Teleurstellend verblijf
Teleurstellend verblijf � niet wat je verwacht van Van der Valk Voor een romantisch nachtje weg kozen we voor Van der Valk Eindhoven, met het idee: �dat zit altijd goed.� Helaas bleek dat deze keer niet het geval. De kamer oogde op het eerste gezicht netjes, maar de douchekop was zo vies en vol kalk (zie foto bij Google review), dat hij compleet onbruikbaar was. Erg onsmakelijk en absoluut niet wat je verwacht in een �superieur� kamer. We meldden het bij de receptie en kregen een andere kamer aangeboden, maar daar troffen we exact hetzelfde probleem aan. De manager werd erbij gehaald, die aangaf dat alle kamers van dit type deze staat van de douchekop hebben(!). Upgraden kon niet, en omdat we via Weekendjeweg hadden geboekt, was ook een vergoeding niet mogelijk. Als �compensatie� kregen we een drankje en wat bitterballen. Daarna kwamen we terecht in een kamer met twee eenpersoonsbedden. De douche werkte daar gelukkig wel, maar romantisch werd het zo natuurlijk niet. De sfeer van ons nachtje weg was inmiddels wel verpest, mede door het heen en weer wisselen van kamers en de tijd die we kwijt waren bij de receptie. Schijnbaar is van der Valk dus niet altijd goed en de oplossing vond ik echt matig. Teleurstellende ervaring. Ook kregen we te horen dat het tarief via weekendje weg hoger was dan via van der Valk zelf.