Reserveringen gaan makkelijk en snel

Reserveringen gaan makkelijk en snel. Duidelijke informatie

Aanbod is geschikt voor elke budget

Aanbod is geschikt voor elke budget. Communicatie is goed.

Tevreden

Zoeken, filteren en boeken ging eenvoudig, snelle bevestiging en gemakkelijk betalen. Snelle bevestiging per mail. En, belangrijk, geboekt hotel voldeed aan de omschrijving en de verwachtingen.

Dit heeft alleen maar met de prijs te...

Dit heeft alleen maar met de prijs te maken. Ik heb een bon gelocht van 60 euro. Bij jullie betaal ik exact dezelfse prijs als in het hotel zelf, alleen kost het me 20 euro aan reseveringskosten. Wat een onzin, verkoop dan geen bonnen.

We zijn nog nooit in Friesland geweest

We zijn nog nooit in Friesland geweest ,gaan we nu proberen

super goed geholpen bij de reservering...

super goed geholpen bij de reservering en het omboeken ivm niet geplande ziekenhuis afspraken

fijn geholpeboekingn tijdens het omboeken ivm...

fijn geholpen tijdens het omboeken ivm ziekenhuis afspraken die niet gepland waren TOP!!

Makkelijk te boeken

Makkelijk te boeken, snelle correspondentie. Verliep allemaal erg prettig,

Heerlijk daagje weg

Het was een prima korte vakantie en zeker voor herhaling vatbaar

Prima hotel

Prima hotel, ruime kamer en uitstekend ontbijt en diner buffet. Misschien als tip meer schoenborstels bij de deuren zodat de modder voeten van de mooie bossen niet naar binnen op het tapijt worden meegenomen. Gezellige prettig personeel ook!

Behulpzame en zeer nette...

Behulpzame en zeer nette klantenservice! Top!

Prijs-kwaliteit boven verwachting

De prijs-kwaliteit was boven verwachting. Het hotel & ontbijt waren fantastisch, evenals het sauna dagje. Het was ook allemaal snel, makkelijk en goed geregeld.

Prijzen zijn te hoog te opzicht van...

Prijzen zijn te hoog te opzicht van Booking.com of andere sites.

Vervelend

Jullie blijven meerdere keren mails sturen ondanks afmelden! Heel vervelend!

Ik had nog wat vouches van...

Ik had nog wat vouches van weekendjeweg, ik kon deze heel gemakkelijk indienen op de site, niks ingewikkelds. Daar wil nog al eens verschil,inzitten het 1of ander bedrijf.

Goed hotel vriendelijk personeel

Goed hotel vriendelijk personeel. Kamer was wat verouderd maar schoon goede bedden en een nieuwe badkamer. Goed ontbijt!

Wij wilden via de spoordeelwinkel en...

Wij wilden via de spoordeelwinkel en weekendje weg een weekend Maastricht boeken in het Desing hotel, wat in het centrum ligt. Bij het aanklikken van dit hotel was er een datum beschikbaar die ons beviel. Wij hebben meteen geboekt. Het bleek bij de bevestigings e-mail dat er het NH hotel was geboekt.Een hotel wat veel verder uit het centrum ligt. Bij bellen werd ons verteld dat wij al de derde waren die erover belden. Er werd ons door de medewerker van weekendje weg laconiek verteld dat het Design hotel de landingspagina is en dat dit tot juni niet te boeken is. We schrijven 28 januari! Waarom staat het er dan op? Misleiding misschien? Een lokkertje? We konden het annuleren en zouden dan 17,50 terug kunnen krijgen. ( vijf minuten na boeking). Wij hanteren strikte regels omtrent boeken en annuleren vertelde hij. Dat kan ik me voorstellen anders zou je geen cent verdienen. Kortom weekendje weg is een bedrijf van de kleine lettertjes. Wees gewaarschuwd.

Top weekend in Nunspeet gehad

Top weekend in Nunspeet gehad. Alles klopte

weekendje weg geplanned

weekendje weg geplanned en kon het gewenste hotel makkelijk vinden en de voucher met korting makkelijk toevoegen.

lekkah ??

Geen negatieve dingen tot nu toe !

Goede prijs voor een goed hotel

Goede prijs voor een goed hotel

Op een kadobon van 75 euro ook nog eens...

Op een kadobon van 75 euro ook nog eens 17.50 �behandel kosten� rekenen Vindt ik diefstal en is niet vooraf gecommuniceerd Ik vindt dat deze kosten op de verhuurders moeten worden verhaald

Sigaar uit eigen doos.

Jullie zijn duurder dan de rechtstreekse boeking of via andere sites. Bijna � 20,= reserveringskosten als extra te betalen is zwaar overdreven en niet acceptabel.

Top service!

Wij wilde ons weekendje Breda om boeken naar een week later en werden daarbij zeer goed en snel geholpen door de vriendelijke mensen die daar werken dankjewel daarvoor

Mooie service

Mooie service