Filtre

tegoedbon

Ivm nog te innen tegoedbon Prima geholpen

Uitstekend hotel

Uitstekend hotel, prima ontbijt en mooie kamer en prima bed!

heel goed geholpen...

heel goed geholpen bij omboeken omdat transavia een vlucht heeft geschrapt. Ben ontzettend goed geholpen door de dame die ik aan de lijn kreeg weet jammer genoeg niet meer haar naam want ze verdiend echt een grote pluim. Ik denk dat haar naam Isadora was heel vriendelijk en zeer hulpvaardig.

Alles ging goed

Alles ging goed

Goede medewerking,omdat ik door ziekte...

Goede medewerking,omdat ik door ziekte moest omboeken.

Duidelijk, makkelijk en volop keus

Leuke aanbiedingen en geheel naar eigen hand te zetten door je voorkeuren aan te geven.

Lekker genieten

Veel keuze en vriendelijk personeel

Zorgeloos er even tussenuit

Het was een duidelijke manier om een hotel te bespreken, kreeg leuke extra's en de aandacht voor mijn wens om een specifieke kamer was zeer aangenaam. Er werd echt moeite gedaan en ik voelde me alsof ik de enige klant was wat gelukkig niet zo is. ??

Top locatie en geweldig personeel.

Top locatie en geweldig personeel. Altijd een goede ervaring met vriendelijk personeel

Snelle reactie en klantgerichte service...

Snelle reactie en klantgerichte service dik tevreden

alles volgens de afspraak geleverd

alles volgens de afspraak geleverd

Geweldige service

Onverwacht, door priveomstandigheden, konden we het geboekte weekendje niet weg. We wilden alleen niet annuleren, omdat het weekendje een cadeau was. Verzetten naar een andere datum was onze wens en dat bleek mogelijk en was heel snel geregeld. Top!

boeken bij Weeekendjeweg.nl gaat makkelijk

boeken bij Weeekendjeweg.nl gaat makkelijk; de site is duidelijk.

Info

Snel antw op je vraag, helaas moest ik die vragen stellen omdat info op weekend site niet overeen kwam met info hotel , dit gaan ze nu aanpassen op weekend.nl site Dus tip: zet de correcte info op de site

Boeking geannuleerd door de organisatie vanwege de prijs.

Nadat ik een reservering had gemaakt en hierop cadeaukaarten had ingewisseld, werd mijn reservering geannuleerd door Weekendjeweg, omdat het niet voor de prijs kon waarvoor ze het hadden aangeboden. Door akkoord te gaan met een bijbetaling wel kunnen boeken, en na betaling van het oorspronkelijke bedrag de definitieve boeking ontvangen. Een dag later een onbeduidend betaallinkje ontvangen voor de bijbetaling en hiervan niet een nota kunnen ontvangen. Uiteindelijk de totaal prijs in een e-mail gekregen. Hele vreemde gang van zaken.

De reservering /bemiddelings kosten via...

De reservering /bemiddelings kosten via weekendje weg kost gewoon 20 euro ! Boven op de hotelkosten , de kaart moet ook gekocht worden , rechtstreeks boeken is vele malen goedkoper! Voor mij dus geen aanrader

Heerlijk hotel

Heerlijk hotel Fijne kamer. Lekker ontbijt en heerlijk diner.

Goed hotel ( hotel Valkenburg mercu ) en mooie aanbieding

Goed hotel ( hotel Valkenburg mercu )

Mooie locatie

Prachtige locatie, mooie omgeving, vriendelijke mensen. Heerlijk ontbijt. Het had net wat schoner gekund.

Vreemd dat we alles in een keer moeten...

Vreemd dat we alles in een keer moeten betalen, in maart het hotel besproken en meteen pang betalen, verder kan ik nog niets beoordelen we gaan pas in september.

Moeilijk om te boeken

Moeilijk om te boeken. Geen ontbijt en moeilijk parkeren in Middelburg hotel nieuwe doelen.

Behoorlijk veel was er mis met de kamer landzijde

Behoorlijk veel was er mis met de kamer. Ik heb inmiddels een email gestuurd aan hotelsterren.

Prima geregeld en gemakkelijk om te...

Prima geregeld en gemakkelijk om te boeken

Slecht onderhouden huisje op heijderbos

Wij hebben zeer slechte ervaringen omtrent een huisje voor twee personen op dit park. Riool lucht uit vaatwasser. Spek gladde doche. Schuifpui moest met kracht worden geopend. Vaatwasser gemaakt smorgen zat keuken en de rest onder de vliegen. We zouden een lang weekend verblijven. Vrijdag middag er in om 4uur en zondag ochtend om half tien er uit. Veel geld betaald voor zo slecht onderhouden huisje. Ons zien ze nooit meer.

Prima hotel

Prima hotel. Vriendelijk personeel. Perfecte ligging. Schoon en lekker ontbijt