Filtre

Prima site en alles keurig geregeld

Prima site en alles keurig geregeld

Nou ik had de datum per ongeluk een...

Nou ik had de datum per ongeluk een verkeerd ingevuld direct na boeking gebeld maar de boeking moest geannuleerd worden en de datum op een dag eerder gezet maar moest ook weer 19.95 boekingskosten betalen

onbesteedbaar restbedrag op cadeaukaart

Kreeg als cadeau een kaart. Bij boeken bleek dat �19,95 boekingskosten worden gerekend (bij accommodatie zelf niet). De �20 voor de hond moet ik bij accommodatie zelf betalen, waardoor ik een onbesteedbaar restbedrag op de kaart heb. Medewerkers zijn vriendelijk, maar niet behulpzaam, door concept. Jammer en zonde van het geld.

Beetje lastig om kadobon te verzilveren.

Beetje lastig om kadobon te verzilveren.

Slechts 1 datum voor gunstige prijs. ...

Weekendje weg biedt heel misleidend de accommodaties aan. een accommodatie is voor een gunstige prijs meestal op slechts 1 datum beschikbaar. het komt ook voor dat het slechts in 1 of 2 maanden aangeboden wordt. De bijkomende kosten zijn hoog. De accommodaties vooral in Duitsland, zijn gedateerd. Ik ben dus niet zo tevreden over Weekendje Weg.

Ik moet dus via deze site boeken

Ik moet dus via deze site boeken, en ben dus veel meer geld kwijt. Ik kon dus niet via hotel zelf boeken met leuke aanbieding, voor 1 nacht. Nee we gaan nu 2 nachten en moeten flink bybetalen. Voor mij liever geen bon van weekendjeweg meer!

Op zich goede advertentie maar in het...

Op zich goede advertentie maar in het echt is het toch iets anders dan op de foto 's. Alles was gedateerd. Wel schoon! Helaas voel het voor ons tegen

Goed aanbod

Goed aanbod, ruime uitleg.

Miljonairs suite

Bij aankomst super fijn ontvangen! We kregen een goodiebag en daarna gingen we naar de kamer, onze kamer (de miljonairs suite) was geweldig, super groot en gewoon prachtig. Het bubbelbad was heerlijk, het bed sliep goed! Als je vragen had kon je het altijd stellen. Wij hebben enorm genoten en zouden hier zeker terug komen.

Was makkelijk om te boeken

Was makkelijk om te boeken, volop keus

Rust, vriendelijkheid en kwaliteit

Een prachtig landgoed met vriendelijk personeel. Moderne kamer met bad, haard en mooie inrichting. Het ontbijt was boven verwachting. Heerlijk rustige sfeer.

Waardeloze cadeaubon

Het hotel dat wij kozen toonde op de website de term "kinderkorting ". Wij konden vervolgens alleen een kamer kiezen voor 2 volwassenen en 2 kinderen. Voor 2 volwassen en 1 kind, konden we alleen kiezen voor een kamer voor 3 volwassenen. We hadden geen keuze uit het soort 3 persoonskamers. We kregen twee 1 persoonsbedden en een slaapbank. Rechtstreeks was deze kamer 50 euro goedkoper dan bij weekendjeweg. Daarmee was onze cadeaubon ipv 60 euro slechts 10 waard.

Vervangen van beschadigd pasje ging...

Vervangen van beschadigd pasje ging zonder probleem in 1 dag. Compliment. Fam. Kievit

topdeal

Een goede deal hotelovernachting met uitgebreid ontbijt. Diner prima met een dagmenu voor slechts 17,50 euro. Ook voor mijn partner glutenvrij eten goed geregeld. Mooi hotel met wel zeer grote kamers en mooi ingericht. Ook het sauna-arrangement was heerlijk.

Ik vond de advertentie misleidend

Ik vond de advertentie misleidend. Daarbij is t duurder om via jullie n nachtje te boeken dan direct bij t schip. Uw personeel heeft zijn best gedaan om mij echt goed te helpen. Mijn klacht gaat meer over de organisatie.

Makkelijk te boeken,wel jammer de...

Makkelijk te boeken,wel jammer de reserveringskosten deze zijn niet bij alle websites. Maar nu geboekt via weekendje weg ivm een kadobon

Wij wilden een kadokaart �VVV lekker en...

Wij wilden een kadokaart �VVV lekker en weg� gebruiken voor een weekendje weg. Bij de voorwaarden staat dat er voor deze kaart geen max bedrag van 50 euro per besteding geldt. Toch krijgen we maar 50 euro korting. Klantenservice is inmiddels al een week aan het uitzoeken hoe dit kan! Belachelijk!

Pak nooit een all in arrangement

Pak nooit een all in arrangement. Duurste nachtje ooit geworden. Nooit meer weekendje weg voor mij

Fijne minivakantie aangeboden.

Fijne minivakantie aangeboden. Prijzen kloppen en zijn heel redelijk. Hotel ietwat verouderd, maar was verwacht. Zijn druk bezig met renoveren. Hopelijk blijft deze aanbieding!

Even eruit

Even eruit. Bij weekendje weg kun je snel een hotel boeken. Is geen moeite.

Snel kunnen boeken vriendelijke mdw

proficiat...

mijn probleem was groot maar door geduld en luisteren is het opgelost naar volle tevredenheid w/v/ acte.

Top-uitjes in Top-hotels

Altijd leuke hotels en altijd alles goed geregeld

Mooier voorgespiegeld dan het was

Mooier voorgespiegeld dan het was

Digitale cadeaubonnen zijn vorm van...

Digitale cadeaubonnen zijn vorm van oplichting met alle voorwaarden die ze eraan vast plakken. De klantenservice is dan ook erg slecht.

210 Prins Willem-Alexanderlaan

Apeldoorn 7311 SZ