Filtre

Wat een waardeloze organisatie.

Wat een waardeloze organisatie. Onbereikbaar. Op een mail krijg je geen antwoord. Telefonisch onbereikbaar. Wellicht is het lang aan de lijn houden onderdeel van het verdienmodel. Op de cadeaucard die we ontvingen was de code niet zichtbaar. We hebben foto�s gemaakt van de achterkant van de card met alle andere code�s maar een reactie krijgen we niet. Voor ons is het helder. We zullen een card voor een weekendje weg nooit als geschenk geven. Ontvangen we nog een keer een card dan zullen we die beleefd doch netjes weigeren.Slecht, slecht en slecht. Een dikke nul.

Duidelijke site en makkelijk reserveren.

Duidelijke site en makkelijk reserveren.

Eerste keer

Eerste keer Opzich ging het boeken eenvoudig Nu afwachten hoe de overnachting zelf bevalt Tevreden tot nu toe!

Geen voucher maar cadeau bon gekort door weekendje weg.

Ik snap dat covid 19 een zware impact heeft. Maar mijn weekendje weg cadeau bon is steeds minder waard geworden hierdoor. Eerder geboekte accommodatie rekende geen annulerings kosten. Weekendje weg haalde deze wel van de cadeua bon af. Ik heb weer geboekt omdat ik nog steeds deze Cadeau bon heb. Maar dit is wel de laatste cadaue bon die ik gebruik. mvgr Carina van Ginneken- luijken

Leuk om te boeken

Duidelijke site. Door goede filters snel een gewenst hotel te vinden.

Lekker makkelijk.

Makkelijk om zo'n bon in te wisselen; geen gedoe. Het hotel hadden we al op het oog en het was aangesloten bij Weekendjeweg. Goed geregeld dus.

prima geregeld

prima geregeld

Altijd goed voor mekaar

Altijd goed voor mekaar

Prettig

Prettig, duidelijk en een vlotte afwerking.

Erg overzichtelijk

Erg overzichtelijk

Altijd wel iets leuks te vinden.

Altijd wel iets leuks te vinden.

Geweldig makkelijk en mijn code van de...

Geweldig makkelijk en mijn code van de kado kaart was niet te lezen en is super opgelost door jullie klantenservice Dikke 10 plus

Heel erg makkelijke website!

Heel erg makkelijke website!

Duidelijke website

Website erg gebruiksvriendelijk en eenvoudig te gebruiken.

Was goed overzichtelijk en snel

Was goed overzichtelijk en snel

Geen reservering ontvangen

Geen reservering ontvangen, ook niet na 2 keer schriftelijk (per mail)navragen. Wel vraag om beoordeling te geven ontvangen, het emailadres dat toen werd gebruikt van mij is dus juist. Ook telefonisch geprobeerd jullie te bereiken, na 22 min. wachten werd de lijn plotseling afgebroken. Jammer.

Bootje varen en eten

Gaan zien of het leuk is. De site is wel goed alleen nu met al de regels heb ik toch telefonisch contact opgenomen

Netjes geregeld

Goed geregeld

Lekker duidelijk en snel

Lekker duidelijk en snel

Zelf verkeerde datum geboekt

Zelf verkeerde datum geboekt, was geen probleem om te verzetten naar een andere datum! Goed geregeld!!

�overzichtelijk,ruime keuze en...

�overzichtelijk,ruime keuze en vooral;om te boeken eens geen creditkaart zoals visa of master nodig.Dat zocht ik

Snelle boeking

Snelle boeking, goed hotel.

Een goede beschrijving.lekker weekendje weg

Een goede beschrijving

Duidelijk en klantvriendelijk

Duidelijk en klantvriendelijk, alleen het verzilveren van een VVV bon vind ik behoorlijk omslachtig!!

Kreeg geen mogelijkheid om mijn...

Kreeg geen mogelijkheid om mijn kortings nummer in te vullen. Daarom bellen en moest 10 minuten wachten op contact.

210 Prins Willem-Alexanderlaan

Apeldoorn 7311 SZ