Prima site

Makkelijk te boeken en alles is duidelijk

Beter geld dan zo'n kaart - Geeft meer vrijheid!

Dit is de 2e keer dat wij met een kaart een geschikte locatie vinden. Tussendoor even overleggen met andere die ook meegaan, en daarna is de boeking niet meer beschikbaar op de gewenste data. Alle andere data wel! Na contact krijgen we een nieuwe aanbieding met zelfde locatie, zelfde data. Wel even � 150,- duurder dan de 1e aanbieding. Wij trappen er niet meer in nu. Dit was voor ons de laatste kaart.. Gr. Jan

Fijne site

Fijne site, snel geregeld

Ging voor de welness helft was kapot of...

Ging voor de welness helft was kapot of buitenwerking. Geen roomservice kamer wordt niet schoongemaakt etcetera. De zalm kwam halverwege de nacht naar buiten. Kabaal van de afzuiging s-nachts.

reservering

we hebben een hotelkamer gereserveerd en dat is goed verlopen.

Bonnen met houdbaarheidsdata zou verboden moeten zijn.

Dat men hier nog werkt met houdbaarheidsdata is achterhaald en ouderwets. De koper heeft hierin geinvesteerd en dat zou onbeperkt houdbaar moeten zijn. Door trieste familieomstandigheden niet kunnen inwisselen en daardoor 2 van de 3 stuks onbruikbaar geworden vanwege de verstreken verzilvering termijn. Wel lucratief voor dit bedrijf en dat zal de opzet dan ook zijn van dergelijke houdbaarheidsdata.

Top ervaring het site is heel goed

Top ervaring het site is heel goed

Ik had een vakantie geboekt en...

Ik had een vakantie geboekt en vervolgens moest in � 300 per persoon bijbetalen. Toen heb ik de reis omgeboekt naar andere datum en dat werd geaccepteerd. Heel vreemd

Duidelijk wat en hoe

Duidelijk wat en hoe, snelle bevestiging

Top vakantie, goed geregeld.

Wij zijn goed geinformeerd, alles prima in orde. Alles was goed geregeld en duidelijk. Wij hebben een heerlijke vakantie gehad.

Prik hotel goede kwaliteit

Prik hotel goede kwaliteit

Het hotel wat ik geboekt heb voor 12...

Het hotel wat ik geboekt heb voor 12 personen, 6 x 2 persoonskamers is 440 euro goedkoper als rechtstreeks bij het hotel, dan nog een ontbijtbuffet incl. Wat het hotel niet in de prijs had. Ik had het hotel een prijsvoorstel gedaan deze gingen niet accoord gelukkig vond ik deze site.

Makkelijke platform echter staan niet...

Makkelijke platform echter staan niet alle hotels erop( brugge in ieder geval niet alle)

Al vaker weg geweest via Weekendjeweg...

Al vaker weg geweest via Weekendjeweg en altijd tevreden !

Goed hotel met ideale ligging

Goed hotel met ideale ligging: vlak bij station (waardoor treinkaartje ideaal was) en de oude binnenstad van Delft. Hotel was goed, ontbijt ruim voldoende. Kamer oogt wat klein, maar alles was schoon en aanwezig. We hebben een heerlijk lang weekend in Delft gehad.

Geen gedoe om een reservering te dorn

Geen gedoe om een reservering te dorn. Helder en duidelijk.

Leuke aanbieding

Leuke aanbieding. Precies wat wij wilde.

Heerlijk weekend op kasteel Vaeshartelt

Een prettige ontvangst, prima kamer met linksen voor onze hond. Het diner e en ontbijt was prima verzorgd. Er hing een gezellige sfeer. En een paar prachtige wandeiIngen gelopen onder een stralend blauwe lucht.

makkelijk te regelen

makkelijk te regelen fijn hotel netjes vriendelijk schoon

Makkelijk en overzichtelijk te boeken.

Makkelijk en overzichtelijk te boeken.

Een mooi klooster hotel

Een mooi klooster hotel Mooi wandelgebied goede service van receptie tot kok/beding en ontbijt kamer. Nette kamer.enz Wij hebben het leuk gehad.

Goed hotel

Goed hotel, vriendelijke ontvangst,mooie grote kamer en een restaurant aanwezig

Mooie aanbiedingen

Mooie aanbiedingen, mooie locaties. Goede communicatie.

Wij hadden heel snel een boeking.

Wij hadden heel snel een boeking. Hopelijk ook een goed verblijf. Thanks

Overzichtelijk maar ook chaotisch

De website is overzichtelijk maar door de hoeveelheid dingen die genoteerd staan in de titel soms ook weer niet. Het boekingsproces liep soepel! Vind het wel jammer dat deze website qua prijs een stuk hoger ligt dat de prijs via de website van het hotel zelf. We hadden een cadeaubon gekregen dus geen andere keus. Ik vond het wel slecht aangegeven dat je perse via de website van weekendjeweg zelf moest boeken. We moeten nog gaan, maar we hebben er veel zin in!

210 Prins Willem-Alexanderlaan

Apeldoorn 7311 SZ