Filtre

Duidelijk en overzichtelijk aanbod op...

Duidelijk en overzichtelijk aanbod op de website.

Hotel was goed en zuiver alleen voor de...

Hotel was goed en zuiver alleen voor de meegeboekte diner was een vergissing van Hotelzijde omdat mij een te hoge rekening werd gepresenteerd Inmiddels is dit opgelost maar zo hoort dit niet Verder ben ik tevreden vwb Hotel

Over het algemeen zijn wij tevreden...

Over het algemeen zijn wij tevreden over weekendje weg. Leuke hotels en ruime keuze. Nadat ik mijn e-mail per ongeluk verkeerd had ingevuld, werd dit naar een telefoontje snel geregeld en werd de reservering opnieuw gemaild. Wat ons echter wel gestoord heeft, is dat wij een hotel in Valkenburg boekte, die door de watersnoodramp afgelopen zomer hard was getroffen. Op moment van boeken was dit hotel niet open. Wij moesten daar zelf achter komen en zelf actie ondernemen, met de vraag hoe dit kon? Het hotel ging uiteindelijk wel ''tijdelijk'' en in aangepaste vorm open het weekend dat wij hadden geboekt, maar zonder ontbijt, diner, sauna en zwembad gebruik en op zondag sluiten ze. Dus wij hebben zaterdag, zondag en maandag geboekt. Dat word dan toch lastig. Van dit hotel mochten wij wel kosteloos annuleren. Wij vinden het jammer dat weekendje weg hier ons niet eerder over heeft geinformeerd. Wij moesten nu last minute nog iets boeken, waardoor de keuze veel minder was en de prijzen behoorlijk hoog. Maar uiteindelijk hebben wij nog wel iets kunnen vinden. Wat ik dus mee wil geven, informeer mensen op tijd! Dat voorkomt toch een teleurstelling.

Had graag extras bijgeboekt

Had bij mijn reservering graag ontbijtbijgeboekt maarhelaas wasdatnietmogelijk. Maarvoot de rest werkte het prima en gemakkelijk.

Goed geregeld!

Ik ben positief verrast door de gebruikersvriendelijkheid van jullie website. Heldere, overzichtelijk weergegeven en �to the point� informatie. Ook het daadwerkelijk boeken van de locatie van onze keuze en het verzilveren van onze cadeaukaart ging soepel en snel. Hartelijk bedankt.

De keuzemogelijkheden om kamers te...

De keuzemogelijkheden om kamers te kiezen was erg beperkt.

Niet doen zadel hier niemand mee op

Hele vervelende organisatie, we hebben een cadeau card maar moeten eerst zelf de factuur van de accommodatie voorschieten, en krijgen dan pas de waarde van de card terug gestort op het moment dat je incheck. Wij hebben via weekendje weg geboekt op hun site maar nu schijnen ze helemaal geen zaken te doen met de betreffende accommodatie. Ben ook wel benieuwd hoe ze terug gaan storten wat ons rekening nummer is helemaal niet bekent bij weekendje weg.

Afzetterij

Afzetterij, iemand die jullie cadeaukaart geeft weet niet dat je bij de boeking via jullie site meer kwijt bent dan wanneer je rechtstreeks bij het hotel boekt. Daarnaast heb je ook nog te maken met de hoge boekingskosten, waar ik niet van kan bedenken waarom deze zo hoog zijn.

Ik denk wel goed

Ik denk dat het wel goed gegaan is..dat moet ik zien als het weekende weg geweest is en alles goed is gegaan..

Duidelijke website en makkelijk te...

Duidelijke website en makkelijk te boeken.

Altijd wat beschikbaar mooie locaties...

Altijd wat beschikbaar mooie locaties en snelle reactie

De webpagina van weekendje weg is...uitnodigend om ook echt een weekendje weg te gaan.

De webpagina van weekendje weg is overzichtelijk en de filter om aan te geven waar je voorkeur naar uit gaat werkt goed. Ik vind het vooral fijn dat er ook kleinschalige/ familiehotels zijn, met een beperkt aantal kamers. Daar hou ik wel van.

Met een weekendje weg kaart een leuke ervaring en een waarschuwing...

Met een weekendje weg kaart een leuke ervaring. Lees wel alle voorwaarden te voren goed door om niet voor onaangename verrassingen te komen staan. Zo kwam ik van Molenhoek in hotel Cuijk terecht, doordat Molenhoek niet meedoet met weekeindje weg. Uiteindelijk is alles geregeld, maar wel met enige rompslomp.

Duidelijk en snel en makkelijk

Duidelijk en snel en makkelijk

Verwerking van de weekendje-wegkaart...

Verwerking van de weekendje-wegkaart verliep heel gemakkelijk!

Tot nog toe goed de rest weten we als...

Tot nog toe goed de rest weten we als we weg zijn geweest

Makkelijk te vinden en te boeken.

Makkelijk te vinden en te boeken.

Duidelijk en snel te boeken

Duidelijk en snel te boeken

Leuk om te krijgen en om te geven

Vlotte en heldere website. Een overnachting is snel geboekt. Leuk cadeau om te krijgen en om te geven

Kamer minder validen

Hallo, we vinden het jammer dat men op jullie site geen minder valide kan boeken. Ik ben namelijk slecht ter been i.v.m. de ziekte MS.

Eenvoudig een kamer te reserveren en...

Eenvoudig een kamer te reserveren en snelle reactie

Bijzonder hoge reserveringskosten

Bijzonder hoge reserveringskosten. 20% van het bedrag dat cadeau is gedaan gaat op aan de reservering. Reguliere boeking is daarmee stukken goedkoper. Wel voldoende keuze uit hotels.

Zeer mooi verblijf

Zeer mooi verblijf, en zalig ontbijt. Mooie omgeving, lekker tussen de bossen. Echt een aanrader.

Makkelijk en snel

Boeking van een gekozen hotel verliep erg gemakkelijk en snel.

Het maken van een reservering gaat

Het maken van een reservering gaat als je het voor de eerste keer doet niet simpel, als Jean vragen heb zie op de site dat ze open zijn maar als je dan belt zijn ze gesloten

210 Prins Willem-Alexanderlaan

Apeldoorn 7311 SZ