fantastisch

hele goeie deal echt een aanrader en heel veel andere fantastische deals

Op de site staat dat het hotel...

Op de site staat dat het hotel voldoende parkeerplaatsen heeft. Er staat niet bij dat dit 26,50 kost. Bij ontbijt stond een file om op plaatsen te wachten. Voor de lift moet je de kamer sleutel gebruiken om te starten. Dit werd niet vooraf verteld. Voor de rest is het een mooi hotel

Te weinig of dure opties als je een...

Te weinig of dure opties als je een kadobon hebt gekregen

Snel reageren super geregeld

Snel reageren super geregeld

Geen klasse

Hotel miste elke klasse. Personeel sprak alleen engels . nb in eigen land, Internet was hele weekend niet aanwezig, kamers waren schoon maar kil, uitgebreid ontbijt was onderverdeeld in groepen en je moest in een lange rij staan, enkel goedkoop vleesbeleg. Uiterst terleurstellend.

ze hebben alleen aanbiedingen waar je...

ze hebben alleen aanbiedingen waar je met minimaal 2 personen moet zijn.

Alles was goed geregeld!

Alles was goed geregeld! Duidelijk, mooie prijs!

Nou alles snel geregeld en sowieso een...

Nou alles snel geregeld en sowieso een hele mooie aanbieding van jullie ik zal er in de toekomst zeer zeker vaker gebruik van maken

Vriendelijk geholpen aan de telefoon

Vriendelijk geholpen aan de telefoon. wist 1 vraag niet te beasntwoorden, maar kreeg wel goed advies hoe ik aan het antwoord zou kunnen komen.

Prima alleen koffiemachine kapot

Prima alleen koffiemachine kapot, lauwe koffiw

Gegevens en omschrijving kloppen vaak niet!

De gegevens en de omschrijving van de accomodatie(s) kloppen vaak niet. Zij maken het verhaal rooskleuriger dan het vaak is!

Heel goed geholpen.

Heel goed geholpen.

Duidenlijk en makkelijk te boeken

Duidenlijk en makkelijk te boeken

Te duur

Te duur. Hotel stond aan drukke weg. Sombere uitstraling. Niet zo inclusief als het lijkt

Beperkte opties, 20 euro administratiekosten en geen kadokaarten optellen.

Ik vind het zeer vervelend dat je geen kadobonnen mag optellen en gebruiken voor een reservering. De tweede bon gaan we denk ik dan ook niet meer gebruiken. Ik ga geen tweede reservering doen met een bon van 35 euro. Waar ik 20 euro aan reserveringskosten moet betalen. Houd ik 15 euro over. Met het beperkte aanbod kost me dat zeker weer 200 euro. Heb aangegeven bij mijn kinderen dat ik liever geld heb dan op deze manier verplicht ben om geld uit te geven.

Ik probeerde een boeking te maken bij...

Ik probeerde een boeking te maken bij Landal maar daar kon ik m�n cadeaubon niet kwijt. Gebeld met bungalow.nl maar die was niet te bereiken. Nooit meer

Goed voorbereid. We kregen wat we hoopten.

Het hotelverblijf was voorbereid, zoals we hoopten. Prima locatie met mooie omgeving voor fietstochten langs de Maas en in Duitsland. Thermenbaden zijn heerlijk op 35 graden en hier kun je echt chillen!

Vriendelijk en gastvrij

Vriendelijk en gastvrij

Reclame als rust en eff dag weg met...

Reclame als rust en eff dag weg met wellness en spa is het niet is gewoon zwembad waar iedereen boven de 8 in kan sauna zijn 2 sauna�s klein passen 6 mensen in en kinderen mogen binnen, geen rust niks ongelooflijk duur restaurant niet normaal opdate en onderhoud kan ook wel niet voor mij voor nachtje weg kan ik voor 250� in Hilton zitten met gratis gebruik van de spa sauna en zwembad

Makkelijk geregeld via weekendjeweg

Makkelijk geregeld via weekendjeweg, mooie locatie in Winterberg!

Ik dacht te hebben geboekt voor 2...

Ik dacht te hebben geboekt voor 2 nachten. Dit bleek slechts 1 overnachting te zijn. Het bedrag zou ook goed daarmee overeen stemmen. Gebeld, maar helaas nog geen reactie om restitutie om alsnog elders 2 nachten te boeken.

Snel geregeld

Snel geregeld, zonder gedoe.

Super invulling gekregen cadeaubon

Wij hadden een bon voor onze verjaardagen gekregen en vonden de keuze prima. Het bleek dus een heel fijn cadeau te zijn.

Good zeker dankjewel

Good zeker dankjewel

Korting/cadeaubon

Gegeven kortingsbon makkelijk te verzilveren. De prijzen zijn in vergelijking met aanbieders wel duurder!

210 Prins Willem-Alexanderlaan

Apeldoorn 7311 SZ