Kadotje

Wij hadden een weekendje weg kado gekregen van de kerstman Daarom hebben wij een weekendje weg geboekt

Betaling met e-mail begeleiding was...

Betaling met e-mail begeleiding was niet duidelijk. Ging gepaard met fout melding dus moeten bellen voor duidelijkheid.

behulpzaam...

kreeg goede informatie en afhandeling van het boeken was oke.

alles is soepel en vlot geregeld

alles is soepel en vlot geregeld

Mooi hotel met sfeervol restaurant in...

Mooi hotel met sfeervol restaurant in omgeving met veel fietsmogelijkheden in prachtige landschap. Goede prijs kwaliteit verhouding.

De service is verder goed

De service is verder goed; online afhandeling. De prijzen van de hotels zijn aan de hoge kant.

Mijn weekendje weg was precies zoals...

Mijn weekendje weg was precies zoals beloofd! Toen we genoodzaakt de trip moesten verzetten ging dat moeiteloos. Daar ben ik nog het meest tevreden over, de service!!

Alles prima en snel geregeld

Alles prima en snel geregeld

**********

Boeken goedkope kamers voor een hoofdprijs, gelukkig was het hotel wel eerlijk hierover. Betaald voor een dure kamer, maar een kamer gekregen van de helft vd prijs. Trein vertraagd, kan gebeuren. Je belt om te wijzigen, geven aan ja heel leuk maar wij kunnen niks doen. Manier van communiceren is niet fijn. Als je niets kan doen dan zij het zo, maar de manier waarop echt niet tof. Gelukkig een stuk beter geholpen via nsinternational. Ga hier niet weer boeken, **********.

Prima deal

Prima deal. Overzichtelijk. We zijn tevreden met de prijs. Nog beter: inclusief 2! X diner(buffet) en 2x ontbijtbuffet. En ook de optie: inclusief 1 overnachting in Newcastle (natuurlijk is de prijs dan hoger)

Prima, maar niet uitzonderlijk

Kreeg pas na de boeking te horen dat...

Kreeg pas na de boeking te horen dat ons dochtertje (10 jaar) niet bij ons op de kamer mag. Kon het cancelen maar ben boekingskosten kwijt en je krijgt alleen een tegoedbon terug. Waardeloos, steek die tegoedbon maar in jullie ..... nooit meer weekendjeweg voor ons!

Ik heb zowel gebeld als gemaild om te...

Ik heb zowel gebeld als gemaild om te annuleren; volgens hun; niet gebeurd. Consequentie: geen geld terug!! Bizar!!!!! Wat een service.

Ik vond het een dure deal

Ik vond het een dure deal. Was goedkoper geweest als ik zelf direct bij het hotel had geboekt. Niet gedaan vanwege de cadeaubon die ik nog had.

Vergeleken met de kosten bij het hotel...

Vergeleken met de kosten bij het hotel of booking.com wordt je gewoon opgelicht. Het is dat je een bon hebt. Maar nu moesten we +/-80 euro bij betalen. Terwijl als je bij hotel had geboekt hadden we niks bij hoeven te betalen met een bon van 140 euro. Je wordt gewoon opgelicht. 220 euro voor een hotel terwijl die normaal 140 kost. Geen goed cadeau om te krijgen of weg te geven.

Ik had schijnbaar 2x het zelfde geboekt...

Ik had schijnbaar 2x het zelfde geboekt en kreeg meteen bericht en de dubbele boeking werd er meteen uit gehaald

Ik dacht een leuke aanbieding maar het...

Ik dacht een leuke aanbieding maar het valt dan toch ineens veel duurder uitduurder uit Jullie geven een een prijs op waarvan je denkt oh leuke aanbieding maar met het boekings proces komt het toch ineens duurder uit

Er was echt heel weinig te doen in de buurt!

Er was echt heel weinig te doen in de buurt! alleen de grotten van Han. Verder was het ontbijt in het hotel echt vreselijk! Heel erg druk!!! Terwijl je nog wel een tijd slot bespreekt. Er waren geen borden, geen koffie of thee kopjes. En de medewerkers spreken amper Engels. Ik vind het geen 4* hotel!

LET OP

LET OP! Bij de voorwaarden staat dat je een waardevol terug krijgt na annulering en een annulering kost �19,95.

Er ging iets mis bij de bevestingsmail...

Er ging iets mis bij de bevestingsmail van het park waar we geboekt hadden. Na telefonisch contact alles netjes opgelost.

Wat ging er mis

Wat ging er mis Op de dag van vertrek naar den haag ( 2 nachten ) ben ik smorgens met spoed geopereerd aan een blindedarmontsteking en heb daar drie dagen moeten blijven. Contact opgenomen met organisatie om de datum om te boeken maar helaas er is niets mogelijk, zelfs intel hotel den haag / scheveningen geeft geen gehoor. Kortom meedenken en naar een oplossing zoeken ..........zeer jammer weekendje weg punt nl Is geboekt onder mevr Zaaijer Boekingsnumner BU1345663

houd rekening met de relatief hoge administratiekosten

De prijzen zijn best aan de hoge kant maar als je een special deal hebt, vallen de prijzen wel mee. Alleen jammer dar er nog eens 20 euro administratiekosten bijkomen

Duidelijke website, hoge reserveringskosten.

Je kan op de website duidelijk de hotelkamer prijzen per datum zien. Dus als je flexibel bent qua data, kan dit veel geld schelen. Ik vind dat de reserveringkosten van � 19,95 heel erg hoog zijn! Hierdoor is het soms goedkoper om direct bij het hotel te reserveren. Ik had een kado kaart, dus daarom via weekendjeweg gereserveerd. Dat ging snel en zonder problemen.

Net hotel

Kamer netjes, sanitair schoon. Uitstekend ontbijt. Parkeren dichtbij is problematisch.

Schijn bedriegt !

Het is te mooi om waar te zijn. Dat is tenminste wat ik ervaren heb meteen de eerste keer. De aanbieding klopte meteen niet. Ik moest een �meerprijs� betalen. Daar kwam ik achter toen ik er zelf achteraan ging, want het werd me niet meteen duidelijk gemaakt. Ik kreeg een e-mail waar hele andere info in stond. Eenmaal bij het hotel aangekomen was ik teleurgesteld. Het zag er alles behalve netjes uit. De kamer was het stoffig, bedorven koffiemelk, oude thee, kapotte en half uitstekende stopcontacten (levensgevaarlijk) en de badkamer zat vol met schimmel. Een klacht heeft niks uitgehaald. Ze nemen het niet serieus.

210 Prins Willem-Alexanderlaan

Apeldoorn 7311 SZ