Alles netjes goed en snel geregeld

Alles netjes snel en goed verzorgt

Snel afgehandeld

Snel afgehandeld

Makkelijk

Makkelijk reserveren op makkelijke site

Mooie aanbieding en alles goed geregeld

Mooie aanbieding en alles goed geregeld

Leuke aanbieding

Leuke aanbieding

Boeken was duidelijk en makkelijk

Boeken was duidelijk en makkelijk, er leek een miscommunicatie met het hotel, toen ik daarover melden via de mail werd gezegt contact op te nemen met het hotel. Aangegeven dat dat niet mijn taak is maar hun taak, daarna is het prima opgelost.

Prima ervaring

Prima ervaring. Goed geregeld! Fijn hotel heerlijke welness

Stedentrip geannuleerd door prijsstijging

We dachten een mooie deal voor en stedentrip te hebben gevonden maar kregen nog geen 24 uur na het boeken een mail dat de reis werd geannuleerd tenzij we �200 p.p bij zouden betalen vanwege plotselinge prijsstijging van de vliegtickets.

Alles zeer overzichtelijk en geen...weet niet of het altijd eerlijk is

Alles zeer overzichtelijk en geen dingen achteraf

Ales was prima verzorgt.

Alles was prima verzorgt. Mooie lokatie en een fantastische omgeving.

duidelijke site en snel afgerond

duidelijke site en snel afgerond

Bijna allemaal dure hotels

Bijna allemaal dure hotels, geen goede klantenservice. Wel snelle reactie, maar geen medewerking.

Gwn doen !

Was een heerlijk hotel ! Alles netjes verzorgd !

�26,50 duurder

Ik moet bij weekendjeweg.nl �26,50 meer betalen bij een hotelovernachting, dan bij hotelgiftcard

� 26,50...duurder

Ik moet bij weekendjewegbon � 26,50 meer betalen om een hotelnachtje te boeken. Vergeleken met hotelgiftcard.

Prima hotel met een uitgebreid ontbijtbuffet

Hotel ziet er nieuw en netjes uit. Prima met een heel uitgebreid ontbijtbuffet

Cadeaubon

Cadeaubon netjes toegevoegd aan boeking. Goed werk.

Omdat jullie vriendelijk en zeer klant...

Omdat jullie vriendelijk en zeer klant vriendelijk gericht zijn

Van der Valk Arnhem een teleurstelling

Via Weekendjeweg voor het Van der Valk hotel Arnhem gekozen. Bij binnenkomst een zeer mooie lobby maar toen we onze toegewezen kamer binnen stapte schrokken we. Een zeer nare geur en zeer gedateerde kamer. Ook geen airco en met de deur open slapen is geen optie want je "balkon" is eigelijk een gallerij verbonden met de naastgelegen kamers. Nieuwe kamer gevraagd en dat was geen probleem. Weer het zelfde verhaal,een vieze muffe geur,warm en geen airco. Iets wat ik niet gewend ben van een Van der Valk. Kamers zijn zeer gedateerd uit de jaren 70/80. Besloten om terug naar huis te rijden en in ons eigen bed te kruipen. Zonde van het geld maar ook me eigen schuld,had ik maar eerst de revieuws over dit hotel moeten lezen voor ik deze boekte!

Alles was prima geregeld

Alles was prima geregeld

wat zeker geregeld moet worden...

wat zeker geregeld moet worden annuleren gemakkelijk maken

Kleine teleurstelling...

Zeer vriendelijk personeel en ik waardeer dat ze moeite doen om personeel met afstand tot de arbeidsmarkt in te zetten. Het ontbijt is goed gevuld en je krijgt ruim de tijd. Het aanbod voor het included diner werd verzorgt door een aparte kaart met weinig keuze. Jammer dat het uitzicht op een voetbalveld is met ramen tot aan de grond zonder glasgordijn, wat een ongemakkelijk gevoel geeft in je privacy Jammer dat het afgelegen ligt t.o.v natuurgebied en/of centrum Inpandug is het fitness centrum en er is geen tuin, overigens wel een balkon met uitzicht op de parkeerplaats. De bedden hebben sterk verouderde topping die schuift in de nacht en waarvan de toplaag verpulverd/ geruwd is door slijtage. Al met al een gezellig weekend weg maar waar verbetering mogelijk is Jammer dat het diner wat included was een aparte kaart is met beperkte keuze

Prijs voor rechtstreeks bij hotel...

Prijs voor rechtstreeks bij hotel boeken is beduidend lager dan via de site. Wij hadden een tegoed bon van �80 gekregen. Na aftrek van deze bon was het nog altijd duurder dan rechtstreeks boeken. Pure verspilling dus.

Gezellig hotel

Lekker ontbijt, ruime kamer en fijne sauna met stoomcabine. Konden auto opladen. Aardige bediening.

210 Prins Willem-Alexanderlaan

Apeldoorn 7311 SZ