Snel geregeld

Snel geregeld

Wat een ****

Geboekte vakantie bleek een paar dagen later niet beschikbaar te zijn. Wat een ****

Het verdienmodel van WeekendjeWeg is prima in orde.

Het is ongelooflijk lastig om een trip te vinden die elders niet goedkoper is te boeken. Tot in het absurde aan toe: via hotel 3x voordeliger dan via WW...! Dan krijg je een WW-cadeaubon van �20 en dan betaal je ALTIJD �20 boekingskosten langs deze weg. Dat had de gulle gever natuurlijk nooit bedoeld. Eindelijk een trip gevonden die niet duurder was dan elders (ook niet goedkoper!), bonnen opgemaakt en dan nooit meer.

De website op de smartphone echt een ramp!

De website is op de smartphone echt een ramp. Dingen zijn niet te vinden, dan weer wel.. (ik gebruik een Samsung Galaxy S9 edge) Zoek maar eens op provincie in de zoekbalk, niet te doen. Je wordt zo gek van deze site dat je vanzelf geen zin meer hebt in een weekendje weg! Gelukkig is de klantenservice per telefoon wel heel goed! Die regelen het zo voor je. Vandaar 3 sterren.

Ik had mijn kadokaart te enthousiast open gekrast kreeg keurig 2 dagen later een nieuwe via de mail

Super snel en overzichtelijk.

Super snel en overzichtelijk.

er mag wel meer duidelijkheid komen...

er mag wel meer duidelijkheid komen over je boeking koppelen aan je centerparcs account

cadeaukaarten werken niet

3 cadeaukaarten gekregen, alle drie niet geldig bij boeking ondanks dat er bij saldocheck saldo op staat en binnen het geldige termijn.

Ik zat met een data die ik verplaatst...

Ik zat met een data die ik verplaatst wilde hebben. Kostte 20 euro extra. En 10 ivm hotelkosten. Teleurstellend. Want dat is niet klantvriendelijk. Laatste keer dat ik ook via weekendje weg zal boeken.

Kortingscode mag niet

Erg jammer dat er binnen enkele seconden na het boeken van een hotel een kortingscode wordt toegezonden en deze niet via de klantenservice verwerkt kan worden.

Zou hier zelf nooit een cadeaubon halen.

Hele service is slecht.

Prachtige locatie

Prachtige locatie! Basic kamers zijn klein en gedateerd. Ontbijt was goed. Op de voucher stond incl.diner en dat bleek niet juist te zijn. Jammer dat er ook geen ruimte was om te kunnen dineren.

De organisatie van Weekendjeweg was...

De organisatie van Weekendjeweg was prima!

Als je de service belt van weekendjeweg, zijn ze altijd aardig en behulpzaam.

Het was van der Valk onwaardig!!

Het was van der Valk onwaardig!! Wij zijn een dag eerder naar huis gegaan. De hele accomodatie was leeg er waren geen gasten. De eetruimte was leeg en dus ongezellig en het eten was slecht.De slaapkamer was in orde.Wij hebben te plekke bij de receptie geklaagd er was alle begrip maar dat helpt niet. Wij hopen dat jullie deze aan bieding niet meer publiceren want het was een ramp als je gezelligheid en goed ete zoekt! Het sportcentrum was ook leeg en dat hebben wij niet gemist. Kortom heen en terug 1200 km gereden voor niets. Wij zijn zeer teleurgesteld en vragen ons of of weekeindjeweg dit zomaar laat zitten?

Vraag om ventilator op kamer werd...

Vraag om ventilator op kamer werd direct doorgespeeld naar hotel en info weer terug gekoppeld.

Uitstekende accommodatie

Uitstekende accommodatie

Laatste bon ingeleverd

Laatste bon ingeleverd, al we weer �3 hoog achter� zitten, is het ook echt de laatste keer. Ik heb namelijk het idee dat je niet altijd de beste kamers krijgt.

We hebben snel een goed overnachtings...

We hebben snel een goed overnachtings hotel in Munchen gevonden.

19.95 reserveringskosten!

Bij een boeking moet je 19,95 euro reserveringskosten betalen! Dat wordt niet vooraf gecommuniceerd. De gever is zich daarvan niet bewust. Heel erg jammer. Je kan vaak niet kiezen wat voor soort kamer je boekt. Klantenservice geeft wel snel antwoord via de chat. We hebben de bon al een tijd liggen. Steeds als we iets wilden boeken bleek het via het hotel zelf voordeliger. We zijn zeker geen fan en raden het af om te geven.

Het was redelijk.

Het was redelijk. Vriendelijk personeel Schone kamers. Wel zachte matrassen Karig ontbijt. Bakjes yoghurt over de datum Veel was op, moest je steeds vragen of het bijgevuld kon worden

Duidelijk en verschillende aanbiedingen

Duidelijk en verschillende aanbiedingen

Een keurig en vlot antwoord

Ik heb een hotel geboekt voor een paar dagen en daarbij een vraag gesteld en kreeg er keurig antwoord op.

Bij bevestiging stond andere datum

Bij bevestiging stond andere datum . Voor mij niet duidelijk waar dit mis is gegaan. Meteen gebeld. Moest wel ruim 19. Euro omboeken kosten betalen .Dit vind ik niet klantvriendelijk.

Goed en makkelijk gelukt om een plekje...

Goed en makkelijk gelukt om een plekje te reserveren

210 Prins Willem-Alexanderlaan

Apeldoorn 7311 SZ