Snelle afhandeling van vragen en problemen, super fijn.

Tot nog toe prima

Met boeken ging het super. Mijn vergissing in het boeken werd meteen rechtgezet.

Snel geregeld

Nu afwachten of het strx ook goed geregeld is. Is de eerste keer dat ik via jullie boek

Overzichtelijke site

Ik kon makkelijk mijn wensen invullen en zo snel een mooi weekendje weg boeken.

Altijd goed werkt prima, doe dit al jaren

Boekt al jaren met weekendje weg altijd goed klopt altijd wat ze zeggen. Goed hotel goed georganiseerd makkelijk te boeken altijd blij.

Zeer prettig

Had mijn kaart kado gekregen, en de keuze was reuze en een weekendje weg was snel geboekt

Snel Overzichtelijk Goed geregeld

Boekennging prima, alles logisch en makkelijk. Enige onduideljkkheid is wanneer je nu extra bagage kan bijboeken. Wordt aangegeven na ontvangst van je tickets alleen kan nergens terug vinden wanneer je die dan (ongeveer) krijgt. Bij luchtvaartmaatschappij boeking niet te vinden. Verder prima, hotel voucher, voucher excursie intvang je direct na boeken. Info over transfer ook duidelijk uitgeteld. Nu de bagage nog en dan aftellen, zin in!

Super duidelijk en gemakkelijk

We wisten al waar we naar toe wilden. Dan een hotel in het centrum. Natuurlijk met ontbijt. Binnen 5 minuten geboekt.

Tot nu toe prima

Goed vindbaar en de rest wijst zich vanzelf, zowel de vouchers als de eindbetaling

Geweldig goed

Ik vond in 5 min. Wat ik wilde en had 3 min. Later geboekt fluitje van een cent

Ik had al veel pogingen gedaan om een beetje Voordelig een nachtje egmond te doen. Omdat we afhankelijk zijn van ov en toch naar de woensdagmarkt wilden. Dit is echt geweldig,!

Super aanbiedingen

Zeer aan te bevelen

Goede ervaring

Wij hebben goede ervaringen. Boeking is snel gemaakt en de prijs is ook fijn.

Werkt gemakkelijk

Op zich makkelijk boeken , nu afwachten of de lokatie ook is wat er staat beschreven.

Alles was heel duidelijk

Ik kon alles goed bekijken en makkelijk zoeken doordat je goede zoekopdrachten kon maken

Heel duidelijk en gemakkelijk

Heel makkelijkere duidelijke site. Fijn om te boeken

Zeer goede ervaring

Hele goeie service

Wij zijn bijzonder goed geholpen met omboeken van de datum voor een hotel.

Boeken ging heel makkelijk

Ik zag dit hotel via facebook. En omdat ik het Hemelvaartweekend ook gewoon 2 nachten kon boeken dit maar direct gedaan

Leuk gevarieerd aanbod !

Div cadeaukaarten gehad voor m’n 65 e verjaardag , nu verzilverd voor een leuk weekendje Duitsland !!

Super deal !

Was helemaal weg van de accommodatie en de deal is super goed ! Boeken gaat makkelijk , zijn al meerdere keren met weekendjeweg op pad geweest!

Aanbiedingen zijn geweldig en altijd raak

Weekendjeweg is nooit een teleurstelling en je krijgt waar voor je geld en niet duur, zeker niet met die fantastische aanbiedingen.

Zeer prettige ervaring

Door sterfgeval ons geboekte weekend moeten afzeggen, echter Weekendje weg heeft geregeld dat wij het weekend erop alsnog kunnen gaan. Dit was geregeld binnen 15 minuten, super service dus dikke pluim.

210 Prins Willem-Alexanderlaan

Apeldoorn 7311 SZ