Vele interessante aanbiedingen

Veel keuze op verschillende plaatsen in het land. Tevens is het aantrekkelijk geprijsd.

snel en makkelijk

goed vindbaar, snel juiste informatie

Het was heel simpel en snel

Ik heb gebeld en werd geweldig geholpen door een medewerkster en nog geen 5 minuten later had ik een voorlopige boeking

Ruime keuze

Makkelijk en in alle prijsklassen is wat te boeken.

Duidelijk en snel .

De omschrijving van het Hotel is duidelijk en correct weergegeven. Het boeken en de betaling is eveneens makkelijk en snel verwerkt..

Boeking gaat makkelijk en snel

De beste aanbiedingen te filteren en een weekendje weg te boeken is echt makkelijk en snel. Klantenservice is vriendelijk, hulpzaam en goed bereikbaar.

Kreeg de kortingsbon er niet vanaf.

Het boeken ging gemakkelijk maar kon dd kortingsbon niet verwerken

Ze hebben mooie aanbiedingen

Snel geboekt en gemaild

was snel geregeld!!!

Was makkelijk te boeken

Top ervaring

Veel mogelijkheden en snel te boeken en normale prijs. Ik zeg doen

Waardeloos

Na een hele dag zoeken voor een hotelovernachting op korte termijn iets moois gevonden. Cadeaubonnen ingeleverd en netjes betaald, alles gecommuniceerd naar de mensen. Na een dag al een bericht dat dit niet mogelijk was. Ontzettend balen. Daarna direkt zelf een ander hotel geboekt, de prijs is niet hoger dan die met de cadeaubonnen. Bijzonder teleurstellend.

Gemakkelijk en snel boeken

Het vinden van een bestemming en boeken gaat duidelijk en soepel. Enige punt is het ontbloten van de pincode, gaat niet zo gemakkelijk.

Alles bijna okay

Aan het eind problemen met de creditcard, bevestigde via mijn bankapp en had niet in de gaten dat ik terug moest naar de boekingssite.

Gewoon goed

Gewoon goed

Makkelijk boeken

Leuke aanbiedingen makjelihk boeken

Het boeken van een paar dagen Düsseldorf was simpel en duidelijk. Over een paar weken is het zo ver. :-)

Goede site, makkelijk te boeken.

Gemakkelijk te boeken en krediet in te wisselen.

Hele goede service

De pincodes op de cadeau kaarten waren door het meetrekken met de sticker niet meer leesbaar. Na dit te hebben gemeld kregen we binnen een paar uur nieuwe kaarten toegestuurd.

Makkelijke website

Via de website is makkelijk te boeken. Goede informatie. Mooie fotos van de accommodaties.

Leuke aanbieding.

Bijna alles was duidelijk. Ik kon niet vinden waar ik mijn vvv cadeaukaarten kon inwisselen. Voor de rest prima!

Telefonisch geen persoonlijk contact.

Jammer dat alles online gaat. Een medewerker van de Klantenservice persoonlijk spreken kan niet. Boeking snel en goed geregeld.

210 Prins Willem-Alexanderlaan

Apeldoorn 7311 SZ