Filtre

Lekker erop uit

Snel en gemakkelijk een uitstapje geregeld.

Makkelijke duidelijke site

Makkelijke duidelijke site

Snel en makkelijk reserveren op een...

Snel en makkelijk reserveren op een duidelijke site

Ik had een reservering maar de betaling...

Ik had een reservering maar de betaling was niet gelukt. Helaas las ik door ziekte te laat mijn mail. Ik wilde bellen, er staat op de site: bereikbaar tot 21.00 uur. Ik belde om 17.10 uur en kreeg de melding dat jullie gesloten waren want jullie waren open tot 17.30 uur. Erg verwarrend allemaal.

Prima website. Eenvoudig te reserveren

Je wordt keurig door de website geleid, waardoor het gemakkelijk is te reserveren.

Alles was duidelijk.

Alles was duidelijk.

We hebben alleen nog maar geboekt dus...

We hebben alleen nog maar geboekt dus gaan er van uit dat het allemaal in orde komt. Tot nu toe is alles goed gegaan.

makkelijk en snel geregeld

makkelijk en snel geregeld

Duidelijke website mooie aanbiedingen

Duidelijke website mooie aanbiedingen

Ook nog contact gehad met het...

Ook nog contact gehad met het hotel,goeie service!

Bon weekendje weg

Vanwege bon kwamen we bij weekendje weg.Bij zoeken en aanklikken hotels kwamen we er achter dat andere boekings sites hotels goedkoper aanbieden.Hierdoor gaat een deel van de kortingsbon verloren.

Zwaar teleurgesteld

Zwaar teleurgesteld. Via mijn pluim dacht ik voor 100 euro een vd valk bon te krijgen maar dit bleek een weekendjeweg bon te zijn. Ze rekenen 10 euro boekingskosten en waren 25 euro duurder dan op de website van vd valk zelf. Daar had ik ook nog 10 euro loyaliteits korting kunnen hebben dus stuk duurder uit. Maar goed ik heb die bon nu eenmaal dus toch maar via hun bestellen. Druk ik op betalen en zie ik de prijs van 63 euro nog wat. Tot mijn verbazing zie ik in de bevestiging staat dat ik 73 euro moet betalen. Mail gestuurd en ben benieuwd. Maar ipv 153 incl ontbijt kwijt was geweest ben ik nu excl ontbijt a 17,50 173 euro kwijt volgens de bevestiging. Kortom mijn bon van 100 euro levert me maar 50 euro korting op.

Goede middag..de site is...

Goede middag..de site is overzichtelijk.en.goed te gebruiken We hebben gekozen voor hotel in combinatie met treinreis naar arnhem Alleen dat printen van de treinvoucher was een dingetje .. Als.je.maar een moment (we.zijn wat.ouder) Niet oplet gaat het fout en kun je de benodigde.code niet meer gebruiken Nu moeten we dus 1 maal.zelf de treinreis betalen wat natuurlijk niet de bedoeling was Hoop.dat jullie daar iets mee kunnen Vriendelijke.groet

Snelle website

Snelle website. Er is echter wel wat onduidelijkheid waar je kortingscodes van andere bedrijven (zoals ING) kunt invoeren.

makkelijk te boeken

makkelijk te boeken, prima prijzen

Aanrader

Fijne site/voor een ieder wat wils

erg makkelijk te benaderen

erg makkelijk te benaderen, en te boeken.

Snel geregeld

Snel geregeld, makkelijk gebruik van weekendje weg bon

Heb met de betaling nog even geworsteld...

Heb met de betaling nog even geworsteld met het type van de cadeau kaart, maar het kwam toch goed. De website is verder helder

Weekendje weg fijne site voor een ieder.

Fijn en gemakkelijk te boeken.

Het weekend weten we nog niet maar wel hebben we het heel fijn makkelijk kunnen boeken, geen moeilijke vragen gewoon kunnen boeken. Heel fijn en we hopen natuurlijk op een mooie weekend.

Hoge boekingskosten en gering aanbod...

Hoge boekingskosten en gering aanbod aan mogelijkheden. Ook worden er veel hotels uit de omgeving genoemd, wanneer er op een specifieke bestemming gezocht wordt. Dit zou ik pas later als optie aangeven.

Prima geregeld

Alles verliep prima en in no time geregeld maw top

VVV-cadeaukaart

Heb een goede aanbieding geboekt en betaald met VVV-cadeaukaart. Definitieve bevestiging ontvangen, maar daarna werd ik gebeld dat het hotel vol was. Andere data waren geen optie voor ons. Ik wilde annuleren, dat kon, maar ik kreeg alleen een Weekendje weg cadeaukaart. Ik was het daar niet mee eens want met een VVV kaart kan je veel meer. Ze weigerden me enigzins tegemoet te komen. Omdat het om ruim 200 euro ging, heb ik toch maar weer bij hun geboekt, maar dat was wel de allerlaatste keer ooit.

Een boeking is snel gemaakt!

Een boeking is snel gemaakt. De website is duidelijk!

210 Prins Willem-Alexanderlaan

Apeldoorn 7311 SZ