Van der valk

Cadeaubon gehad op mijn verjaardag. Na bijbetalen genoten van een nachtje van der valk hotel met een lekker ontbijt, zwembad en sauna.

Alles liep goed en makkelijk

Alles liep goed en makkelijk

makkelijke en snelle boekingsprocedure

makkelijke en snelle boekingsprocedure

Slechte ervaring tot nu toe

Ik heb een reservering gemaakt met een 3 gangen menu in het hotel en toen ik mijn verblijf wou verlangen is ellende begonnen. Door die wijziging is opeens mijn 3 gangen menu verdwenen in mijn reservering en tot heden is het nog niet gecorrigeerd. Ze hebben het wel erkend dat ze fout zitten en ze zeggen dat ze het desdesbetreffende hotel een bericht hebben gestuurd of ze die 3 gangen menu weer willen toevoegen, maar tot heden zeggen ze: we wachten op antwoord v het hotel. Hoe moeilijk kan dit nou zijn vraag ik me dan af om dit regelen ?

Alles duidelijk en snel geregeld.

Alles duidelijk en snel geregeld.

Goed en goedkoop goede en service

Prima service snelle reacties. Goedkope aanbieding weekje weg. We wilde omboeken door omstandigheden het wordt goed en snel geregeld en afgehandeld.

vind het vervelend als je omboekt dat...

vind het vervelend als je omboekt dat je 20 euro moet betalen plus 25 euro aan het hotel is wel 45 euro

Ik heb een mini cruise naar New castle...

Ik heb een mini cruise naar New castle geboekt voor 4 dagen. Kosten 2 personen zijn � 387,00. Echter bij DFDS kost deze zelfde reis � 214,00. Toen ik hier 2 dagen na het boeken over belde met de vraag om de boeking ongedaan te maken moest dit worden nagevraagd aan de partners en zouden ze er op terug komen. We zijn een week verder en niets meer gehoord. De persoon aan de telefoon bij weekendjeweg was erg arrogant en behandelde me als ****. Morgen ga ik weer bellen. Ik zeg boek hier nooit!! Van klantvriendelijk hebben ze nooit gehoord!

Heerlijk hotel Umberto, fijne Thermen

Heerlijk hotel Umberto met zeer aardige mensen! Leuke combinatie met Thermen Berendonck.

N topper n aanrader

Super hotel vriendelijk en behulpzame medewerkers

Geen aanrader

Zeer matige prijs kwaliteit verhouding. Het hotel was 220�. Veel servicekosten voor de website (weekendjeweg.nl). Op de kamer hing een flinke rooklucht welke gemaskeerd werd door een niet heel fris ruikende luchtverfrisser. Bij aangeven zou de kamer gepoetst worden, maar na >3 uur was er helaas geen verbetering

vlotte en nette afwerking van gegevens...

vlotte en nette afwerking van gegevens en verzoek, uitstekende service.

Super bedankt

Super bedankt

m�n 1e boeking bij weekendjeweg.nl...

m�n 1e boeking bij weekendjeweg.nl gedaan naar Rome 2 juli. Tot nu toe is klantenservice prima. Vragen worden goed beantwoord. Ben benieuwd naar mijn dagen en hotel in Rome.

Website niet transparant en niet eerlijk over prijzen

Jullie website maakt dat de voorpret helaas snel weg is.- de zoekfunctie werkt erg onpraktisch. Het is niet mogelijk om te zoeken via een kaart. En als je een plaatsnaam intypt, krijg je indien er niets beschikbaar is, ook geen opties daar in de buurt te zien. Dus erg ingewikkeld om zo te moeten zoeken.- de prijzen zijn niet transparant. Er wordt met prijzen geadverteerd, die meermaals in mijn zoektocht niet blijken te kloppen. Accommodaties worden eerst weergegeven als beschikbaar, maar bij daadwerkelijk boeken, is het ineens niet meer mogelijk. Bij andere locatie is de prijs die in het booking process wordt weergegeven, gewoon 50 euro hoger, dan een pagina ervoor nog wordt laten zien.�- de standaard boekingskosten van bijna 20 euro zijn belachelijk. Dat is bijna de helft van mijn cadeaubon. Daarbij komt dat de locaties vaak duurder zijn, dan wanneer ik bij bijv het hotel zelf boek. Dus op meerdere fronten niet gunstig om via jullie te boeken.� Het is nog bijna goedkoper om te bon te laten verlopen.

Heerlijk hotel op mooie locatie.

Heerlijk hotel op mooie locatie. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Ruime en schone kamer.

Goede aanbieding

Goede aanbieding, goed geregeld

Een mooi hotel goede kamer en gezellige...

Een mooi hotel goede kamer en gezellige werknemers

Duidelijk

Duidelijk, eenvoudig te regelen

Algehele indruk

Dame bij de receptie bij binnenkomst was niet vriendelijk en heeft niets uitgelegd. Jammer. Anderen waren meer dan vriendelijk. Ontbijtbuffet was perfect! Diner was een beperkte keuze. Kamer was erg warm, geen mogelijkheid om een raam open te zetten.

Ze mailen dat er een reactie is...

Ze mailen dat er een reactie is gestuurd Nou ze melden alleen Het betreurt ons Lekkere boodschap Het is de afgelopen jaren tegoed gegaan met die club Pas op want als er wat is dan hoor je ze niet Lekker naar voordeeluitjes en kast weekendje weg links liggen

een v gekozen...

Ik had een verkeerde bestemming gekozen en die kon ik niet meer corrigeren. Bij de nieuwe boeking bleek mijn kadokaart niet meer geldig (saldo gebruikt), maar ik kreeg na een bericht van mij het bedrag op een nieuwe kado kaart.

Te duur!

Ik betaalde met een reiscadeau kaart, mag zag pas na definitieve boeking dat ik slechts 50 euro met deze kaart kan betalen. Toen zat ik vast aan mjmijn boeking. Te duur hotel! Ter plaatste was het ruim 70 euro goedkoper. Voel mij een beetje opgelicht!

Snel en goed geregeld

Snel en goed geregeld, prima hotel, hele leuke aanbieding

Weekendje weg bon algemeen

Het concept van weekendje weg is wel leuk om cadeau te geven. Wat minder leuk is, is dat de prijzen op de website hoger zijn dan bij andere aanbieders van overnachtingen. Ook geeft het een vertekend beeld qua eindbedrag, als de toeristenbelasting op de plaats van bestemming nog apart moet worden afgerekend. De accomodatie was overigens prachtig..dus we hebben het heerlijk gehad. We hebben lastminute een boeking gedaan, hiervoor waren weinig mogelijkheden beschikbaar in een gemiddelde prijsklasse.

210 Prins Willem-Alexanderlaan

Apeldoorn 7311 SZ