ons gezocht. Ze zijn ons geweldig goed tegemoet gekomen! Dus niets dan lof voor deze organisatie. Weekendje weg, dank jullie wel.

Zeer slecht!

Zeer slecht! Vanwege quarantaine wilden we ons geboekt weekendje weg verplaatsen. Daar werd geen enkele medewerking aan verleend in afstemming met het hotel. Zowel het hotel, Inntel Hotel Amsterdam, als weekendjeweg.nl gaven elkaar beide de schuld, maar een oplossing zoeken hoh maar... We moesten maar gewoon naar het hotel gaan. Weg 300 euro! En weekendjeweg.nl verhuurt de kamer in afstemming met het hotel wel weer door aan een ander. Lekker verdienmodel zo over de rug van anderen!

Het is niet duidelijk of het ontbijt...

Het is niet duidelijk of het ontbijt erbij zit.

Alles ging heel vlotjes!

Alles ging heel vlotjes!

Goede website

Goede website, makkelijk en duidelijk. snel kunnen boeken!

Cadeaucards zijn ********ij

Jammer dat de gever van onze cadeaucard genaaid wordt. Eerst omdat de prijs via deze club gewoon te hoog is. Twee om dat ze er ook nog onzinkosten bovenop rekenen. Verder? Ach, ik zie helemaal niks waarom je dit bij wweg zou willen doen ipv op Booking of andere sites.

Duidelijk en overzichtelijk aanbod op...

Duidelijk en overzichtelijk aanbod op de website.

210 Prins Willem-Alexanderlaan

Apeldoorn 7311 SZ