Weekendjeweg.nl verkoopt 1 ster hotel als een 4 sterren hotel

Weekendjeweg.nl geeft aan dat geboekt hotel een 4 sterren hotel is, dit blijkt achteraf niet zo te zijn. Hotel was nog niet een ster waardig, misschien in het verre verleden wel geweest. Omdat Weekendjeweg.nl niet volgens waarde heeft geleverd, heb ik mijn geld terug gevraagd en niet in een vorm van een kadobon maar terug op mijn rekening. Daar ben ik nu al dagen op aan het wachten. Bij boeken moest wel gelijk betaald worden, nu laten ze op zich wachten.

De prijs kwaliteit van het gekozen...

De prijs kwaliteit van het gekozen hotel is niet wat ik gewend ben.

Duidelijke informatie

Duidelijke informatie: boeken ging snel, incl de bevestiging van mijn boeking.

Veel duurder dan rechtstreeks een hotel...

Veel duurder dan rechtstreeks een hotel boeken. Geen aanrader, als je een cadeau overweeg kies dan niet deze bon.

We gaan vaker via weekendje weg en is...

We gaan vaker via weekendje weg en is altijd prima geregeld

last minute een suprise hotel voor 2...

last minute een suprise hotel voor 2 nachten geboekt aan de kust, was super geregeld! voor herhaling vatbaar!

Locatie was prima

Omgeving is prachtig en mooie fietsdagen gehad, het Hotel ligt ook op een mooie locatie van het Gelders Landschap. Wij moesten overnachten in een Koetshuis 100m achter het Hotel, deze was vrij gedateerd, er hing ook een vreemde lucht in het gebouw en op de kamer. Kamer was wel schoon, ik het dekbed zat wel een groot bloedvlek( dit ook bij de receptie vermeld en zij bood excuus aan) Ontbijt was prima en het avondeten was ook prima, bediening was aardig en beleeft, de ober was wat zenuwachtig, want ik was nog niet uitgegeten en het bord werd al weggehaald en vroeg of we wilden afrekenen. Wij hebben daar maar om gelachen. Groet, Jan en Hennie

Ik vind het echt belachelijk dat je...

Ik vind het echt belachelijk dat je 20,00 van je kadobon moet inleveren. Verder lang wachten voor telefonisch contact en dan nog niet het antwoord ontvangen wat je graag zo willen. Mail maar je vraag

Niet zo fan van weekendjeweg

Ik vind de website niet echt gebruiksvriendelijk, moeilijk zoeken naar leuke hotels. Daarnaast krijg je een prijs te zien bijv. een specialdeal. Lijkt dan heel aantrekkelijk, maar uiteindelijk bij t punt van boeken veel duurder. Zou niet zo snel weer een weekendjeweg bon vragen of cadeau geven. Vindt booking veel gebruiksvriendelijker. Hotel was verder prima maar heb het gevoel veel te veel betaald te hebben voor dit hotel.

Geweldige vakantie

Alles wat in het aangeboden pakket zat, was aanwezig. We werden verwacht door het hotel, geen vreemde verrassingen. En de vakantie was heerlijk, dus mede dankzij jullie!

Dit is echt de laatste keer

Dit is echt de laatste keer, dat wij bonnen bestellen via onze werkgever Holland Casino, voor een weekendje weg. Stervens duur en je moet veel bijbetalen voor slechte hotels met idem dito reviews!

Weekendje weg zeker niet voordelig

Een teleurstelling bij aankomst van het prima hotel. Weekendje weg had op de betaling / bon aangegeven dat er uitsluitend een borg en toeristenbelasting moest worden voldaan. Echter houden zij naast de reserveringskosten ook nog ruim �50 in. Hun verklaring is. � Wij zijn een bedrijf met een winstoogmerk. Dit betekent dat wij op de kamerprijs die het hotel geeft een x aantal procent marge/winst rekenen�. Maar dat benoemen ze niet tijdens het afrekenen. In de eerste mail doen ze alsof het een verrassing is dat wij nog een bedrag moesten betalen en na drie mails heen en weer is dit het antwoord. Advies niet doen. Gewoon via de hotels boeken. Er blijft hier veel aan de strijkstok hangen.

Prima hotel

Prima hotel; nette kamers, goed ontbijt, vriendelijk personeel & goede locatie voor zee en stad bezoek. Verder schone kamers en sanitair. Nadeel: er is geen fietsenstalling, dat is mijns inziens zeer noodzakelijk.

Reservering was snel gedaan en...

Reservering was snel gedaan en bevestigd. Heb alleen geen antwoord gekregen op de vraag die ik bij de opmerkingen had geplaatst?

Goede klanren

Snel geregeld, goed geholpen door de klantenservice.

Snelle klantenservice en makkelijk geboekt

Alles was snel geregeld en makkelijk. Enige minpuntje vind ik dat je 20 euro moet betalen voor een wijziging. We hadden per ongeluk een dag te vroeg geboekt en hadden dit binnen 24 uur gemeld, maar moesten alsnog de 20 euro betalen. Beetje overdreven.

meer correct info geven over hotel

meer correct info geven over hotel. Maar wie is fout .Weekendjeweg zegt dat wij hoeven 1.90 toeristen belasting betalen pp maar dit was 3.00pp plus 6.00 pn parkeer kosten plus 3.50 pn pp energie toeslag dus 60.80 extra. wij hadden gekijken of er een lift was gezien dat mijn vrouw slecht trappen kan lopen ja er was een lift naar de kamer maar niet naar ontbijtzaal op 2de verdieping.Personeel spraak matig Engels bar was de heletijd gesloten kamers tijden bezoek niet schoongemaakt en een wc rol voor 2 pers voor 5 dagen. Kamerprijs wisseld per dag zet extrakosten in prijs of vemelden. Maar wie is fout weekendje of hotel.

Snel en gemakkelijk zoeken en vinden

Het zoeken naar een Weekendje weg naar Luxemburg verliep snel en gemakkelijk op de website. Het proces van inloggen via een link in de mail is iets minder handig in de praktijk (maar het zal veiliger zijn).

Duidelijke informatie

Duidelijke informatie, makkelijk te boeken

Makkelijk via internet te boeken!

Makkelijk via internet te boeken!

Treinkaartjes

Ik wist niet waar ik de treinkaartjes kon terugvinden. Even gebeld en het werd direct duidelijk en keurig uitgelegd!

Flexible reis data veranderen

We hebben helaas ons oficieel data moeten veranderen wegen een medisch probleem en dat was helemaal geen probleem. Er zaten wat kleine administratie kosten aan vast , iets van 20 euro . Is niet een groot bedrag maar als Directeur van 3 grote All Inclusive hotels in Mexico vraag ik me dan af wat voor kosten dat dan zijn. Een data veranderen kost niets, wij doen dat graag voor de gasten als er plaats genoeg is. Als het hotel vol is dan moeilijk natuurlijk maar als er nog plaats is en de gast wel graag de boeking wil gebruiken maar wegen een medisch probleem even moet uitstellen, denk ik dat die 20 euro niet nodig zijn. Mijn idee. Maar goed verder waren ze allervriendelijkst aan de telefoon dus dat was fijn. Met vriendelijke groet , C. Terenstra

Fijn hotel

Fijn hotel Heerlijk bed Vriendelijke mensen

Was makkelijk geregeld top

Was makkelijk geregeld top

Hotel de Roode schuur is perfect netjes...

Hotel de Roode schuur is perfect netjes vriendelijk en schoon.

210 Prins Willem-Alexanderlaan

Apeldoorn 7311 SZ