Waar je wilt vol kan niet 1 persoon...

Waar je wilt vol kan niet 1 persoon elke keer weer nu eindelijk iets kunnen boeken. Wilde uitstel van datum omdat nu moeilijke periode zit nee kan niet . Ik nooit meer een kaart.

Snel en duidelijk

Snel en duidelijk

Leuke aanbiedingen en goede communicatie

Mooie aanbieding gehad naar Newcastle. Wordt goed op de hoogte gehouden. Heel goed geholpen door de klantenservice bij het boeken van een parkeerplaats.

Misleiding gratis tickets

Actie van Holiday on Ice voor gratis tickets bij weekendjeweg. Boek ik 2 hotelkamers voor 4 personen krijg ik echter maar 2 tickets voor holiday on ice. Misleiding dus. Contact opgenomen met de klantenservice en die zeggen 2 kaarten per boeking. Als ik 2x afzonderlijk geboekt had, dan had ik wel 4 kaarten gekregen. Weekendjeweg was een stuk duurder dan een andere site, maar puur voor de Holiday on ice kaarten toch daar geboekt. Wat een onzin en misleiding dus. Eens maar nooit meer bij weekendjeweg!

Viel erg tegen

Viel erg tegen , het hotel lag erg afgelegen en om iets te bezichtigen moet je een eind rijden , stond niet duidelijk in de beschrijving . Toen we 2 dec aankwamen in het hotel was er geen reservering ?????alle mails laten zien , niet te vinden helaas dus een nieuwe boeking werd er gedaan , de volgende dag werd er bevestigd dat alles goed was ( hoop je dan )maar de dag van afrekenen moesten we weer de boeking opnieuw betalen , omdat ze opnieuw geboekt hadden ?? moesten ze papieren zien en of ik betaald had bij de vorige reserveren . Moeilijk moeilijk pff , moesten toen de afschrift zien dat er allang betaald was , de bevestiging van de reservering , snapte ze kennelijk ook niet , toen moesten ze papieren hebben , maar alles stond duidelijk op mijn telefoon. Uiteindelijk is het goed gekomen , maar dit is zeker geen aanrader . Wat we ook heel vervelend vonden is dat je na 10u in de ochtend niets meer kon gebruiken ( eten of drinken ) alles was dicht ?????

fijne filters

fijne filters, waarop we iets heel leuks hebben gevonden

annuleren verruimen tot vlak voor begin van de boeking

beter: mogelijkheid bieden om te kunnen annuleren tot (bv) dag voor inchecken, zoals andere booking sites wel doen.

Goed en vlotjes alles kunnen...

Goed en vlotjes alles kunnen regelen/boeken.

Zeer goed hotel!!

Zeer goed hotel, zeer goede ligging,mooie grote kamers, goed restaurant, Sauna en Thermenbaden zijn een groot pluspunt

Prima geregeld

Prima geregeld

Alles fijn geregeld

Alles fijn geregeld

Geweldig aanbieding en altijd voor de...

Geweldig aanbieding en altijd voor de laagste prijs. Tot nu toe heel leuk weekendje gehad voor een net prijs

Van valk gladbeck was een tophotel...

Van valk gladbeck was een tophotel zeker voor deze prijs

Gemakkelijk te boeken

Gemakkelijk te boeken, goeie feedback. Goed op de hoogte gehouden

Zulke leuke aanbiedingen en prachtige...

Zulke leuke aanbiedingen en prachtige locaties bieden ze aan! Wij gaan heel vaak ff weg dankzij jullie ??

Was een goed hotel,netjes schoon,en...

Was een goed hotel,netjes schoon,en goed ontbijt

Toeristen belasting nog betalen

Ik dacht gelezen te hebben dat wat wij gereserveerd hadden een prijs incl alles was . Dus ook de toeristen belasting . Maar die moeten we straks nog betalen blijkt nu .

Was relaxed zo in je badjas van je...

Was relaxed zo in je badjas van je hotelkamer naar het welnesscentrum. Sfeervolle ruime kamer. En de volgende dag weer een paar uur in het welnesscentrum. 2-3 uur achter elkaar is voor ons voldoende, daarom fijn om dat 2 dagen achter elkaar te kunnen doen.

Het was een toplocatie

Het was een toplocatie! Alles verliep vloeiend.

Mooie (vele) aanbiedingen en goede...

Mooie (vele) aanbiedingen en goede prijzen.

Duur hotel geboekt met een arrangement...

Duur hotel geboekt met een arrangement + ontbijt. Na betaling ontvang ik een mailtje dat er iets niet goed is gegaan en ik nog 100euro mag bijbetalen voor een ontbijt voor 2personen (1 dag). Dit is best flink en ik vond de mail erg onvriendelijk opgesteld. Ik had verwacht dat er meer coulance zou zijn, gezien de fout bij Weekendjeweg.nl lag en niet bij mij.

Duidelijk,mooie aanbieding !

Duidelijk,mooie aanbieding !

altijd genieten

de plakjes die je te zien krijgt allemaal even heerlijk ze noteren echt wat er is en hoe en wat duidelijker kan niet

Weekendje weg is heerlijk goedkoop voor...

Weekendje weg is heerlijk goedkoop voor als je een dagje weg rustig wil afsluiten en niet eerst nog ver moet gaan rijden terug na huis

Ik ben ontzettend teleurgesteld de...

Ik ben ontzettend teleurgesteld in de manier waarop ik als klant behandeld ben. Ik had een boeking gedaan via Weekendjeweg.nl, inclusief een bevestiging, voor een scherpe Black Friday-prijs. Alles leek netjes afgerond, tot ik kort daarna een bericht kreeg dat mijn boeking toch werd geannuleerd omdat de prijs blijkbaar niet zou kloppen op de website. Hoewel het bedrijf zich beroept op hun voorwaarden om een boeking te mogen herroepen, voelt dit voor mij als klant totaal onprofessioneel en onbetrouwbaar. Een bevestiging is een bevestiging � zeker wanneer je er als klant vanuit gaat dat een aanbieding tijdens Black Friday gewoon geldig is. In plaats van een oplossing of een passende compensatie werd er direct geannuleerd, zonder enige moeite om mee te denken. Ik voel me niet serieus genomen en dit heeft mijn vertrouwen in Weekendjeweg.nl volledig weggenomen. Voor mij geen boeking meer via deze website.

210 Prins Willem-Alexanderlaan

Apeldoorn 7311 SZ