Overzichtelijk maar ook chaotisch

De website is overzichtelijk maar door de hoeveelheid dingen die genoteerd staan in de titel soms ook weer niet. Het boekingsproces liep soepel! Vind het wel jammer dat deze website qua prijs een stuk hoger ligt dat de prijs via de website van het hotel zelf. We hadden een cadeaubon gekregen dus geen andere keus. Ik vond het wel slecht aangegeven dat je perse via de website van weekendjeweg zelf moest boeken. We moeten nog gaan, maar we hebben er veel zin in!

Snel geregeld

Snel geregeld

Leuke aanbieding en snel geregeld

Leuke aanbieding en snel geregeld. Heel tevreden.

Fijne website

Fijne website, goede service, prijs kwaliteit prima op orde

We hebben boetiekhotel Bonaparte...

We hebben boetiekhotel Bonaparte geboekt. In het weekend dat wij er waren gingen ze over naar Fletcher en wij zijn geen fan van Fletcher. Daarbij was het erg onrustig, alles werd veranderd tijdens dat weekend. Er liepen mensen met boren want er moesten dingen veranderd worden. Heel storend, erg jammer.

Mooi hotel op prima locatie.

Mooi hotel op prima locatie. Geluidsoverlast bij kamers aan wegkant. Kamers parkzicht zullen rustiger zijn. Verder kamers zeer schoon en netjes

Blijk ik een totaal ander hotel te...

Blijk ik een totaal ander hotel te krijgen dan werd afgebeeld en de ligging is ook niet zoals omschreven. Hier baal ik enorm van.

Makkelijk

Makkelijk, duidelijk

Heldere communicatie en klantgericht

Heldere communicatie en klantgericht

Alles ging heel soepeltjes

Alles ging heel soepeltjes

duidelijkheid

Duidelijke informatie en overzichtelijk

Er is mij goed geholpen met chatten...

Er is mij goed geholpen met chatten zodat we het goed konden neem boeken

Lekker weg met Weekendjeweg.nl

Veel opties en makkelijk boeken...

G12chenkkarten nutzlos: R12ervierungsgebuhr � 19,95, meist nur hochpreisige Angebote, keine Umwandlung moglich, .... !

Ich habe einen Weekendjeweg G12chenkgutschein von meinem Arbeitgeber uber � 40,- zu Weihnachten erhalten. Selbst wenn man bei den begrenzten und meist hochpreisigen ubernachtungsangeboten via Weekendjeweg etwas finden sollte werden R12ervierungsgebuhren von � 19,95 erhoben, die den Wert d12 Gutschein12 gleich halbieren. Eine Umwandlung d12 Gutschein12 bei wissel.nl in flexiblere Alternativen wurde nicht akzeptiert. Weitere Hilfe oder Losungsmoglichkeiten wurden von Weekendjeweg.nl abgelehnt. Ich werde den Gutschein wohl verfallen lassen mussen, da die verbleibenden � 20,05 kaum einen Vorteil bieten auf ein begrenzt12 und unflexibl12 ubernachtungsangebot via Weekendjeweg einzugehen.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Ze blijven je informeren voor je...goeie info

Ze blijven je informeren voor je vertrek.

Niet werkende kortingsvoucher.

Ik had een kortingsvoucher gekocht met ING-punten. De code werd niet herkend en er was geen manier om ondersteuning te krijgen. Ik heb het gevoel dat ik onder valse voorwendselen naar jullie site ben gelokt.

Prachtig hotel

Prachtig hotel Heerlijk uitgebreid ontbijt

De reservering heeft *****

De reservering heeft *****, het weekendje moeten we nog gebruik van maken??

Ze hielp me in het weekend

Ze hielp me in het weekend Was allemaal snel en goed geregeld Erg fijn

Een huisje geboekt

Een huisje geboekt. Dag later kwam het bericht of ik maar even 70 euro extra wilde overboeken omdat er bij de verhuurder een prijsverhoging was doorgevoerd. Weet dat deze verhoging inderdaad doorberekend mag worden maar is toch wel een tegenvaller. Voor de rest goed afgehandeld

De informatie op de site klopte niet

De informatie op de site klopte niet. De in-checktijd was pas om 15.00 ipv 7.30. Ook hadden wij er een wellness bij gekozen en die was niet aanwezig. Na 2x bellen en onze standvastigheid kregen we dan een wellness vergoed. Ook mag er nog wat verbeterd worden qua klantvriendelijkheid. Ik heb zelf een grote, boze mond ontvangen. Jammer

Ze helpen mij als ik vragen heb

Ze helpen mij als ik vragen heb. En geven advies. Of zoeken het voor mij op.

Prijs steeg met ruim 50% in 36 uur!

Tot twee keer toe kon ik niet bij het gewenste hotel boeken. Op moment van indienen werd het ineens een aanvraag voor een boeking. Alleen met bijbetaling zou het wel kunnen. Bij de tweede poging hetzelfde, de prijs steeg binnen 36 uur van � 225 naar � 345! Nu een ander hotel gekozen omdat ik bonnen had van Weekendje weg, maar de volgende keer weer gewoon Booking.com!

Erg onhandig ...

Heel vervelend dat je maar een gedeelte van de bon kunt gebruiken als je bv. Een hotel boekt. Ik heb dan ook iedereen in mijn omgeving afgeraden dit soort bonnen nog te kopen als je iemand een weekendje weg wil geven.

Gewoon lekker weg

Op een simpele manier een lang weekend boeken. Lekker een lang weekend in Dusseldorf geweest. Helemaal top. Volgende uitje naar Brugge is alweer geboekt.

210 Prins Willem-Alexanderlaan

Apeldoorn 7311 SZ