Filtre

Goed en snel geregeld

Goed en snel geregeld! Voor het eerst een mystery hotel gekozen! Erg leuk.

het is een beetje verwarrend

het is een beetje verwarrend : je reserveert er een ontbijt bij je betaald er ook voor maar op de reservering staat dan zonder ontbijt ????? dat mogen jullie toch wel veranderen is zeer verwarrend en je begint te twijfelen heb ik nu wel ontbijt erbij of niet

Ik vind 19.80 euro reserverings kosten...

Ik vind 19.80 euro reserverings kosten echt belachelijk hoog. Waar is dit uit opgebouwd? * maar even ik maak 1 reservering voor 2 nachten en vervolgens moet ik dus 2x reserveringskosten betalen. Vind ik best bijzonder

moeilijk om te boeken met cadeau kaart...

moeilijk om te boeken met cadeau kaart nr 1 wordt doorgezet naar weekendje weg .nl en daarna bij het afrekenen is het een gedoe met de cadeau kaart omdat er niet goed wordt aangeven welke kaart te selecteren na telefonisch contact blijkt dat je de zwarte kaart ( winkelkaart moet selecteren. niet handig dus!

Supersnel een vakkundig geholpen!

Supersnel een vakkundig geholpen!

Prima voor elkaar

Prima, snel en gemakkelijk en gewoon met ideal betalen.

Kon snel reserveren

Kon snel reserveren. Foutje was gemaakt. Heb gebeld moest lang in de wacht. Is nog niet opgelost masr ik wacht het af

Goede en duidelijke site

Goede en duidelijke site! Mystery hotel geboekt. Meteen na betaling met bestemming. Geen wo oord gelogen. Top!

Rechtstreeks boeken is goedkoper.

Rechtstreeks boeken bij een Van der Valk hotel is bijna altijd veel goedkoper, annulering kan altijd zonder kosten.

hoge prijzen en hoge reserveringkosten

hoge prijzen en hoge reserveringkosten. Op internet vindt je altijd goedkopere aanbiedingen.

Uitstekende website

Uitstekende website, alles wijst zich vanzelf hotel in een paar minuutjes geboekt.

weekendje weg.nl vind ik een heerlijk...

weekendje weg.nl vind ik een heerlijk site, duidelijk netjes met prijzen, en altijd wel leuke aanbiedingen. Ik boek vaker bij jullie een Mystery hotel en ik vind dat zo leuk. de prijs is betaalbaar, en je weet een week van te voren vaak pas waar je heen gaat. Ik vind dat het leukste wat er is. Vaak met iets van een nachtje weg, eerst bij weekendje weg.nl kijken wat voor leuks ze weer hebben staan.

De prijs bij weekendjeweg met voucher...

De prijs bij weekendjeweg met voucher was evenveel als via het hotel zelf zonder voucher. Beter niet gebruiken dus.

prima site

Ging erg makkelijk

Bij komende kosten/kleine letters

Er staat helaas niet alles duidelijk beschreven qua bijkomende kosten hier kom je later pas achter erg jammer

Prima website en service, maar ...

Prima website en service, alleen telefonisch NIET te bereiken! Hoorde zelfs van het hotel dat we geboekt hadden, dat die ook dezelfde ervaring hadden. Jammer ...

Weg geld...

Jaren geleden kaart gekregen, vorig jaar wilde ik hem verzilveren, maar kreeg een melding dat de kaart niet (meer) geldig was. Heb het er toen bij gelaten en kaart weggelegd. Zag de kaart nu weer liggen en toch maar weer geprobeerd en dezelfde melding, dus nu maar even gebeld. Blijkt dat de kaart afgelopen tot afgelopen maart 2020 geldig was. Op mijn vraag hoe het kon dat ik vorig jaar de melding van niet geldig kreeg kon men mij geen antwoord geven, konden zoveel redenen zijn.... Conclusie: geld weg en waardeloze service. Heel makkelijk verdienen zo door deze club, beter dus om maar gewoon geld of een present te geven i.p.v. een cadeaukaart met een beperkte geldigheidsduur.

dag weg

makkelijke site om een dagje of nachtje weg te zoeken en te boeken

Succesvol weekendje weg geboekt.

Succesvol weekendje weg geboekt.

Prima kunnen boeken en in prima overleg extra wensen die niet via de site te boeken waren kunnen reserveren.

simpel en goedkoop

simpel en goedkoop

Makkelijk te boeken

Makkelijk te boeken

prima website

prima website, alles goed en duidelijk

Makkelijk en duidelijk

Makkelijk en duidelijk te boeken. Voldoende informatie over de mogelijkeheden

Wat een waardeloze organisatie.

Wat een waardeloze organisatie. Onbereikbaar. Op een mail krijg je geen antwoord. Telefonisch onbereikbaar. Wellicht is het lang aan de lijn houden onderdeel van het verdienmodel. Op de cadeaucard die we ontvingen was de code niet zichtbaar. We hebben foto�s gemaakt van de achterkant van de card met alle andere code�s maar een reactie krijgen we niet. Voor ons is het helder. We zullen een card voor een weekendje weg nooit als geschenk geven. Ontvangen we nog een keer een card dan zullen we die beleefd doch netjes weigeren.Slecht, slecht en slecht. Een dikke nul.

210 Prins Willem-Alexanderlaan

Apeldoorn 7311 SZ