Over het algemeen zijn wij tevreden...
Over het algemeen zijn wij tevreden over weekendje weg. Leuke hotels en ruime keuze. Nadat ik mijn e-mail per ongeluk verkeerd had ingevuld, werd dit naar een telefoontje snel geregeld en werd de reservering opnieuw gemaild. Wat ons echter wel gestoord heeft, is dat wij een hotel in Valkenburg boekte, die door de watersnoodramp afgelopen zomer hard was getroffen. Op moment van boeken was dit hotel niet open. Wij moesten daar zelf achter komen en zelf actie ondernemen, met de vraag hoe dit kon? Het hotel ging uiteindelijk wel ''tijdelijk'' en in aangepaste vorm open het weekend dat wij hadden geboekt, maar zonder ontbijt, diner, sauna en zwembad gebruik en op zondag sluiten ze. Dus wij hebben zaterdag, zondag en maandag geboekt. Dat word dan toch lastig. Van dit hotel mochten wij wel kosteloos annuleren. Wij vinden het jammer dat weekendje weg hier ons niet eerder over heeft geinformeerd. Wij moesten nu last minute nog iets boeken, waardoor de keuze veel minder was en de prijzen behoorlijk hoog. Maar uiteindelijk hebben wij nog wel iets kunnen vinden. Wat ik dus mee wil geven, informeer mensen op tijd! Dat voorkomt toch een teleurstelling.