Geboekt en direct bevestigd

Geboekt en direct bevestigd. Alles goed doorgekomen bij het hotel.

Prima service, snel geregeld. Prima hotel, goed ontbijt maar de kamers zijn echt te warm door ontbreken van airco, een ventilator helpt echt niet voor verkoeling op de kamer.

Goeie deal en prijs

Goeie deal en prijs

Makkelijk te boeken.

Makkelijk te boeken. Goede prijs / kwaliteit verhouding.

Wat een dure happening!!

Wat een dure happening!!! Ik heb een cadeaukaart ontvangen maar ben er totaal niet blij mee. 1 overnachting rond de 100,- niet te vinden op jullie site. Je moet alsnog diep in de buidel tasten. ********praktijken noem ik dat!

Zeer tevreden.

Zeer tevreden. Duidelijk. Betaalbaar. Netjes afgehandeld. Wachten nu op weg gaan.

Heerlijk weer naar het thermaalbad hotel

Goed en makkelijk te boeken online met een leuke prijs.

Appartement was niet beschikbaar

Het appartement wat op jullie site stond was helemaal niet beschikbaar. Ik kreeg zelfs een bevestiging dat de boeking definitief was.Ik hoorde van de eigenaar dat dit vaker bij jullie gebeurd omdat het niet op tijd aangepast wordt. Het zou fijn als dit eerder aangepast kan worden zodat je dit niet kan boeken. Gelukkig had de eigenaar een andere optie voor ons.

Boek hier niet!

Vreselijk slechte service, op de website onduidelijk over wijzigen en annuleren. Het hotel waar wij geboekt hebben kan tot een dag van te voren wijzigingen doorvoeren, volgens hun website. Wegens ziekte wilde wij dan ook onze overnachting wijzigen. Weekendjeweg.nl gaf echter niet thuis omdat zij vinden dat dit 24 uur voor inchecktijd is, wat nergens wordt gespecificeerd. Herhaaldelijk berichten gestuurd via whatsapp maar het lijkt alsof hier alleen gescript antwoord gegeven wordt, want iedere reactie is hetzelfde. Mijn advies voor anderen die een nachtje weg willen, als je service verwacht, boek niet hier!

Boeking wijzigen!!

Ik heb bij een boeking (gemaakt half juni) van woe tot vrijdag in augustus iets over het hoofd gezien. Direct na de betaling kwam ik daar achter. Heb gebeld naar de klantenservice of de datums gewijzigd konden worden? Ik had vooraf gecheckt of de datums nog vrij waren en wat de prijs zou zijn. Er werd mij gevraagd een mail te sturen met die vraag, het wijzigen van die datums. Krijg de volgende dag een reactie per mail: een gemaakte boeking kan niet gewijzigd worden. Geld vd boeking zou ik kwijt zijn en de andere dagen zelf opnieuw boeken vrijdag tot zondag en dan mag ik dat nog eens 100% betalen!! Echt heel klantvriendelijk en begripvol opgelost!!

Leuk

De aanbieding zijn goed en het werkt

Schitterend Hotel!!

Een heel mooi / goed hotel met schitterende ligging in een prachtige fiets en wandelgebied en alles is bespreekbaar Personeel zeer behulpzaam en vriendelijk

Boeking was bevestigd kregen 3dagen te horen dat het hotel vol zat!!!!

We hadden zondags geboekt om donderdag in te checken in een hotel. Daarvan kregen we ook een bevestiging van. toen kregen we woensdags een bericht dat de boekingen werd geannuleerd ivm het hotel vol geboekt was. Dit vonden wij erg slecht terwijl een bevestiging hadden en hun zo laat iets lieten weten, hadden ook geen goed alternatief voor ons. Erg rare situatie.

Duidelijk antwoord op de vragen.

Duidelijk antwoord op de vragen.

Mooi Terherne in Friesland

Daags van tevoren geboekt, mooie locatie, mooie omgeving. Goed hotel met vriendelijk personeel.

Slechtste klantenservice ooit!

2 kamers verkopen en laten betalen om 2 dagen later te bellen en te horen dat we pech hadden omdat de kamers er niet meer waren. Er werd vervolgens geen moeite gedaan door de medewerker van de klantenservice om ons een acceptabel alternatief te bieden dus als we niet een heel slecht alternatief wilden accepteren dan moesten we maar annuleren. Nooit meer bij weekendjeweg iets boeken dus. Verschrikkelijk!

Keurig behandeld

Keurig behandeld

Prachtig hotel goede service lekker...

Prachtig hotel goede service lekker ontbijt en mooie fietsroutes. Dikke 10

beekse bergen

Via weekendjeweg hebben wij een hotel kunnen boeken op het safaripark Beeksebergen. Kortom geweldig verblijf gehad. Fantastische ervaring om nooit te vergeten.

Ik had een bon gekregen van 20 euro als...

Ik had een bon gekregen van 20 euro als bijdrage voor weekeindje weg. Bij het boeken kwam er in een keer 20 euro reserveringskosten bij. Heel jammer. Te meer omdat het hotel via Trivago ook al 10 euro goedkoper was. Heel jammer dit.

Snel en vlug geregeld

Snel en vlug geregeld

de boeking ging gemakkelijk

de boeking ging gemakkelijk. Ook het gebruik van een cadeaucard hierbij ging prima. Snel respons gekregen dus blij mee

Vlot

Vlot, directe reactie op storing.

We hadden geboekt bij hotel Eperland in...

We hadden geboekt bij hotel Eperland in Epen en dit van jullie bevestigd gekregen, bij aankomst blijkt het hotel vol en geen boeking voor ons, de manager zei dat hij jullie gemeld had dat er geen kamer vrij was . Uiteindelijk hebben jullie een alternatief gevonden maar dit zette een enorme domper op het begin van onze vakantie

Goede service, vriendelijk personeel

210 Prins Willem-Alexanderlaan