Slechte ervaring

Geen goede after sale service

De kwaliteit van de kaart moet beter.

De kwaliteit van de kaart is onvoldoende. Hebben we eindelijk een weekendje weg gepland, ga ik boeken, is de code onleesbaar. Waardeloos. Weg leuke spontane gevoel. Moet dat weer eerst geregeld worden. Krijg een totaal ongeinteresseerde medewerker aan de lijn die zegt dat ik binnen drie werkdagen een nieuwe code krijg opgestuurd. Terwijl ik het binnen twee dagen nodig heb. Uiteindelijk goed gekomen, maar een onleesbare code is totaal niet nodig.

Werd snel afgehandeld

Werd snel afgehandeld, maar vond de vrouwen aan de telefoon niet persee heel begripvol...

Hotel wat niet kon vanwege...

Hotel wat niet kon vanwege wateroverlast boek je een nieuwe hotel blijkt die vol te zitten dus niet altijd op to date

het hotel had op de slaapkamer geen...

het hotel had op de slaapkamer geen airco en het was buiten heter dan 30 graden. 's hebben we haast niet geslapen en daarom zijn we na het ontbeid vertrokken hoewel we er nog een nacht hadden kunnen blijven met vriendelijke groet Harrie van der Heijden uit Terneuzen

Het gemak van reserveren.

Het gemak van reserveren.

Het is allemaal erg gedateerd gehorig

Het is allemaal erg gedateerd gehorig

Veel te duur

Veel te duur, bijna 100 euro duurder als de prijs bij concurrent. Je bent overgeleverd aan de kadobon die je gehad hebt. Bedankt voor jullie antwoord, maar dit betreft niet een of 2 specifieke aanbiedingen, de meeste aanbiedingen zijn veel duurder bij jullie.

de aanbiedingen zijn heel duidelijk

de aanbiedingen heel duidelijk en genoeg om uit te kiezen wij gaan er zeker mee door

Top verblijf gehad!

Top verblijf gehad! Bij aankomst was er ruime parkeergelegenheid. Bij binnenkomst was het personeel zeer vriendelijk en we hadden een fantastische kamer! Ik zou hier zeker nog een keer willen verblijven.

Opzicht meestal leuke aanbiedingen

Opzicht meestal leuke aanbiedingen! Maar helaas komt de vanaf prijs maar 1 keer voor en is de rest toch wel wat duurder! Dat is wat misleidend naar mijn mening. Ik zelf kijk nog nauwelijks naar de vanaf prijs.

Boeken via Weekendje weg is eigenlijk...

Boeken via Weekendje weg is eigenlijk te duur. Het is dat ik een bon heb gekregen anders is direct boeken goedkoper.

Goed en snel geregeld

Goed en snel geregeld

Mooie locatie prima hotel.

Mooie locatie prima hotel.

Mooie aanbiedingen

Mooie aanbiedingen

1 kaart 3 weken verlopen en niet meer...

1 kaart 3 weken verlopen en niet meer geldig oplichting is het

Makkelijk te boeken

Makkelijk te boeken Een minpuntje. Had bonnen met een code. Die waren wel erg klein en een 0 moest een q zijn heel moeilijk te zien

Slechte communicatie

Slechte communicatie, geen eenduidigheid, als klant bewijzen van afspraken aan moeten leveren en trage tot geen antwoorden op mail of telefoon.

Reis geannuleerd en niet meedenken over een oplossing

Ondanks boekingsbevestiging werd het verblijf toch nog geannuleerd door weekendjeweg.nl omdat er blijkbaar geen plek was. Gek genoeg blijft het wel aangeboden op de website. Verder wordt er totaal geen moeite gedaan om mee te denken aan een oplossing. Bij het aanbieden van alternatieven is er totaal niet gekeken naar de wensen en werden accomodaties in Toscane of de Venetiaanse kust aangeboden, terwijl ik bij Gardameer geboekt heb.

Goed voor elkaar

Goed voor elkaar

Weekendje geboekt en laatste dag moeten...

Weekendje geboekt en laatste dag moeten annuleren omdat mijn zoon COVID had ipv een verplaatsing van datum of een voyeur te geven is alles geannuleerd op 100% als we er iets aan konden doen dat mijn zoon ziek werd want ik hoop ook zo een glazenbol waar ik van te voren dit kan zien!!!! Eind resultaat geld de prullenbak bak in top!!!

Geweldig weekend

Wat een geweldig weekend op Saharah Stay. Super ontvangst, goede uitleg en een geweldige sfeer. Alles hartstikke netjes, broodjes bezorgd aan de tent en elke dag werd het sanitair gebouw netjes schoon gemaakt. Ik was samen met mijn zoontje maar we komen zeker nog eens terug maar dan met zijn 3en.

Omslachtig, duur en slecht beschikbaar

Omslachtig gedoe met vouchers, codes en zeer beperkte geldigheid voor data. Meeste hotels niet beschikbaar in het weekend en ze zijn ook nog eens tientjes goedkoper als je ze direct boekt. Kortom, er blijft veel geld aan de strijkstok hangen en je bent een hoop tijd en ergernis kwijt. Geef zo�n voucher vooral kado aan mensen die je eigenlijk niet mag.

leuke uitjes

Het was goed te doen en goed geholpen als je iets niet weet en leuke uitjes

Naam niet in verhouding tot het aanbod

Wat ons is tegen gevallen is de naamgeving "Weekendje weg" Als je op zoek gaat blijkt dat vele hotels de weekenden juist niet beschikbaar willen maken. De naam is dus behoorlijk "overdreven"

210 Prins Willem-Alexanderlaan

Apeldoorn 7311 SZ