Filtre

Prima aanbieding, jammer van de daluren

Prima aanbieding. De boeking was makkelijk geregeld en de reservering werd snel bevestigd. Belangrijk kritiekpunt is wel dat de treinkaartjes alleen geldig zijn in de daluren, wat nergens vermeld stond. Aangezien je niet kan inchecken, betekent het dat technisch gezien de gehele rit buiten de spitsuren moet zijn. Conducteur zal meestal wel coulant zijn, maar toch zeker niet optimaal.

Snel en makkelijk een hotel kunnen...

Snel en makkelijk een hotel kunnen vinden via de website en ook makkelijk om te boeken. Het is duidelijk op de website wat je voor de prijs krijgt en dus ook erg overzichtelijk

Boeken was zeer eenvoudig

Boeken was zeer eenvoudig

Voor de tweede keer een mystery hotel...

Voor de tweede keer een mystery hotel geboekt! Hopelijk net zo'n succes als de vorige keer. Zat voor nog geen 50,- in een super hotel!

Ideaal en fijn hotel

Zeer goed ontbijt. Fijn hotel Heel vriendelijk personeel en altijd in de buurt voor vragen. Goede ligging nabij station. Gebruik van dagkaart bus ideaal voor bezoek stad en in en om stad maasstricht. Lekker even buiten zitten in tuin buiten. Ga wel weer terug mocht gelegenheid zich voordoen. Buiten aanzicht hotel (Stijl gebouw )komt binnen ook weer terug. Net hotel

Fijn

Fijn, goed systeem met de treintickets ook! Klein puntje: jammer dat het hotel niets met mijn opmerking gedaan had terwijl er wel stond dat er contact opgenomen zou worden met me.

Ik belde over een aanbieding die er...

Ik belde over een aanbieding die er ineens niet meer was, want ik probeerde de dag ervoor te boeken kon de boeking niet afronden dus volgende dag kreeg ik een mail dat het nog beschikbaar is en of ik het wou afronden of iets anders wou ik naar afronden weg aanbieding. Ik bellen naar jullie nou zegt de dame dat kan, ik zeg o! Dus daar kan ik het mee doen? Heel onbeschoft. Dus ik zei dit gesprek is klaar.

Nooit gebruiken!!

We hadden een kamer gereserveerd helaas had ik de verkeerde datum en plaats gekozen. Dus ik wilde het annuleren maar dat kon niet, tenminste het kon wel. Maar moest ik wel 75% het bedrag betalen! Belachelijk! Ookal staat het wel in de regels, vind wel dat er wat makkelijker mee om gegaan kan worden, dag cadeaubon en dag eigen geld. Voor ons NOOIT meer.

De kamer was het geld niet waard

De kamer was het geld niet waard. Prijs/kwaliteit was zeer slecht. Erg beperkt; 2 losse bedden ipv 2 persoons bed, donkere hal en kamer. Alles zag er verouderd uit ten opzichte van overige deel van het hotel. En dat voor 175 euro voor 1 nacht. Tevens lag er een gebruikte pleister in het bed.

Wij moeten nog gaan maar alles vlug...

Wij moeten nog gaan maar alles vlug geregeld alleen de vvv bon moesten we na de boeking opsturen. Kon er niet gelijk af gehaald worden van de rekening. Over 14 dagen hopen wij het geld van de bon op de rekening te hebben.

makkelijk te vinden site

makkelijk te vinden site, leuke aanbiedingen, makkelijk te reserveren. tevreden

SNAP NIKS VAN DE HOGE RESERVERINGS...

SNAP NIKS VAN DE HOGE RESERVERINGS KOSTEN WEEKENDJEWEG WORD ZO EEN DUUR (gift) KAARTJE

Fletcher veel te duur

Had eerst direct bij Fletcher willen boeken. Bij Fletcher is het een rotzooi om te boeken. Willen je steeds de duurste prijs aansmeren. Het verschil van weekendje weg en Fletcher is voor 2 overnachtingen met ontbijt maar liefst �50,- p.p.

Ongemotiveerd personeel

Personeel in het hotel was ongemotiveerd en niet bepaald vriendelijk. Ontbijt werd slecht bijgevuld.

Goede reisorganisatie!

Goede reisorganisatie!

Heel prettig boeken

Heel prettig boeken. Duidelijk en goed te volgen.

alles ok

alles ok goed ontbijt minpuntje geen airco op kamer

Duurder dan andere websites

Jammer dat de prijs op deze website zo omhoog wordt gedrukt. Hetzelfde hotel voor 20 a 25 euro minder gezien bij booking en hotels.nl. Jammer dat de prijs dan zo'n stuk hoger ligt hier, dan ben je nog duur uit als je een cadeaukaart hebt. Ik geef niet snel meer een weekendjeweg cadeaukaart jammer genoeg.

Leuk hotel

Leuk hotel, prima service. Vriendelijke mensen en ligt op loopafstand van het centrum. We hebben genoten

Cadeau gaat in rook op

Ik kreeg een cadeaubon van 100 euro. De kamer die ik wilde boeken was via weekendjeweg.nl 241,90 euro. Via andere websites was precies hetzelfde 177,50 euro. 65 euro verschil. Tweederde van de cadeaubon blijft aan de strijkstok hangen. Contact opgenomen en ze willen er helemaal niets in betekenen. Ik weet dat je een gegeven paard niet in de mond moet kijken, maar trap er alsjeblieft niet in. Het is ********ij.

Een leuke actie

Een leuk weekendje weg gehad voor niet teveel geld. Leuke acties en makkelijk te gebruiken door de toegstuurde tickets die je krijgt! Een echte aanrader.

Bij aankomst in het hotel geen airco

Bij aankomst in het hotel geen airco, met dit weer echt niet grappig gebeld met weekendjeweg Waanzinnig vriendelijk geholpen en gelijk werd er gebeld met andere hotels in de buurt binnen 10min zaten wij weer in de auto richting hotel met airo top geregeld

Geld wat je over hebt ben je kwijt.

De dames aan de telefoon waren uiterst vriendelijk. Ik vroeg om mijn resterende 10 euro om te zetten in een ontbijt dus werd mijn boeking geannuleerd en opnieuw geboekt met 2 ontbijten waardoor ik moest bij betalen. Dat was niet de bedoeling en dus werd mijn boeking weer terug gezet zonder ontbijt. Ik vond het meer dan jammer dat er niet 1 ontbijt bij kon en ik nu dus 10 euro kwijt was, ik moest nl ook bijbetalen voor mijn hond dus die 10 kwam best van pas. Ik beoordeel daarom met 3 sterren want mijn bon was 100 euro waard. Vriendelijke groet Petra Ros

Gewoon goed

Geen 5 sterren omdat je op de website geen mogelijkheid hebt om je kinderen (2 &4 jaar) mee te boeken op een kamer. 4 sterren omdat ik via de helpdesk uitstekend geholpen ben en een zeer snelle afhandeling via de mail heb ervaren. Complimenten!!

Gewoon goed.

Gewoon goed.