Alle duidelijk

Alle duidelijk, en overzichtelijk

Vriendelijk opgelost

Ik had een fout gemaakt bij het boeken namelijk 1 ipv 2 nachten. Deze foug van mijn kant is netjes en vriendelijk opgelost door de mensen van weekendje weg.

Goede uitleg en vriendelijke prijs.

Goede uitleg en vriendelijke prijs.

Prijzen kloppen voor geen meter

Prijzen kloppen voor geen meter er wordt aangeven dat voor een bepaalde datum de prijs 360 euro is, maar op het moment dat je daarop klinkt kom je op de betaal pagina juit met een prijs van 480 euro

Simpel boeken

Nou het proces om te boeken is zo simpel dat vind ik het fijnst

Wellness gesloten wegens verbouwing 2e keer??

Dit is nu de 2e keer dat wij geboekt hebben via weekendjeweg. Wij houden van wellness. Nu voor de tweede keer is de wellness gesloten wegens verbouwing. Pas na betaling stond ergens onderaan dat dit het geval was. Het lijkt geen toeval. We zijn zeer teleurgesteld.

Erg behulpzaam en klantvriendelijk bij...

Erg behulpzaam en klantvriendelijk bij een wijziging in onze boeking van ons uitstapje

Prima hotel en lekker eten.

Prima hotel en lekker eten. Mooie schone kamers en een lekker ruim bad. Ook genoeg faciliteiten. Kortom een geslaagd nachtje weg.

Superleuke aanbieding

Al eerder gebruik gemaakt van deze aanbieding. Was echt super.

goed voorgelicht

goed voorgelicht

Gericht op 2 personen

Gericht op 2 personen

Snel te boeken

Snel te boeken

Het was een mooi hotel.

Het was een mooi hotel met een goed ontbijt. Een min puntje was dat de Caesarsalade geserveerd was zonder kip en dat we niet gepaste opmerking van de kok kregen en geen excuus.

Snelle telefonische hulp

Snelle telefonische hulp! Duidelijke site

Het is teduur vergeleken met jullie concurente.

Maak het is goedkoper.jullie zijn veel duurder dan hotelspecials bookings of noem maar op.het hotel is prima.

De geboekte kamer bleek niet...

De geboekte kamer bleek niet beschikbaar. Voor een kamer die wel beschikbaar was, moest ik nog extra betalen. Maar vervolgens bleek die ook niet meer beschikbaar.

goede ontvangst en de kamer zag er goed...

goede ontvangst en de kamer zag er goed uit.

goede deal voor een nette prijs

goede deal voor een nette prijs

Er bij vermelden of ontbijt erbij zit!!

Er bij vermelden of ontbijt erbij zit!! Was nu wel ff tegenvaller En veel te veel geld voor de hotelkamer bij jullie betaald

Erg gemakkelijk om te boeken

Erg gemakkelijk om te boeken, duidelijke omschrijving

Veel keuze Goede beschrijving Makkelijk te boeken

Goede tips en uitleg over de card

Goede tips en uitleg over de card

Zorgeloos weg.

Alles goed geregeld.

Het personeel is vriendelijk

Het personeel is vriendelijk. Het diner en het ontbijt zijn goed. De kamer was netjes en schoon. Het sanitaire zou vernieuwd kunnen worden.

Goede site met echte aanbiedingen als je vergelijkt met andere aanbieders

210 Prins Willem-Alexanderlaan

Apeldoorn 7311 SZ