Tsjernobyl?
De beoordeling van vier sterren is voor weekendjeweg omdat wij vaker gebruik hebben gemaakt van hun diensten en over het algemeen tevreden zijn. Maar het zijn geen vijf sterren omdat wij er nu achter zijn gekomen dat informatie over een locatie niet vermelden en wel de asset�s laten zien, misleidend is. Wij zijn er even weer op gewezen dat je niet zondermeer op weekendjeweg moet vertrouwen en toch altijd de onafhankelijke reviews op Google, trustpilot, de site van het verblijf etc. Moet bekijken. Wij gingen naar wyndham garden in Koblenz. Een mooie prijs voor een locatie waar wij toch al eens naar toe wilden. Maar... Wanneer je transparant bent en klanten besluiten dan naar dit hotel te gaan dan weet je als klant waar je aan begint en valt het niet tegen. Als wij vooraf hadden geweten dat een deel van dit hotel al jaren afgesloten is, de kamers niet heel groot en de vloerbedekking aan vervanging toe is, was dat misschien niet zo een probleem als de prijs goed is. Je gaat tenslotte voor Koblenz. (Alhoewel wij dan toch liever meer zouden betalen voor iets beters) Dit hotel mag zichzelf zeker geen �kurort� meer noemen. Een filmpje waarin iemand laat zien hoe mooi het uitzicht is, maar net even het Tsjernobyl achtige deel buiten beeld laat, net als groothoeklens foto�s waarop alle aan vervanging toe zijnde delen net afgeknipt zijn, dat grenst aan misleiding. Het is absoluut geen kurort. De laminaatvloer in de kamer is niet slecht maar verschrikkelijk slecht en niet aansluitend op een hele oude vieze vloerbedekking in de kamer gelegd. De kamer is kleiner dan een gevangeniscel. De badkamer is niet van deze tijd, kraan en wastafel moeten hoognodig vervangen worden. Het balkon is eng. Het beton scheurt, breekt en rot. Het zal ons niet verwonderen als het hotel in het nieuws komt omdat er iets is ingestort en er doden vallen. Niet alleen het wellness gedeelte moet afgesloten worden maar het hele hotel. En uitzicht op een afgesloten deel, met een zwembad waar bomen uitgroeien? Dat zage er echt uit als Tsjernobyl. Wij hadden het gevoel dat het 50 jaar geleden was gebouwd en ze toen hebben gezegd; � het is goed zo, niets meer aan doen�. En dat hebben ze heel letterlijk genomen. Maar we zien ook dat er 20 jaar geleden wel iets is gebeurd. Echter ziet het er nu uit alsof in de covid periode een stel krakers hebben gezegd, wij gaan hier kamers verhuren zoals het nu is. Alleen al het feit dat men niet vraagt hoe het verblijf was en misschien tot een volgende keer, geeft al aan dat het personeel niet trots is en weet dat klanten niet tevreden zijn. De douche is krachtig, het ontbijt is goed, de mensen aardig en het heeft een redelijk mooi park. Maar wees transparant in de aanbieding, of beter nog, bied dit niet meer aan. Wij betalen liever honderd euro meer voor een echte wellness. Wij gingen hierna, ook via weekendjeweg, naar Arcen in een Roompot. Dat was een kurort. Een heerlijke kamer en een echte wellness. Gelukkig een positieve afsluiting van een misleidende ernstig tegenvallende ervaring. Met heel hartelijke groet Ronald