Goede ervaring met klantenservice

Ik had een verkeerde boeking gedaan en mijn cadesukaart hiervoor ingezet. Na een mailtje aan de klantenservice heb ik een nieuwe boeking gedaan en heeft men de cadeaukaart aan de nieuwe boeking gekoppeld. De verkeerde boeking heeft men voor mij geannuleerd. Echt fijn dat dit mogelijk was en ik ben super goed en snel geholpen.

Makkelijk te boeken en mooie aanbiedingen

Leuke aanbiedingen en makkelijk te boeken. Ideaal voor weekendje weg

goede ervaring met Weekendje weg

Snelle boeking

Makkelijk te boeken, mega deals erg aantrekkelijk en makkelijk telefonisch en mail konakt

Geen deals maar juist duurder

Ik heb een hotel geboekt met een "exclusieve deal" voor €89,5 per nacht per persoon. Daar komen ook nog eens €19,95 reserveringskosten boven op. Bij het hotel zelf kost de overnachting €88,90...

Heel simpel

Komen altijd met mooie aanbiedingen prachtige site echt een aanrader!

soms een beetje lastig

als ik voor een bepaalde datum kies springt hij zelf naar een andere datum omdat daar dan wel nog plek is. ik zeg niet doen. laat dan alleen de hotels of plekken zien waar er op de gevraagde datum nog plek is. nu is de zoektocht dan groter omdat ze steeds de verkeerde datum laten zien.

makkelijk te boeken

VVV bonnen maar voor 50 euro per bon te verzilveren.

Helaas kon ik maar dus 50 euro per bon inleveren. Ik ben gewend dat bv bij Bol dit ook kan maar dan kun je dezelfde bon 3x verzilveren. En dat leek hier ook te lukken totdat je pas kan zien wat je gedaan hebt bij de laatste stap en bleek dus maar idd. Die 50 euro per bon afgeschreven en kan dan niet meer herstellen helaas. Dat betekende 700 euro bij betalen. Waardeloos.

Prima te doen

Al vaker weggeweest met weekendjeweg en dat is altijd goed. Ook de backoffice is goed geregeld.

Goed!

Duidelijk en makkelijk te boeken

Leuke bookingsite

Door het leuke aanbod inmiddels al 2x geboekt. Een in Nederland en de ander naar de meren in Italie. We verheugen ons erop.

Supermakkelijk en snel

Het is overzichtelijk, duidelijk en makkelijk, je doorloopt de procedure snel en handig.

Geweldigggg

Hele goede aanbiedingen en heel veel keuzes. Altijd de beste prijs!

Makkelijk boeken

Snelle reactie op vragen over het hotel.

Snel geregeld.

Ik vind het aanbod heel mooi en betaalbaar ben er blij mee.

Niet goedkoper dan rechtstreeks bij het hotel, door hoge reserveringskosten

Site werkt niet vlekkeloos, een de aanbiedingen zijn niet geweldig. Ik ga graag naar van der Valk, maar dat is goedkoper als je rechtstreeks bij ze boekt, maar ik had een cadeaubon,

Was goed te doen

Iverzichtelijk en gemakkelijk

Snel geboekt.

Heel snel dit arrangement kunnen boeken. Het is pas over twee weken maar we kijken er echt naar uit.

Snel en goed geregeld.

Het boeken via internet ging vlug en goed. Betaling ging eveneens snel en goed. Goede site.

Snel gevonden deze aanbieding

De betaling was nog wel een dingetje, met de app en ook met iDEAL lukte het niet om te betalen ! Dus dan maar gewoon via de bank overgemaakt !

In principe prima.

Wij hebben onze reservering moeten verplaatsen. Op zich ging dat prima , maar we hebben nu wel 3x € 19.95 moeten betalen aan administratiekosten. 1e boeking; de verplaatste boeking en 'extra' kosten...

Boeking ging vlot.

Mooie aanbiedingen en ruime keuze aan hotels etc. Online is het snel geregeld en je hebt zou je favoriete uitje te pakken.

210 Prins Willem-Alexanderlaan

Apeldoorn 7311 SZ