Leuk uitje geboekt.

Leuk uitje geboekt. Overnachting in een kasteel inclusief een concert

Goed en snel geregeld

Goed en snel geregeld

Waarom moeilijk doen als het zo ook kan

Voordelig, makkelijk te boeken en betaling eenvoudig. Groot assortiment, voor iedereen wat wils.

Alles voor een goede prijs...

Alles erg duidelijk voor wat wij gingen reserveren. Een hele week voor een goeie prijs, zelfs all inclusive. We kijken erg naar deze vakantie uit.

Als je een bon van �50 krijgt en dan...

Als je een bon van �50 krijgt en dan elders zonder bon nog steeds goedkoper uit bent gaat er toch iets mis weekendjeweg.nl?! Hoezo zijn die reserveringskosten zo ongelofelijk hoog?

Probleemoplossing

Ik had een probleem en werd goed op de hoogte gehouden over de stappen die werden gezet om mijn probleem op te lossen.

Hoge reserveringskosten, het is dat ik een cadeaubon had gekregen

Hoge reserveringskosten, kook qua prijs ligt het sowieso duurder dan Expedia en Booking.com

Verkeerde omschrijving kamer type

Verkeerde omschrijving kamer type, misleidende opgave dagen versus nachten

De kamer was ontzettend klein

De kamer was ontzettend klein

Oplichting!

Oplichting!

Was erg makkelijk om te doen

Was erg makkelijk om te doen

spoedje ertussendoor...

Doordat onze hond een spoedoperatie nodig had de dag voordat we op weekend zouden gaan naar Haarlem konden we niet gaan. Uiteindelijk heeft weekendjeweg.nl contact opgenomen met het hotel om ons weekendje te verschuiven waardoor we dit weekend toch nog kunnen gaan. Echt super bedankt!

Was een heerlijk hotel, mooi gelegen, vriendelijk personeel

Mooi, goed gelegen en verzorgd hotel! Vriendelijk personeel

Leuke website met veel keuze

Goede communicatie, snelle aktie na besluit om te gaan reserveren. Duidelijke website met veel keuze.

Boeken ging soepel

Boeken ging soepel. Duidelijke mail gekregen. Heel goed hotel.

Mooie prijs

Mooie prijs

Voor een 4 sterren hotel matig en...

Voor een 4 sterren hotel matig en slecht ontbijt

Het was een goede ervaring op de manier...

Het was een goede ervaring op de manier zoals e.e.a. werd afgewikkeld. Omdat de bon toch al in mijn bezit was. Is het goedkoper? Nee dat kan ik niet zeggen omdat de aanbiedingen van het hotel zelf voordeliger waren.

Meedenkende klantenservice

De klantenservice heeft echt goed meegedacht, en alles geregeld, toen we onze reeds gemaakte boeking wilde omruilen naar een ander hotel.

keurig geregeld ook toen we moesten...

keurig geregeld ook toen we moesten schuiven met de datum

Waarde van kadobon is maar 2/3 van de bon. 1/3 is voor weekendjeweg.nl

Voor een kadobon van � 60,00 rekenen jullie �19,90 voor servicekosten. Schandalig. Dus eigenlijk is de waarde van de bon maar � 40,00.

Cadeaubonnen eenvoudig te verzilveren.

Cadeaubonnen eenvoudig te verzilveren.

Makkelijke website

Makkelijke website

Leuke aanbiedingen met leuke prijzen.

Leuke aanbiedingen met leuke prijzen.

Alles verliep correct

Alles verliep correct